Jump to content

Recommended Posts

885768.jpg

The Queen of Office (2013)
Страна: Южна Корея
Също така известен като: Jikjangui Shin
Период на излъчване: 1 април 2013 - 21 май 2013
Време на излъчване: Понеделник - Вторник 21:55
Жанр: Комедия
Канал: KBS2
Епизоди: 16
Режисьор: Jeon Chang Geun

Участват:
Kim Hye Soo - Miss Kim
Oh Ji Ho - Jang Kyu Jik
Jung Yoo Mi - Jung Joo Ri
Lee Hee Joon - Moo Jung Han
Jeon Hye Bin - Keum Bit Na
Jo Kwon (2AM) - Kye Kyung Woo
Lee Mi Do - Park Bong Hee
Kim Eung Soo - Hwang Kap Deuk
Kim Ki Cheon - Ko Jung Do
Kim Na Woon - Yeo Jang Mi

Lee Hyun Jae (Mate)

Резюме: Временната служителка г-ца Ким (Kim Hye Soo) прави всичко перфектно по време на работа. Но в същото време тя е обвита в мистерия, нейните колеги не знаят името и миналото ѝ. Тя винаги е център на внимание със своята харизма и забавно държание.
Чанг Кю Джик (Oh Ji Ho) е постоянен служител. Той завършва магистърска степен по бизнес администрация в САЩ, преди да се върне в Корея. Двамата спорят за всичко, свързано със работата, което води до множество комични ситуации...

 

Сериалът е въз основа на японската драма Haken no hinkaku (NTV, 2007)...

 

 

С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ

ОНЛАЙН С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ

С БЪЛГАРСКИ И АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ

С РУСКИ СУБТИТРИ

Link to post
Share on other sites

Много забавен сериал. След дълго лутане, най-накрая намерих нещо, което грабна вниманието ми. Мис Ким я гледах в The Thieves , но тук в съвсем друга светлина е малко странна. :D  Oh Ji Ho също заслужава особено внимание. След Chuno не го бях гледал, а тук се справя невероятно с ролята на особняк. Все пак да не се прехласвам много, защото съм на първи епизод, но за мен започна повече от обещаващо. Няма по-голям критерий от това, как се чувстваш самият ти гледайки. Аз се спуках от смях.

Link to post
Share on other sites

В момента гледам 1-ви епизод и не мога да не спра за да отбележа тук (после може да забравя), че за пръв път ми се случва да чуя не какво да е, а едноименният музикален фон от филмите за Супермен да звучи, като фон в друга продукция и то корейски сериал от всички възможни! (:

Link to post
Share on other sites

Аз, честно казано, не го харесах прекомерно този сериал. Това, което ми хареса, беше че главната героиня беше жена, която можеше да се грижи за себе и на която се отдаваше необходимия респект за макар и преекспонираните й възможности. 

 

 

Не ми хареса, че романтичната част, на която се наблягаше доста, накрая остана в зародиш и имахме една нелепа "целувка" като цяло.

 

 

Като цяло става за разсейване, но има къде-къде по-интересни сериали за запълване на времето.

Link to post
Share on other sites

На мнение съм, че трябваше да наблегнат повече над това, което Sierra спомена. Нещо много странно се получи към средата и края на сериала. 

Link to post
Share on other sites

И аз съм на мнението на Sierra. Погледнах първите два епизода и изобщо не се впечатлих. <_< Много ми е странно това със завишените и способности. Главната героиня ми напомня малко на образа на икономката от японския сериал Kaseifu no Mita. Иначе е страхотно, че Kim Hye Soo участва отново в сериал. Беше изчезнала за известно време. 

Link to post
Share on other sites

Изгледан целия и ми хареса. Не е заглавието ви ако търсите романтика, някои от кор. сериалните клишета, родителски тела, злобни втора/втори и т.н. Именно за това е и свежо корейско заглавие.

След първоначалния смях и пародия, се избистря основната тематика която хич не е комедия-  пазара на труда, работа в корпорация, трудови отношения....но  всичко това поднесено по интересен начин. Предишното заглавие на същия сценарист също ме хареса въпреки че е изразена пародия за разлика от това. Слаба страна е образа и играта на Oh Ji Ho- за да е това , което по сценарий се искаше трябваше да е доооста по-ярък образа и дооста по-сърцато игран. Образа на мис Ким ще ми остане, слаба страна нямаше, възрастния ѝ колега също. Най-смешни ми бяха моментите с тях двамата . Неповторимия сутрешен фитнес още ме :rofl:  като се сетя. Останалите актьори се справиха чудесно.

Link to post
Share on other sites

Вече е преведен целия сериал и успях да го догледам. Типично по корейски е едновременно смешен и сериозен. Най-много се впечатлих от сертификатите на главната за почти всичко, както и сутрешния фитнес в офиса. Беше ми приятно да го гледам и нямаше нещо, което да ме подразни.

Link to post
Share on other sites

Малко вериятно е Мис Ким да има толкова много и разнородни специалности. Обаче погледнато обобщено, тя ми остана като някакъв емблематичен образ - малко ми навява на всеможещо извънземно :xaxa:  но все пак образът й беше добре изграден. Г-н Зелева глава нещо хич не му пасваше сценария, като започната , но недовършена история. Режисьорските лутания в началото ме накараха да предвиждам, че ще се залюбят с малката стажантка, щото тя в началото тръгна като главен герой. Да ама не, отсвириха я и решиха да залагат на Мис Ким. Но нямаха време да се разпрострат както си трябва за корейски сериал - 12 серии са малко, 16 са много. Та като че ли не им стигна времето за либофф. :emote_kiss3:  

Link to post
Share on other sites

Явно това е корейската версия на японския сериал "Haken`s Dignity" (някъде го пишат и "Haken no Hinkaku") от 2007г. Този не знам дали ще го гледам все още, но японския си струва да се гледа. Shinohara Ryoko е перфектна в ролята си, за разлика от повечето мъжки образи.

Link to post
Share on other sites

Този сериал така и не го гледах до края ... иизтеглих го ... мъчих се два дена ... но нещо не ме грабна в началото и се отказах .... а имах големи надежни докато гледах превюто ...

Link to post
Share on other sites

Явно това е корейската версия на японския сериал "Haken`s Dignity" (някъде го пишат и "Haken no Hinkaku") от 2007г. Този не знам дали ще го гледам все още, но японския си струва да се гледа. Shinohara Ryoko е перфектна в ролята си, за разлика от повечето мъжки образи.

Напълно подкрепям

danield  Въпреки че е версия на японския не може да сравни с него.Пък да не говорим за сравнение между Kim Hye Soo и Shinohara Ryoko.Не във визия разбира се а като игра
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...