Jump to content

Will it Snow at Christmas? (2009-2010)

Recommended Posts

spacer.png

WILL IT SNOW AT CHRISTMAS?

Страна: Южна Корея
Жанр: мелодрама, романтичен
Епизоди: 16
Телевизионен канал: SBS
Година: 2009 - 2010

Сюжет:
Привлекателният Ча Канг Джин има тежък живот, като съзнава, че единственият начин да избяга от тъмните спомени от детството си е да стане най-добрият във всичко, което прави - от ученето до боя. Той обаче среща Хан Джин Уан и открива, че светът може да бъде също и едно топло и обичливо място. Но съдбата разделя двамата влюбени и след няколко години двамата случайно отново попадат един на друг, за да преоткрият любовта.

В главните роли:
Go Soo като Cha Kang Jin
Han Ye Seul като Han Ji Wan
Sun Woo Sun като Lee Woo Jung
Song Jong Ho като Min Tae Jun
Jo Min Soo като Cha Chun Hee
Kim Ki Bang като Cha Boo San

С български субтитри: :click: :click:

Онлайн с български субтитри: :click:

С български и английски субтитри: :click:

С руски субтитри:  :click:

Пожелавам Ви приятни мигове с
e.gifa.gifs.gift.gife.gifr.gifn.gifempty.gifs.gifp.gifi.gifr.gifi.gift.gif

• Upvote 1

katomova...страхотна си пиле...муц, муц за темата...и аз мислех че имаме нужда малко сняг

да погледаме..като нямаме...засега... Very Happy

Иначе се надявам на сладко сериалче...дочух за 16 епизода...като се сетя, че дълго време се

спрягаше името на един мой любимец да участва scratch ...дано да е хубаво...

Ето ги главните...

xmas20091127.jpg

Раздвоена съм по отношение на тая драма - хем изключително ме възмущава липсата на всякаква логика в началото на сюжета, хем има нещо, което да те кара да я гледаш дори със съмненията. Последният епизод беше готин :)

добре че го намерих това сериалче,100% си дигнах коледното настроение...че сега около Коледа да има да глецкам нещо коледно и корейско..по едно време бях почнала да се отчайвам,че ще трябва да гледам американските коледни филми.... :asian:

Някой да застреля сценариста... какво е това заглавие... Коледното настоение е последното, което може да се усети в тоя сериал.... все едно да кажеш ще Снежната кралица е комедия... изгледах първите 8 епизода и мога да кажа само

Идиот такъв земи целуни мацката преди аз да те награбя...

Спойлера го сложих за не цензурния език и по никакъв начин не издава сценария...

Относно драмата... по тъжно нещо не бях гледала след Кралицата... и по готин пич дето да ми се искам да сритам щото се прави на мъж... историята е добра, тъжна и завладяваща... изисква носни кърпички, вино и носни кърпички... а може и по един валериан, че има много яки мъже Embarassed

Искам следващия епизод

Първоначално се подлъгах по заглавието, но после открих, че е мелодрама, а те не са ми много по вкуса Sad Все пак, изгледах от любопитство първата серия, после и втората и вече нямаше връщане назад Very Happy Много шантав сюжет се получи в крайна сметка. Обаче, играта на главната актриса нещо не ми допадна. Не съм сигурен дали си е такава или в този сериал изглежда така, т.к. не съм я гледал в други филми/сериали.

Както и да е, тази седмица са последните серии и с нетърпение очаквам да видя, ще я бъде ли или не... Razz

Аз го гледам във ViiKii, като дори съм превел всички серии на български. Там излизат преведени на английски език, броени часове след ефирното им излъчване Shocked

За да се гледат на български, трябва да се регистрирате и да изберете български език.

Доста истински сериал . Наистина имаше моменти които ми дойдоха малко в повече , но тя любовта "истинската" си е доста нелогична и непредвидима . Доста си поплаках , но след последния епизод останах с чувство на удовлетвореност и една усмивка на устата за доста дълго време . На мен играта на главната актриса много ми хареса пасваха си идеално с Ча Канг Джин . Единствен бащата на Хан Джин Уан ми беше ... безволев ... слаб ... Прекрасна мелодрама . Гледайте .

Понеже ми е любим сериал.., а коментара ми забягна нанякъде..
Какво да подчертая?!

Ко Су перфектен в тази роля на "златното момче".. Това ми беше втори сериал с него и всъщност се влюбих в героя му.. Невероятен - като излъчване и държание, като интелект, а за отношение към любима, майка и брат, просто няма втори като него.. Сценаристката се е справила този път на 100%.., най-много ме израдва, че не ги измори на края, иначе нямаше да харесвам вече историите й.. Партньорката, сиреч главната героиня е сладка, но на моменти нещо й липсваше, не знам защо с таков чувство останах?!... Мъничко по-вдървена, ако трябва да я сравнявам с И Да Хе в Зелената роза и сладурката (не й помня името, сестрата на Гу Джун Пьо От БОФ) в Милионера.. Бащата на героинята си беше съвсем добре, него си го харесвам още от The Snow Queen.. А всъщност двете актриси, които ме впечатлиха максимално, са яката мацка, която играе майка му и Малечката в ролята на Директорката И Во..Малките в първите серии също бяха страхотни..Любимите ми моменти.. когато майка му пее песен по телефона, после и той на нея.. И това носене на гърба.. Също като Со Джи-Соп в Sorry, I Love You и тук нашият герой износи сума народ на гърба си..И двамата други мениджъри да похваля, а също и брат му (абсолютен образ).. Прекрасни колегални отношения, но също и грозната действителност, отчасти с подкупите и мръсничките номера при печеленето на проекти.. въобще има какво да се види..

Чудесна история.. Съвременна, много красива и истинска. Хубава музика.. Сериал.. за романтични души..

Edited by k1227

Гледах го преди месец....Страхотен сериал!И както обичам ..с превод на песните :thanks: .Как се обича,когато те мъчи чувството за вина?Начина ,по който Хан Джин Уан изразяваше емоциите си,направо ме разби.Или се удряше по гърдите, или си биеше главата в масата,което ме караше да се усмихна,въпреки всичко....Напълно съм съгласна с коментара на ireto_rs - трябва си вино и кърпички.

Сериалът ме грабна още отначало. Изгледах го за три дни.

Голяма драма, големи мъки. Защо не ги оставят да си изживеят любовта!

До към 11 епизод беше добре. Нататък ми дойде в повече, това, че Канг Джин се престори на сина й. То бива чувство за вина, ама чак толкова... Това с изкупването на родителски грехове не мога да го разбера.

Ко Су тук ми хареса повече, отколкото в Зелената роза. Много му ходят такива мрачни и тъжни роли. Макар че изведнъж ми се прииска да го гледам в комедия. Мисля, че ще се справи отлично.

Майката на Канг Джин внесе много цвят. И У Джонг също беше запомнящ се персонаж - голяма сладурка.

А на сценаристката отдавна се каня да и напиша едно протестно писмо ;) . Добре поне,

че накрая имаше лъч надежда и не умориха всички действащи лица и изпълнители!

Гледайте, не мисля, че ще съжалявате. И си пригответе кърпичките! Щом аз се просълзявах на места, дето не съм от ревливите...

А, и един от любимите ми моменти - когато тя му пишеше на гърба и той нарисува кръгче на листа!!!

Загледах го главно заради главната актриса и от прочетеното за останалите творби на сценаристката и продуцентът - "A Love to Kill", "Sorry I Love You"; "Something Happened in Bali". Въпреки това не ме впечатли с кой знае какво този сериал и ми се видя доста по-слаб от изброените ... Според мен трябваше да свърши на 10 епизод, след това историята с "полудялата майка" ми беше страшно безинтересна ... Нещо в сюжетът не ми хареса и аз не знам какво, на места ми беше интересен, но на други страшно скучен и клиширан ... Някои сцени ми се видяха адски мудни и безинтересни, не е имало сериал, в който да съм превъртал повече от този, особено на последните 6 епизода. Играта на главните герои ми хареса донякъде. Като цяло целият сериал се крепеше на любовта между главните герои, но не успях да разбера някак причините поради които не можеха да са заедно, някак изкуствени ми се виждаха "преградите", които сценаристите слагаха между тях ... общо взето, както казах, отделни елементи от сюжета за мен бяха страшно изкуствени ... Въпреки всичко не съжалявам, че го гледах, главно заради някои интересни моменти до 10 епизод и добрата игра на актъорите и актрисите. Между другото, аз ли само не разбрах какво общо има заглавието със сериала?

Толкова силни първи епизоди не бях гледал от доста време смисъл толкова наситено действие и увлекателна история, която да те кара да следиш с интерес всеки кадър. За което свалям шапка на сценаристите наистина добър замисъл и така навързаха героите, че нямаше как да не прилапвам епизод след епизод в началото. Колкото до самите тях също спокойно мога да кажа, че съм доволен. Любимката ми Йе Съл е главната причина да почна тази драма заедно с леко нелепото обстоятелство, че заглавието е коледно. Ролята й тук много се различава от тази в Fantazy couple и определено е по-сложна затова и ми беше интересно как ще се справи с един доста по драматичен персонаж и разбира се не ме разочарова, но не мога да кажа и че се беше перфектна. Личеше си обаче, че се старае да влезе в кожата на героинята си, което само по себе си е похвално! Същото се отнася и за останалите от каста като с Го Су бяха една много добра главна двойка едно на ръка като актьорско взаимодействие или така наречената "химия" от друга самата им история в началото когато ги играеха децата и после в течение на сериите. И двамата имаха тежък живот може би на героинята на Йе Съл и се струпа доста още в начало след инцидента в реката наистина беше адски нелепо това, което се случи. Тогава и се зачудих на майка й..що за човек би казал такива думи поставяйки едно от децата си пред другото?! Ко бях на захлюпения й татко да съм й бил един шамар!

От друга страна майката на Канг Джин изненадващо за мен самият ми допадна. Обикновенно такива лелки ме дразнят, но така както беше тя всичките й недостатъци блееднеха пред това как се бори с живота и жертва гордостта си в името на децата си. Щото обикновенно такива самотни майки биха избрали по лесния за тях начин отъвавайки се от бремето да гледат деца, но тя сам самичка ги поддържаше и двамата. Заради това и Канг Джин я уважаваше по своя си начин и разговорите им по телефона, когато й пееше песни бяха силни моменти всъщност тяхното взаимодействие в този сериал (връзката майка/син) беше на най-високо ниво макар и да не ги даваха често. Всъщност нейното минало с бащата и майката на Джи Уан допринесе доста към сюжета това ми беше едно от най-любопитните неща в процеса на гледане. Абе изобщо почти всички герои сценариста ги пече на бавен огън бая се измъчиха хич да не - точно като по учебник за к драма дори имаше случай с тумор - вечната класика на корейските несгоди. :D Най-омразни ми бяха майката и бащата на Джи Уан като първата и тоя Те Джун (опонента на Канг Джин по отношение на Джи Уан и работата им) ми останаха противни до края всъщност и бащата тоя доктора адски захлюпено и нерешително същество, което би трябвало да се срамува да се нарече мъж. Това да гледаш как бият жена пред погледа ти и да гледаш като полезно изкопаемо докато жена ти опява глупостите си хич не е лесно..ае жалка работа поне в последствие се видя, че ако не друго поне съвест има! :@

Богатата госпожица виж ме изненада приятно и ми хареса образа й въпреки, че трябваше да се получи обратното предвид ролята й, а и актрисата си беше доста симпатична. Стартира зле - наливаше се като казак и не й пукаше за другите стига тя да е добре, а когато Канг Джин навлезе в живота й се видя как тръгна нагоре. Въпреки, че У-Джунг пак мислеше предимно за себе вече беше по-човечен образ, а дори си мисля, че ако любовта й не беше едностранна щеше да се трансформира напълно, а най-тъжното беше, че в действителност ако я нямаше Джи Уан това щеше да е реалност както се разбра и от думите на Канг Джин. Все пак накрая и тя заслужи парче от баницата така да се каже, но в никакъв случай не трябваше да е точно по този начин и с този миндил, а просто да я прехвърлят към друг вариант такъв не липсваше дори се сещам как щеше да се получи най-добре, но уви не съм аз сценарист.

И така до края - недоразумения, подлости, изненадващи обрати, тук таме добре познати клишета от драмите и като цяло доста приличен сериал бих го оценил 7-8/10. Можеше спокойно да е пълна 10-ка, но краят не трябваше да е по този начин всъщност не само той ами като цяло последните епизоди. Определено след всички перипетии през, които преминаха героите заслужаваха повече, а и имаше някои неща, които можеха да се доизпипат по добре. Надявам се много Йе Съл да я видя пак в подобна роля определено мисля, че може да е нещо много повече от поредната красива корейка с посредствени актьорски възможности с каквито са пълни корейските продукции заради старанието й тук и дано да не попада на такива шпионски недоразумения като последният сериал в, който участва през 2011 защото за да блесне един актьор все пак му е необходим добър сценарий , подходящата за нeго роля и разбира се колеги като тези в Will it snow. Но всъщност ако трябва да сравня този сериал с помиите излезли тая година определено е доста над тях като се радвам, че приключих така да се каже сезона на 2012 с него таман бях позагубил вяра, че ще намеря нещо интересно, което да не съм гледал. :rolleyes:

Отдавна не съм попадала на сериал,гледащ се на един дъх.

Изтеглих го заради Ко Су - мнооого ми допадна в "Love911", ама много и отложих друг хитов в момента сериал заради този.

Има неща,които не ми допадат-главната с нейната неувереност и наведени очи,абе,всеки един от героите е достоен пример за оная приказка" всеки е башка луд", но пък именно тези им странности ги правят такива колоритни и за мен впечатляващи образи.

Тоя Ко Су,струва ми се ,че след още един сериал с него, ще детронира в личната ми класация за най - красив актьор Хонито.( и И Бьонг Хон го сполетя същата участ навремето :) )

На мен много ми хареса сериала.Също ми хареса песента,обаче някой знае ли как се казва песента,тази която пее жената?Как се казва изпълнителката и песента?

На мен много ми хареса сериала.Също ми хареса песента,обаче някой знае ли как се казва песента,тази която пее жената?Как се казва изпълнителката и песента?

Ето я песента. Наистина е много красива и ми е много любима. Because It's You се казва.

http://www.youtube.com/watch?v=HW-ODcVxwkQ

Гоми пя песента на сватбата му миналата година. За жалост нея не можахме да я видим на живо, понеже е минала от другия вход. Актрисата Чо Мин Су, в ролята на майката, също беше. И втората актриса.

Доволна съм, че моят любимец от ден на ден харесва на повече хора. И жалко, че него също не го видяхме на живо, а само по-голяма част от звездните му гости. Но и това си е голям късмет, все пак ;))

Edited by k1227

Линка не работи :mellow: Аз имам в предвид песента-:
"Не мога да те обичам.
не мога да ти дам сърцето си.
Притеснявам се, спри...
повтарям на себе си,
но отново се връщам, където бях.".
-Като дъжд,като сълзи,
ти се изливаш над мен
мокрейки гърдите ми
ти проникваш през мен...
Ето тази песен как се казва и коя е ипълнителката?

Песента е същата, която написах горе. Поне на началото на песента се ориентирам. Намерих я само с испански субтитри, но все пак..

Гледам, че горе линка за саудтрака не работи явно са го махнали затова ето един - :click: Гореспоменатата песен на Гъми е включена, а ако случайно е някоя друга то и нея трябва да я има, преслушай ги и ще видиш. Пробвах и dl-то, тегли се повече от прилично.

Тъй като гледам за съжаление все още желанието ми да видя нещо ново с Йе Съл няма да се осъществи поне няма изглед за нов проект с нейно участие, което си е срамота! Май, че тя имаше някакви проблеми при снимките на онова шпионско недоразумение доколкото си спомням, нещо в снимачният процес или здравословни проблеми ли беше там имаше едни истории с хващания на самолети..ама тъй е като я карат да участва в смехотворни сериали. :D За нея само стойностни сценарии трябват! 

Единственото хубаво нещо в този сериал беше главния герой (актьор). Актрисата в главната роля ми е много антипатична, сценарият беше безинтересен, а от средата нататък откровено скучен.

Ох не мога  :D Тука най-якото нещо е като Джи Уан почне да лъже архитекта за това дали го помни и какво изпитва към него. Тези сцени толкова лудо ги изиграва тази актриса.   :) Избягва погледа му и гласа и се променя по невероятен начин. Онзи само мълчи и я гледа със съжаление, до момента в който тя не се усеща и млъква също.  Горката просто няма никакъв шанс. По-добре изобщо да не си отваря устата, защото езика на тялото й (или по-скоро интонацията) направо крещи обратното.     :icon_sunny: