lazeto Posted March 30, 2013 Share Posted March 30, 2013 Confession of Murder (2012) Страна: Южна Корея Също така известен като: Naega Salinbeomida Година на излъчване: 8 ноември 2012 Времетраене: 119 мин. Жанр: Екшън, Трилър Режисьор: Jung Byoung Gil IMDB Участват: Jung Jae Young - Det. Choi Hyung Goo Park Si Hoo - Lee Doo Suk Kim Young Ae - Han Ji Soo Jang Gwang - director Jo Eun Ji - Choi Kang Sook Jung Hae Kyun - Jay Choi Won Young - Jung Tae Suk Kim Jong Goo - snake hunter Oh Yong - Kang Do Hyuk Park Woong - Director Kim Jang Mi Ja - publishing company president Nam Jeong Hee - old woman Min Ji A - Jung Soo Yeon Ryoo Je Seung - Jung Hyun Sik Lee Jae Gu - PD Park Kim Min Sang - Jung Min Kwon Choi Hee Jin - reporter Lee Yeong Jun - detective Ku Hye Ryeong - secretary of publishing company president Резюме: След изтичане на давността серийният убиец И Ду Сок (Park Si Hoo) публикува книгата си "Аз съм убиец", която се превръща в бестселър. Книгата изобразява престъпленията, извършени в миналото му. Това провокира детектив Че Хьонг Гу (Jung Jae Young) да се срещне с него лице в лице на телевизионен дебат. Вярвайки, че И Ду Сок е просто мошеник, търсещ само слава, детектив Че подновява търсенето на истината за него. Тогава внезапно се появява друг мъж, който твърди, че е истинският извършител... С български субтитри: Онлайн с български субтитри: С български и английски субтитри: С руски субтитри: Онлайн с руски превод: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuparowa Posted April 13, 2013 Share Posted April 13, 2013 Хареса ми филма, отначало до край го изгледах с интерес, нестандартен бих казала, филмът де, не интереса . По едно време се чудех дали не е крими комедия, който го гледа със сигурност ще разбере за кой момент става въпрос С две думи, препоръчвам го! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
van4e123 Posted April 15, 2013 Share Posted April 15, 2013 Много добро филмче. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivana93 Posted April 26, 2013 Share Posted April 26, 2013 Като сюжет си беше отличен, но тия спец. ефекти имам чувството, че някой хванат от улицата ги е правил ... изобщо не ми харесаха! Изключително глупава беше тази част, в която публиката еуфорично скандира името на убиецът-любимец ... как може хората да се радват на маниак убил 11 човека?! Аз лично, очаквах подобен финал, така че изобщо не можа да ме изненада този филм. Има много по-добре корейски трилъри, затова ако си търсите нещо наистина страшно и стряскащо, поровете се малко повече в каталога Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlaty_pet Posted May 2, 2013 Share Posted May 2, 2013 Почти през цялото време се чудех какъв е този абсурд, докато не ми се изясниха нещата към края Доволна съм, задържа ми интереса и актьорският състав ми беше по сърце Е, на моменти попрекалиха с екшъна по американски, но поне пък се посмях. Мацко, благодаря за буквичките Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkwarrior Posted June 7, 2013 Share Posted June 7, 2013 Интересен филм Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikra Posted August 17, 2014 Share Posted August 17, 2014 Филма дълго време отлежава на компа ми и най-накрая го изгледах. Страхотен е. Едновременно бях развълнувана и потресена. Развълнува ме историята и ме потресе не толкова болния мозък на серийния убиец и неговите деяния (той все пак е един), колкото подкрепата на феновете му и умилението, с което говореха някои от тях само защото е "сладък". Незнам дали е пресилено хрумване на режисьора или самата действителност от гледна точка на фенщината в Корея, но ако е така - по-добре да си намалят пластичните хирурзи и да увеличат психиатрите си. Страшно е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kcekce Posted August 17, 2015 Share Posted August 17, 2015 Допадна ми филмчето, като изключим безумните суперменски сцени в автомобилните преследвания Историята беше доста интересна. Не говоря корейски, за да кажа нещо със сигурност, но на руския дублаж останах с впечатлението, че братушките са демонстрирали целия колорит на езика си на фона на 2-3 груби корейски думички Чу се там някякво "секи", някакво "чибал" (или както там се произнася) и това е, а от руска страна се изсипа какво ли не Не че филмът е пострадал от това де, даже напротив. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rery Posted September 25, 2015 Share Posted September 25, 2015 И на мен ми хареса. Имаше някои места, които доста добре бяха избачкани и като цяло останах доволна ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts