mo chuishle Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 Мой познат и преподавател от специалност Японистика в СУ-Антон Андреев, подготвя научно изследване, посветено на манга и аниме обществата в България. В тази връзка той прояви желание да се запознае с членове на Истърн Спирит, които се вълнуват от японските комикси и анимации. Идеята му е да се срещне с тях и да им зададе няколко въпроса по темата. Ако проектът на Антон бъде одобрен, материалът с анкетите и други интересни факти ще публикувани под формата на статия в сборник на частния университет Бункьо-гакуин, Токио. Нека тези от вас, които искат да участват в проучването, ми пишат на ЛС, за да разменим координати и уточним как ще се процедира по-нататък. Поздрави! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razzormaw Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 Е добре като е анкета не може ли да се формулират и подберат въпросите в електронен формат и да ги публикувате тук и да се гласува? Дали ще се иде на крак да се правят тея анкети на място или ще отговориш на въпросите дори и в обикновен пост като този дето пиша сега примерно каква е разликата като от цялата работа най-важен е резултата за това изследване демек въпросните отговори? Нали и това е необходимо за тоя сборник в края на краищата или япончетата и интервюта ще искат да четат за българските отакута как е що е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mo chuishle Posted March 13, 2013 Author Share Posted March 13, 2013 Не се съмнявам, че авторът на изследването сам се досеща за варианта с изпращане на въпроси по електронен път, но ме помоли за координати на хората. Ще го попитам дали му върши работа виртуалната връзка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razzormaw Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 Е то ясно, че човека иска да придобие някакви лични впечатления по причини дето ми убягват иначе нямаше да се води "анкета-разговор". Сега аз питам просто защото ми е стана интересно, а път към София нямам. По принцип анкетите са ми забавни, а пък щом са за анимета и манга със сигурност ще е нещо интересно. Но аз съм единица и дето се вика с мене и без мене се тая тъй, че може и да не се занимаваш питах по скоро информативно дали има такава възможност при положение, че сухи резултати вършат работа. Иначе успех с начинанието вярвам, че други от феновете на японските комикси и анимации тук или в анимес понеже там са доста повече ще имат възможност да ви помогнат! ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ragnos Posted March 14, 2013 Share Posted March 14, 2013 Руслана, моите координати ги имаш, така че препращай ги към твоя човек и ако успеем да си направим удобна за двамата среща, ще му помогна с каквото мога. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts