lazeto Posted January 20, 2013 Share Posted January 20, 2013 Advertising Genius Lee Tae Baek (2013) Страна: Южна Корея Също така известен като: Gwanggocheonjae Lee Tae-Baek Година на излъчване: 4 февруари 2013 - 26 март 2013 Време на излъчване: понеделник – вторник 21:55 Жанр: Романс Канал: KBS2 Епизоди: 16 Режисьор: Park Ki Ho Субтитри: Английски Участват: Jin Goo - Lee Tae Baek Park Ha Sun - Baek Ji Yoon Jo Hyun Jae - Eddie Kang Han Chae Young - Ko A Ri Han Sun Hwa (Secret) - Lee So Ran Резюме: В сериала се разказва за живота и любовта на хора, работещи в рекламната индустрия... И Те Пек (Jin Goo) е изключително талантлив млад мъж, но заради средното си образование и бедната автобиография, преминава през множество трудности, докато се превърне в гений на рекламния бизнес. Пек Джи Юн (Park Ha Sun) е стажантка в рекламната компания Къмсан. Тя се опитва да направи всичко възможно, независимо от задачите, които ѝ поставят. Ко А Ри (Han Chae Young) е експерт в Къмсан. Тя е уверена и секси жена. За да постигне мечтата си, захвърля миналото и любовта си. С АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ С РУСКИ СУБТИТРИ ОНЛАЙН С АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ ОНЛАЙН С РУСКИ СУБТИТРИ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kcekce Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 Пробвах да го гледам поради липса на друго, едвам изтраях първия епизод с паузи да прочета нещо интересно, за да се събудя... на другия ден дадох шанс на втори еп., пак поради липса на друго. И го дропнах окончателно. Нищо увличащо не намерих в сюжета, героите ми стоят едни такива изпразнени от съдържание, не намирам в тях никакви характерни лични черти, освен вечното "бедно и спънато от съдбата създание с големи мечти". Актьорите показват нулево индивидуално присъствие, до степен изобщо да не ме интересува какво ще стане с героите занапред. Това е - все някъде трябваше и да поплюя малко, а не само да викам "евала" на хубавите неща Ако някой го накефи сериалът - извинете, просто лично мнение Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dido100 Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 Що бе, душа? Има и много по-лоши сериали в момента. На мен пък ми харесва. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CToTaKa Posted June 12, 2013 Share Posted June 12, 2013 Най-много ми хареса Park Ha Sun... много чаровна и талантлива актриса, която не бях гледал в главна роля досега, и в образа и имаше нещо, което не съм го гледал в толкова много сериали (очаквам да я видя в "Two Weeks" с Lee Jun Ki). Има доста клишета в самия сериал обаче... като образа на главния герой, който през 2/3 от сериала се държеше като 15 годишен хлапак, въпреки че накрая се промени в някаква степен. Чудно ми е всички корейци ли са еднакви, та в толкова много от сериалите им главния герой се повтаря . Последната част на сериала доста позната... това с бащата сме го гледали много вече . Един от проблемите със сценария и сюжета в подобни сериали е, че търсят някакъв баланс между романтиката (отношенията между героите) и темата с работната среда и накрая се получава по малко и от двете, средна работа и в двата аспекта. Не е кой знае какво, но става за гледане. Ако не за друго, гледайте го заради Park Ha Sun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts