lazeto Posted April 22, 2013 Share Posted April 22, 2013 Anata e (2012) Страна: Япония Също така известен като: Dearest Година на излъчване: 25 Август 2012 Времетраене: 111 мин. Жанр: Драма Режисьор: Yasuo Furuhata Субтитри: Английски IMDB Участват: Ken Takakura - Eiji Shimakura Yuko Tanaka - Yoko Shimakura Koichi Sato - Shinichi Nabara Tsuyoshi Kusanagi - Yuji Tamiya Kimiko Yo - Taeko Hamasaki Haruka Ayase - Naoko Hamasaki Takahiro Miura - Takuya Oura Hideji Otaki - Goro Oura Kyozo Nagatsuka - Kazuo Tsukamoto Mieko Harada - Kumiko Tsukamoto Tadanobu Asano – cop Takeshi Kitano - Teruo Sugino Резюме: Eiji (Ken Takakura) работи като офицер в затвора Hokuriku. На възраст от петдесет и три години Eiji губи съпругата си, която обича най-много. Малко след това той получава писмо от мъртвата си жена, която го моли да разпръсне пепелта и в морето близо до родния и град. Озадачен, че не е споменавала за това докато е била жива, Eiji решава да замине за родния и град Nagasaki с домашния си camper van... Награди: 2013 (36th) Japan Academy Prize - Outstanding Performance by an Actor in a Supporting Role (Hideji Otaki); Outstanding Performance by an Actress in a Supporting Role (Kimiko Yo) Торент Торент с руски субтитри Онлайн с руски субтитри Онлайн с английски субтитри Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike Posted April 22, 2013 Share Posted April 22, 2013 Чудесно, от няколко седмици проверявам всеки ден за някакви субки, ето че днес са качили английски. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
naia Posted April 22, 2013 Share Posted April 22, 2013 Обади се , когато качат руски.:-)) Ще ми се да го гледам, ама... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yamashita Posted April 30, 2017 Share Posted April 30, 2017 Anata e, много специално обръщение към любимия човек и филмът е пропит с меката типична японска меланхолия. Този филм ми беше препоръчан от приятел японец, който каза че японците не обичат да говорят директно за нещо, винаги го правят завоалирано и имат специален начин на изразяване, този филм е точно това, красив японски разказ за малките хора, за любовта, за загубата на любимия и ценните неща в живота. Винаги ми е харесвал този тих японски начин на разказване, който ще видите тук, филм пътуване към себе си, препоръчвам го на всички почитатели на японската култура, заслужава си отделеното време. Главният герой освен че е много принципен и силно отдаден на работата и жена си през цялото време ми стоеше като съвременен японски самурай, само му липсваше кимоно, всичко друго беше налице. Приятно гледане.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts