Jump to content

DBSK | Dong Bang Shin Ki | Tohoshinki | TVXQ

vivitu

Recommended Posts

Лека служба на Юно, още веднъж да кажа и аз. Видях момчетата от СуДжу, качиха няколко снимки с него и на тях им е мъчно :) но ето го човека, който най-много ще тъжи :D

806631.jpg

Макси прави много добро и смислено решение, те са дуо и ако не минат заедно казармата ще загубят прекалено много време. Може да правят соло неща, но ще им е много по-трудно после да се върнат като TVXQ, така че добре прави. Пък и по-бързо ще му се махне от главата хахахаха

Знаех, че той ще тъгува най-много. Страхотна снимка на Юно и Хо Джун.

Да се изкажа и за албума. Много е добър, доволна съм от всичко, което чух. Не спирам от снощи да го въртя, а и Rise As One страшно ме грабна.

SM Ent. са уцелили с тези музикални продуценти.

Лека служба!

Не е за пренебрегване факта, че Юно изглежда удивително добре и без идеалната си прическа за разлика от повечето айдъли, които постват снимки преди да  влезнат в армията.

Самоуверен със закачлив поглед сякаш иска да каже: "Изобщо не ми пука!"

tumblr_nrtzkviBg41ualt1eo2_540.jpgtumblr_nrtzkviBg41ualt1eo1_540.jpg

Junsu издаде трети мини албум, излезе и видео на водещия трак (за първи път - балада) "Yesterday"/ "Just like Yesterday" - апокалиптичен, тъжен, мрачен, който да съпровожда подобаващо гласа на спрягания за най-добър млад корейски певец. Песента е написана от Lucia - известна ъндърграунд певица и композиторка, която досега не е писала за друг.

Не вярвам да има изненадани, че песента се изкатери по класациите не само на Корея, а и в Япония, Русия, Канада, Америка, Белгия, Холандия, Англия и Австралия, оглави набързо Тайландската, Японската и Макао класации.

Албумът е от 8 разнообразни по звучене песни, някои в колаборации с Cheetah, Jiriboy , BewhY. 

Втората "Oeo" е с подготвена хореография.  Чакаме изненадата утре.

CRxLmUwUwAEqkzw.jpg_orig.jpeg

Бързо прослушване, както и целият албум:

Junsu ще зарадва и с изпълнения наживо и концерти през ноември. На събитието на 29 ноември има голяма вероятност да се появят всички от JYJ - след усилени преговори с министерството на отбраната да пусне Ю Чун и Жежунг на церемонията за наградите за популярно изкуство и култура ‘2015 Republic of Korea’s Popular Culture & Art Awards’.

CRumF1QUAAEo7st.png

151015jjy.png

Клип с братчетата:

Пресни снимки и видео от Сеулската седмица на модата:

2015101811103943266.jpg

Наистина невероятен Junsu-  на 23 януари - премиера на  мюзикъла  "Дракула".

На 19 януари пък, излиза  първи соло албум на  Yoochun  , записан още преди влизането му в армията, с  шест композиции иработно заглавие  "How Much Love Do You Have In Your Wallet"

Тийзър на Ючун :)

Джунсу спечели Popularity Award на 25-тите Сеулсте награди с близо 50% от вота, но се разрази скандал, защото всъщност така и не беше поканен на въпросните награди. Джунсу изрази огорчение и тъгата си, че не може да направи нищо за феновете си по въпроса. Негодуванието на феновете стигна и до кмета на града, с настояване за извинение Статия 1.  Статия 2, в която организаторите на събитието си казват в прав текст, че не са и имали намерение да го поканят и били пратили писмо на агенцията му, че номинираните в категорията за популярност няма да бъдат поканени. 

Предишна информация-клюка за Джунсу ще спомена - излезе на яве 6-месечната вече връзка на певеца с колежката му Хани от EXID (статия) . Момичето се е разплакало на сеулските награди, заради закачките на водещия (статия)

hani-junsu-800x450.jpg

exid-hani-1.jpg

Ю Чун с "Колко любов имаш в портфейла си". Може да е в казармата, но ето го неговия първи мини албум.

Мой любимец от по-старата генерация изпълнители с неговия израз на обич към всички нас, семпло , с хубаво видео, вокал отвсякъде.

"...С всеки мой инч, с който пораствам, родителите ми се смаляват...Радвам се да съм тук, да помирисвам улиците...Животът не винаги е такъв, какъвто го искаме...това се случва на всички..."

Лирика

Албумът:

17.jpg

18.jpg

6.jpg

И вече е 26 януари! Честит рожден ден, Джеджун! Здраве, късмет, любов да се разбирате и, да се подкрепяте с Юно и с Ючон в казармата.

Да излизаш по-скоро и да ни радваш с хубава музика!  :)

Edited by theL0new0LLF

Junsu скоростно превзе де що има музикален връх с How Can I Love You OST Part 10 към Decendants of the Sun. Чудех се къде съм го чувала :)

xia-junsu-descendants-of-the-sun.jpg

ето един превод