shae Posted March 29, 2010 Share Posted March 29, 2010 HOTARU NO HIKARI Glow of Fireflies ********************* Епизоди: 10 Език: японски Субтитри: български, английски, руски Жанр: романтична комедия Година: 2007 Режисьор: Йошино Хироши ********************* Участват: Ayase Haruka - Amemiya Hotaru Fujiki Naohito - Takano Seiichi Kuninaka Ryoko - Saegusa Yuuka Kato Kazuki - Teshima Makoto Takeda Shinji - Jinguuji Kaname ********************* Резюме: Хотару работи в известна компания за вътрешен дизайн. Работата й е страхотна, но съвсем не е така с личния й живот. Тя не се интересува от мъже и още по-точно тя не се интересува от нищо извън работата си. Предпочита да си мързелува, търкаляйки се по пода. Живее под наем в малка къща. Един ден, натоварен с вещите си, пристига синът на наемодателя й - Такано Сеичи. Той планира да остане да живее в къщата, тъй като се е разделил със съпругата си, но няма представа, че там има наемателка. Сблъсъкът е шокиращ и за двамата, но още по-шокиращо е, че Такано Сеичи се оказва шефът на Хотару. Двамата заживяват под един покрив, което ще доведе до редица комични ситуации, романтични и драматични моменти. Коментар: Много свежо, неангажиращо и забавно. Смях се с глас на някои от изпълненията на Хотару. Леко мелодраматично става през последните две серии, но без да е прекалено и не дразни. Малко ми дойде в повече този път тази японска целомъдреност. Особено на края. Разбирам за училищните сериали, но тук героите са доста по-възрастни и чак изглежда безумно. Но, сериала си заслужава да седнете да гледате... а седнете ли ще го изгледате на един дъх. Грабва още от първи епизод! ********************* Сваляне: Линк Към Сезон 2 Сваляне с : Онлайн с български субтитри: С руски субтитри: и 750p С английски субтитри: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kimi Lee Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 Сериала беше доста интересен и наистина го изгледах на един дъх! Главната героиня е голям шемет и ми бяха доста интересни взаимоотношенията й шефа и колегите й! Голям смях падна! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koizora Posted May 24, 2010 Share Posted May 24, 2010 Сериала беше прекрасен - много забавен и лек Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danny Posted June 3, 2010 Share Posted June 3, 2010 И на мен много ми хареса. Въпреки,че си знаех как ще се развият нещата в края ,в началото много се дразнех на нейната нерешителност Казвах си "Давай бе ,момиче" Стана ми гадно за Teshima Makoto към осми епизод,но все пак с мениджъра бяха двойка от класа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PyMeH Posted June 16, 2010 Share Posted June 16, 2010 Много лек и забавен сериал! Имаше много забавни моменти. Струва си да отделите време и да го гледате Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
little_angel Posted June 18, 2010 Share Posted June 18, 2010 Много лек и забавен сериал На мен Амемия не ми изглеждаше толкова странно с опашката и скъсания анцунг е малко беше разхвърляна ама чак жена-хлебарка :lol: Радвам се че ще има 2 сезон защото за мен свърши малко постно така да се каже..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vanimi Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 Много лек и забавен сериал! Имаше много забавни моменти. Струва си да отделите време и да го гледате Абсолютно вярно , но края беше както казва little_angel - много постен , никакъв край и без изява на чувства Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PyMeH Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 Абсолютно вярно , но края беше както казва little_angel - много постен , никакъв край и без изява на чувства Това е така, защото ще има и втори сезон, който вече започна Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
k_pop Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 Жалко бях го започнал, но не иска да ми се свали, няма нещо сийд, а ми останаха още две серии! Но свежо сериалче с много комедия Особено тва с жената-костенурка, жената-това, жената-онова, зарди тези изрази съм се търкалял наляво и дясно в несвяст! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vedballl Posted August 28, 2010 Share Posted August 28, 2010 Адски е забавно. Когато си казваха "Задник" и когато се търкаляше по пода беше адски смешно. Аясе още веднъж доказа, че е една страхотна актриса. Накрая историята ми остана някак незавършена, но сега разбирам защо. Ще има втори сезон. Очаквам го с нетърпение. Определено ще се гледа! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Камелия Posted September 13, 2010 Share Posted September 13, 2010 Много смешно сериалче. Първите епизоди направо ме съсипаха от смях. Историйката също си я биваше. Само не ми хареса как игра Макамото нещо все му липсваше за да се получи сцената перфектна. Тя: Целувка. Може да съм бременна. Това направо ме съсипа. Не е за изпускане. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
magic Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 Очарована съм от сериала, супер-забавен, но и поучителен. Допадна ми, че има развити повече от два образа. Определено го препоръчвам за задължително гледане. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hemoqlobin__ Posted January 16, 2011 Share Posted January 16, 2011 Оууу супер забавно сериалче. Главната героиня беше голяма откачалка. Много се смях когато шефа й я заключи в заседателната зала с Макото-кун И то цели три пъти И после как тя си го върна заключвайки него в банята Кефеше ме и когато се въргаляше на пода от радост Много интресен начин за изразяване на чувствата През цялото време симпатизурах на Макото, но след като заживяха заедно се видя, че няма да излезе нищо. Добре се получи, че той й каза, че иска да се разделят, защото ми се струва, че мацката нямаше да се откаже. Само щеше да продължи да се самозалъгва, че нещата ще се оправят. Можеше обаче края да е малко по-различен. Щях да се зарадвам примерно една целувка да имаше. Като се замисля и прегръдка щеше да свърши добра работа Още не мога да се начудя наистина ли е толкова лошо да си жена и вкъщаш да си цъкаш по някакви по-удобни дрехи. Наистина ли хората в Япония го приемат за голяма работа ако жената е такава. На мен не ми се струва нещо ненормално, но пък като се има в предвид колко по-различно е мисленето на японците за тях може и да е нещо напълно неприемливо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
irenval Posted June 8, 2011 Share Posted June 8, 2011 Този сериал ми беше изключително забавен. Единствено края нещо не ми хареса, много никакво ми свърши. И все пак го изгледах на един дъх. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andi11 Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 И на мен ми хареса много сериала. Прочетох, че 2 сезон е почнал, нещо знае ли се за него? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sabrina1 Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 И на мен ми хареса много сериала. Прочетох, че 2 сезон е почнал, нещо знае ли се за него? Бе излъчен през 2010 г. Тук. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jen-shen Posted August 15, 2011 Share Posted August 15, 2011 Симпатично сериалче . Да се просълзих от смях - неее , обаче къщата, верандата и звънчето ми бяха любими детайли в целия сериал. Появяваха се като лайтмотив ( присъстваха непрекъснато по един загадъчен деликатен начин). Звънчето ме очарова, толкова просто, изчистено от детайли и въпреки това мило и съвършено. Винаги съм знаела, че оригиналните идеи се крият в простотата. Намам търпение да излязат субтитрите за втория сезон. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Megan Posted August 15, 2011 Share Posted August 15, 2011 Симпатично сериалче . Да се просълзих от смях - неее , обаче къщата, верандата и звънчето ми бяха любими детайли в целия сериал. Появяваха се като лайтмотив ( присъстваха непрекъснато по един загадъчен деликатен начин). Звънчето ме очарова, толкова просто, изчистено от детайли и въпреки това мило и съвършено. Винаги съм знаела, че оригиналните идеи се крият в простотата. Намам търпение да излязат субтитрите за втория сезон. Да и на мен много ми харесва, остават ми две серийки до края и след това почвам 2 сезон А това със звънчето и на мен ми е любимо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daneto Posted August 16, 2011 Share Posted August 16, 2011 Много се радвам, че има други почитатели на къщата на Шефа и Хотару.. Аз направо съм влюбена в нея и съм решила, че ще си строя такава. С градинка и звънче което също обичам безкрайно. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lunati4kata Posted August 16, 2011 Share Posted August 16, 2011 Много ми хареса сериалчето забвно,различно и интересно.Много се смях на кока на Ахомния и харесваше ми как се бореше в работата,за да помага на останалите,радвам се, че накрая избра шефчето 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts