Jump to content

DBSK | Dong Bang Shin Ki | Tohoshinki | TVXQ

vivitu

Recommended Posts

Излезе, много ми харесва, вокалите им са както винаги убийствени.

И линк за албума, който напълно си заслужава слушането. Всяка една от песните може да бъде заглавна, толкова е добър.

• Like 2

Прекрасни, както винаги. Изпълнението с червените костюми ми е любимо. Личи си, че се кефят наравно с публиката. :)

Аз пък от известно време се чудя какво се случва с Мики. Разбрах, че се е уволнил миналата година и започва полека лека да се връща в публичното пространство. Поздравил е китайските фенове на JYJ с клипче за Китайската нова година през февруари, а през март е имал фен среща в Токио. Видео от събитието:

Изглежда ми тъжен. Но японките обичат нашите момчета. Вярвам, че ще му дадат сила и ще му помогнат да продължи напред. :)

• Like 1

На 24.октомври  Jaejoong е пуснал втората песен ''Lavender'' от новия си японски сингъл "Defiance"

Коренно различен от заглавната песен "Defiance", която е opening theme за анимето "Zoids Wild".

• Like 4

Това е един от най-добрите, да не кажа най-добрият клип, който някога съм гледала! :wub: Който го е измислил е абсолютен гений! 

Не 30 милиона, а билиона гледания заслужава! Уникално съчетание между музика, хореография, облекла, вокали, изобщо двамата къртят мивки! Танцът във водата ми е най-любимата част заедно с частта, която започва в 3:17! :inlove: 

• Like 2

Срам голям. 

Забравих да отбележа рождените дни на двама прекрасни мъже - на  6.02 - Юнхо, а вчера, на 18.02 - Макс. 

Заради тях преди "сто лета" стоях цяла нощ да чета темата, търсих видеа от предавания, радвах им се... И днес продължават да ми пълнят душата. Да са живи и здрави, все така страхотни и стилни! 

• Like 1
  • Haha 1
  • Upvote 1

Ах, този Джунсу :inlove: - знаех, че е цар на високите, обаче ниският глас тук ме изненада определено! :wub: Чакам с нетърпение нещо ново от него, а защо не и от JYJ.

• Like 3

Нещо ново от Джунсу! :icon_sunny: Обаче ризката с надписчето на яката е уникална - дано не го погнат в Корея. 

• Like 2

Мики яко тоя път загази.Дава пресконференции и тръби, че няма нищо общо с дрогата и бившата кандидат съпруга, която си е чиста проба наркоманка и е задържана, отиде епилиран в полицията на разпит, но явно епилацията е издишала, тъй като пробата му се оказа положителна на Philopon (метамфетамин по японски).Повлече се надолу след "оня" случай, както се разбира от пресконференцията, която даде и не успя да се изправи..Много жалко.

С това ще сложим кръст сигурно, на мечтите и илюзиите, да видим някога любимата група цяла, а вече и  и триото.

Взе ми думите от устата, @Lawandula<_< Точно днес прочетох, че агенцията му е прекратила договора след положителната проба. Ясно е, че той няма накъде да върви освен към затвора, но защо, защо направи тази пресконференция?! Много съм разочарована. :( 

JYJ бяха дотук :( и него сигурно ще почнат да го трият от групата и от DBSK както стана със Сънчо. 

Остава да се надяваме, че Джунсу и JJ ще направят нещо заедно.

Мики продължава да твърди чрез адвоката си, че не употребява наркотици, въпреки положителната проба.  Може пък да изкара някоя рецепта за доказателство, че се е лекувал с нещо, дало отражение в пробата.