Jump to content

Recommended Posts

halfm.jpg


 


 


Half & Half


ハーフ アンド ハーフ


 


 


Държава: Япония


 


Година на издаване: 1996, сериализирана 2012


 


Автор: Seo Kouji


 


Арт: Seo Kouji


 


Статус: ongoing


 


 


Плот: Накагава Шиничи и Санада Юки участват в инцидент и умират заедно, но им е даден шанс да живеят отново. Един глас им казва, че могат да живеят за още 7 дена. След краят на срока обаче един от тях ще трябва да умре отново.


Също така животите им са споделени, включително емоции (вина) и усещания (болка). Казано им е да не се разделят или и двамата ще умрат. Сега след като всеки от тях иска да спаси живота си как ли ще минат тези седем дни?


 


 


Лично мнение: По принцип избягвам такива заглавия, където чаптърите се бавят доста, но замисъла на това ме привлече понеже имаше наистина уникален фентъзи привкус попадащ дълбоко в графата на интересите ми, а арта ми хареса доста. Такава интересна идея само японците могат да измислят и този Сео Коуджи наистина ми се издигна в очите покрай тази манга въпреки, че са само 5 чаптъра за сега. От неговите неща ми е познато само Suzuka като заглавие понеже съм гледал анимето. Дано H&H да започне да излиза за по кратки интервали понеже има много хляб в тази история, а ако й направят аниме или защо не филм или драма поне мен ще ме зарадват доста.


 


 


Четене онлайн: https://www.mangaeden.com/en-manga/half--half-seo-kouji/ title="Click Me" rel="nofollow external">click-me.gif


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...