parab Posted March 22, 2013 Share Posted March 22, 2013 Страна: Южна Корея Година: 2013 Телевизия: MBC Епизоди: 24 Режисьор: Shin Woo Chul Сценарий: Kang Eun Kyung Участват: Lee Seung Ki в ролята на Choi Kang Chi Suzy (Miss A) в ролята на Dam Yeo Wool Yoo Yun Suk в ролята на Park Tae Seo Lee Yoo Bi в ролята на Park Chung Jo Lee Sung Jae в ролята на Jo Gwan Woong Han Chae Ah в ролята на Park Chung Jo Park Sung Woong в ролята на Lee Soon Shin Lee Yeon Hee в ролята на майката на Kang Chi Yoon Se Ah в ролята на Ja Hong Myeong / Yoon Seo Hwa Сюжет: Мелодраматичната история описва перипетиите на проблемния Че Ганг Джи (И Сънг Ги), наполовина човек, наполовина митично същество, който се опитва да живее живота си като обикновените хора. Намерен като бебе в една кошница, донесена по реката, той израства в дома на семейство Че и се превръща в изпълнен с любопитство и изключително прям млад мъж. Пътищата му се пресичат с Дам Йо Уол (Сузи), която е майстор в бойните изкуства и стрелбата с лък. Личен коментар: За първи път ще видя И Сънг Ги в подобна героична и историческа роля, но отново не са избягали от типичния му образ на устато и жизнерадостно същество, а и като добавим прическата му, ще бъде доста забавно. Интересна компания му правят Сузи, която ще размахва ритници и ще лети във въздуха, И Йон Хи - като майка му (!!!!), а в ролята на неговия съперник са взели актьора, който играеше изключително неприятния богаташ във филма за момчето-вълк Сонг Джун Ги. Сценаристката има доста заглавия зад гърба си, но май най- и единствено изпъкващото между тях е за "Пекарят Ким Так Ку". С български субтитри: Онлайн С български субтитри: С английски субтитри: 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razzormaw Posted March 22, 2013 Share Posted March 22, 2013 Мда днеска и аз го видях, че ще излиза и изглежда, че ще е нещо тип Хонг Гил Донг + митология и по принцип можеше и да му дам шанс обаче Lee Seung Ki as Choi Kang Chiми е сериозна пречка за съжаление...клетвата си е клетва! Иначе тази Сузи изглежда обещаващо ама на... :/ Приятно гледане все пак. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Angel Posted March 22, 2013 Share Posted March 22, 2013 Ето още няколко попълнения към каста: Sung Joon - Той ще е в ролята на Gon, който не само, че ще бъде влюбен в героинята на Сузи, но ще бъде и неин бодигард. Choi Jin Hyeok като Koo Wol Ryung (бащата на Choi Kang Chi ) Jung Hye Young като Chun Soo Ryun Jo Sung Ha като Dam Pyeong Joon(баща на героинята на Сузи) Yoo Dong Geun като Yi Sun Sin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
desini Posted March 22, 2013 Share Posted March 22, 2013 Този сериал ми привлича вниманието. Харесвам и двамата главни, исторически, фентъзи също е добре. Само дето предпочитам мацката да си е облечена в красивите традиционни рокли, а не като мъж, както и да остави битките на мъжете, а тя да наблегне на женственост и повече романтика, но май няма да е точно така Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyja Posted March 23, 2013 Share Posted March 23, 2013 (edited) Благодаря за темата . Нямам търпение да видя Сузи в тази роля, интересно ми е как ще се справи с героиня, напълно различна от предишните й. . Историята също звучи обещаващо.Официални снимки от сериала Edited November 22, 2013 by k1227 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyja Posted March 25, 2013 Share Posted March 25, 2013 (edited) Днес пуснаха трети трейлър, втория няма смисъл да се гледа, защото единстевеното различно е, че са добавили този кадър с Сузи... Излязоха и първите официални снимки на Сузи Първата пресконференция на сериала ще бъде проведена на 02.04.13 Edited November 22, 2013 by k1227 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyja Posted April 2, 2013 Share Posted April 2, 2013 Снимки от пресконференцията, която се проведе днес Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyja Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 Официални постери и малко нови снимки. Този сериал ми привлича вниманието. Харесвам и двамата главни, исторически, фентъзи също е добре. Само дето предпочитам мацката да си е облечена в красивите традиционни рокли, а не като мъж, както и да остави битките на мъжете, а тя да наблегне на женственост и повече романтика, но май няма да е точно така Все пак се оказа, че мацката няма да я обличат само, като мъж Песен от саундтрака на сериала, която беше изпълнена на пресконференцията(предполагам е главната песен). Много магично и красиво звучи, харесва ми Само 3 дни до старта на сериала Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lusita5 Posted April 8, 2013 Share Posted April 8, 2013 Хареса ми първи епизод. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyja Posted April 8, 2013 Share Posted April 8, 2013 И аз съм доволна от първата серия , общо взето ни атакуваха емоционално още със старта. Увлекателна история, която се очаква да става все по-интересна. Силно представяне на актьорите, особено ме впечатли Jung Hye Young, добре го играе зла. Фентъзито е добре поднесено, някак опияняващо и магично, особено с главната песен за фон, въпреки че някои зрители не възприеха много добре песен на английски. 3D ефектите не мога да коментирам още, защото го гледах с лошо качество. В епизод две, би трябвало да се появят вече И Сънг Ги и Суджи, ще стане още по-интересно . Борбата за рейтинг е доста оспорвана, нашето е зеленото, на финала май май надвива хехе Ep.1 - 08.04.13 Nationwide - 11.5% Seoul 13.1% Още нови снимки Екипа на сериала също се беше събрал да гледа първия епизод Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dido100 Posted April 9, 2013 Share Posted April 9, 2013 Първите две серии бяха много добре, да не повярва човек, че са писани от автора на тоталната боза за пекаря!Сузито може да се сърди, но И Йон Хи е много по-красива от нея, за актьорска игра да не говорим! Спокойно можеха да й дадат главната роля, а не да пробутват пишман актриси-певици! Поне са докарали известна прилика между баща и син. "Гу" или "Ку"? Хубави песни! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyja Posted April 9, 2013 Share Posted April 9, 2013 Суджи няма да се сърди, защото това си е твоето мнение, а не всеизвестен факт , въпрос на вкус. Факт е, че и двете са хубави . Да сравняваш две красиви жени, е като да сравняваш два диаманта, ненужно е, вместо просто да им се радваш .Би било доста нередно, ако И Йон Хи не беше по-добрата актриса, все пак е с 8-годишна кариера и 13 роли зад гърба си, а Суджи играе от две години и има едва 3 роли. Смятам, че ролята на мъжкарана, ще пасне много по-добре на Суджи, отколкото би паснала на Йон Хи. Иначе, предубеждението, че щом е идол, актьор не става от него, е често срещано. В случая е и подчертано такова, та тя още не се е появила в сериала и вече била пишман не знам-каква си ... нека да и дадем шанс а? На мен пък, И Йон Хи ми прави най-слабо впечатление до момента, дори слугинята от първата серия изпъкна повече в моите очи, като игра, да не говорим за Jung Hye Young .Както и да е, добра втора серия Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dido100 Posted April 10, 2013 Share Posted April 10, 2013 (edited) Олеле, без да искам съм засегнал любимката ти! Това нейното "пишман" е от появата й в други сериали. Едва ли са я избрали за главната роля заради актьорските и качества-продуцентите й хвърлят много сериозни пари, за да я налагат в телевизията. Резултатът поне засега е спорен и това не е само мое мнение. Така или иначе ще изчакаме до следващата седмица, пък каквото сабя покаже. Edited April 10, 2013 by dido100 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyja Posted April 10, 2013 Share Posted April 10, 2013 Олеле, без да искам съм засегнал любимката ти! Това нейното "пишман" е от появата й в други сериали. Едва ли са я избрали за главната роля заради актьорските и качества-продуцентите й хвърлят много сериозни пари, за да я налагат в телевизията. Резултатът поне засега е спорен и това не е само мое мнение. Така или иначе ще изчакаме до следващата седмица, пък каквото сабя покаже. Аами, никой не е засегнат, просто си дискутираме . Виждам, че обичаш да говориш с 'факти', които са си откровени предположения, смисъл освен ако не работиш в бранша там, няма как да знаеш такива неща със сигурност. Според мен й направиха много лоша услуга с ролята й в 'Dream High', твърде неопитна беше за такава роля тогава, изигра я зле и много хора я зачеркнаха, като актриса. Просто JYP избърза да я популяризира, за да може от рано да започне да изкарва пари от нея. 'Dream High' си беше проект на JYP, та в него са я лансирали със сигурност. Възможно е и в 'Big', уви ролята й там беше смотана, но за мен тя показа подобрение в играта си, въпреки това. Ролята в ''Architecture 101'', й пасна като ръкавица и я изигра много добре, та мисля, че тук си е избор на сценаристите, колкото и да не ти се вярва хаха . Пари с цел налагане, да са давани в началото, сега тя е хит в Корея и всички я искат и плащат луди пари за нея. Везната на интересите се е наклонила на другата страна вече, продуцентите имат интерес да придърпат такава актриса в продукцията си . Не само това е причината да й предложат ролята, според мен ще й пасне много добре, но както казваш ти, нека все пак видим какви ще ги свърши. Иначе аз също не я намирам за особено добра актриса за момента, има още много какво да се желае от играта й, но виждам подобрение от старта й, та това ме обнадеждава. Аз съм критична, нищо че ми е любимка, ако не се справя с ролята, няма да пестя критиката си . Днес стана ясно, че драмата е била с най-висок рейтинг за двата дни на излъчването си и по съответното време, браво Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mardiros Posted April 10, 2013 Share Posted April 10, 2013 Може ли да се гледат някъде online епизодите в реално време? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sierra Posted April 11, 2013 Share Posted April 11, 2013 Харесаха ми първите два епизода - увлякоха ме в историята и ще чакам още с нетърпение. И аз се радвам, че въвеждащите епизоди не са направени, за да се изтраят, докато почне истинското действие, както обикновено става в сегука. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mardiros Posted April 11, 2013 Share Posted April 11, 2013 (edited) Може ли някой да ми разясни Какво точно трябва да направи нашия човек за да стане човек и да не се превърне в зъл дух. Първото условие го разбрах ама след това...английския ми закуца Edited November 22, 2013 by k1227 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dido100 Posted April 11, 2013 Share Posted April 11, 2013 Да не убива, да помага на хора в беда и да не показва пред хората истинската си същност в продължение на 100 дни. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sierra Posted April 12, 2013 Share Posted April 12, 2013 По-скоро истинския си образ, а не същност Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dido100 Posted April 13, 2013 Share Posted April 13, 2013 По-скоро истинския си образ, а не същност В случая си напълно права! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts