LysAleksandrov Posted January 16, 2013 Share Posted January 16, 2013 Oppai Volleyball/Сиськастый волейбол / Oppai barê (2009) Държава: Япония Година: 2009 Жанр:комедия,драма Времетраене: 01:39:11 Режисьор:Eiichiro Hasumi В ролите: Haruka Ayase, Munetaka Aoki, Toru Nakamura, Takuya Ishida, Fukushi Seiji Субтитри: български, английски, руски IMDB Резюме: Mikako Terajima е млада учителка, която започва работа в гимназия. Още първия ден е назначена за треньор по волейбол. Лично Мнение: Филмът като цяло е доста приятен и на моменти забавен, eq има си и тъжния момент няма как, а жената хлебарка ми е любимка. ФИЛМ с руски субтитри ФИЛМ с руски дублаж ФИЛМ с английски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krish Posted April 8, 2013 Share Posted April 8, 2013 Бива си го филмчето, беше забавно. Ама и тези момчетата как се надъхват да тренират. И Микато продължи да ги тренира. Само краят беше кофти, но какво да се прави. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кева Posted April 20, 2015 Share Posted April 20, 2015 Малко съм закъсняла за този филм( с около 20 години ) , обаче това не ми пречи да отчитам, че би могло да ми се превърне в любимото филмче за там и тогава . Приятно детско, по японски поучително : това, което мотивира момчетата ще продължава да ги мотивира докато са живи . В този ред на мисли, филмчето не се препоръчва за малки момичета , в противен случай рисковете за другата половина от човечеството са твърде големи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts