Jump to content

Анкета-разговор с феновете на манга и аниме


mo chuishle

Recommended Posts

Мой познат и преподавател от специалност Японистика в СУ-Антон Андреев, подготвя научно изследване, посветено на манга и аниме обществата в България. В тази връзка той прояви желание да се запознае с членове на Истърн Спирит, които се вълнуват от японските комикси и анимации. Идеята му е да се срещне с тях и да им зададе няколко въпроса по темата. Ако проектът на Антон бъде одобрен, материалът с анкетите и други интересни факти ще публикувани под формата на статия в сборник на частния университет Бункьо-гакуин, Токио. Нека тези от вас, които искат да участват в проучването, ми пишат на ЛС, за да разменим координати и уточним как ще се процедира по-нататък.

Поздрави!

Link to comment
Share on other sites

Е добре като е анкета не може ли да се формулират и подберат въпросите в електронен формат и да ги публикувате тук и да се гласува? Дали ще се иде на крак да се правят тея анкети на място или ще отговориш на въпросите дори и в обикновен пост като този дето пиша сега примерно каква е разликата като от цялата работа най-важен е резултата за това изследване демек въпросните отговори? Нали и това е необходимо за тоя сборник в края на краищата или япончетата и интервюта ще искат да четат за българските отакута как е що е? :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Не се съмнявам, че авторът на изследването сам се досеща за варианта с изпращане на въпроси по електронен път, но ме помоли за координати на хората. Ще го попитам дали му върши работа виртуалната връзка.

Link to comment
Share on other sites

Е то ясно, че човека иска да придобие някакви лични впечатления по причини дето ми убягват иначе нямаше да се води "анкета-разговор". Сега аз питам просто защото ми е стана интересно, а път към София нямам. По принцип анкетите са ми забавни, а пък щом са за анимета и манга със сигурност ще е нещо интересно. Но аз съм единица и дето се вика с мене и без мене се тая тъй, че може и да не се занимаваш питах по скоро информативно дали има такава възможност при положение, че сухи резултати вършат работа. Иначе успех с начинанието вярвам, че други от феновете на японските комикси и анимации тук или в анимес понеже там са доста повече ще имат възможност да ви помогнат! ^^

Link to comment
Share on other sites

Руслана, моите координати ги имаш, така че препращай ги към твоя човек и ако успеем да си направим удобна за двамата среща, ще му помогна с каквото мога. :)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...