Jump to content

Recommended Posts

sakurasounopetnakanojo1.jpg


Sakurasou no Pet na Kanojo / The Pet Girl of Sakurasou



Държава: Япония

Жанр: комедия, еччи, училищен, шоунен

Година: 09.10.2012 до
26.03.2013


Епизоди: 24

AniDB

Плот: Действието се върти около студент втора година наречен Канда Сората, който живее в Сакурасоу, общежитието за проблемни деца на училище Сората. Един ден Шийна Маширо - симпатично момиче, което между другото е и космополит и брилянтна актриса се нанася в Сакурасоу.
Сората си мисли, че той трябва да защити Маширо от откачалките в Сакурасоу, но Маширо има неочаквана тайна: тя си няма представа как да се грижи сама за себе си. Ако излезе навън се загубва, а стаята и е пълна бъркотия. Познатите на Сората от общежитието го определят като господар на Маширо и така обикновенното момче и брилянтното момиче трябва да заживеят като господар и домашен любимец.

Лично мнение: ...все още е рано за такова, но с оглед на плота и първите епизоди определено има потенциал дано да го развият само като хората понеже човек с ечитата винаги трябва да е с едно на ум.
laugh.gif

 

Свали тук: http://zamunda.net/browse.php?search=sakurasou&cat=0&incldead=1 title="Click Me" rel="nofollow external">click-me.gif
Гледай онлайн: http://vbox7.com/search/?completed=0&vbox_q=Sakurasou+no+Pet+na+Kanojo title="Click Me" rel="nofollow external">click-me.gif
 

Link to post
Share on other sites

Засега върви отлично и има доста забавни моменти, а и комбинацията от персонажи в това общежитие си я бива почти всичките са някакви перковци като имаме предвид, че щъкат и котки навсякъде как да не гледа човек?! :lol: Единственото, което ме притеснява е края обикновенно такива ечита оставят героите да висят и не развиват напълно взаимоотношенията м/у тях, а наистина ми е интересно как ще се развият нещата с главните тук най-вече, че Шийна не е типичен образ поради твърде нестандартната си личност. Това заглавие дори би се получила прилична игрална версия мисля ако решат да направят такава и да се доверят на този замисъл и с добър подбор на актьорите.. разбира се говоря за японците тайванските мишки само развалят хубавите манга и аниме заглавия. :rolleyes:

Link to post
Share on other sites

 

kanojod.jpg

 

 

Определено това ми стана една от любимите комедии от излязлите заглавия в последните месеци. Сега обаче с идването на англичанката нещата придобиха малко по-сериозен характер, a най-лошото е че според инфото в уикито на 11 декември ще е последния епизод. Надявам се да дадат пак сестрата на Сората беше голяма скица и епизода с нея ми беше доста забавен дори тя, Шийна и Аояма са ми най-любимите персонажи, но едва ли то не остана време ако действително го приключат в следващия. Ясно е че няма как да го направят както трябва, но дано да не го претупат прекалено много и най-малкото да се ориентират към втори сезон в последствие защото наистина това аниме го заслужава, но все пак ще видим на 11-ти.. :rolleyes:

 

 

Link to post
Share on other sites

Добра драма вкараха с 10-ти определено бекграунда на Рита и Маширо беше интересен както и начина по който се разреши проблема накрая. Nyaboron ftw! Поне разбрах, че няма как това да е последен епизод, а просто в уикито не са разграфили останалите епизоди, а дори пише, че щели да са 24 така, че определено ще има какво още да се види от тези герои, което може само да ме радва. От спойлера за следващия епизод, който беше доста кратичък стана ясно май, че харема ще се разраства, а като стана въпрос за разрастване ми се струва, че тея котки всяка серия стават повече сега са цяло стадо, а в началото бяха само 2-3 ама нищо колкото повече толкова по-добре!! :rolleyes:

 

catzb.png

Link to post
Share on other sites

sakurasou.jpg
 

True story ^

Приключи и това аниме..като цяло останах доволен, но краят можеше да го направят по иначе някак си за тези 20 и косур серии зрителите заслужавахме повече конкретност и показност във взаимоотношенията на героите. Ечито и комедията останаха ще кажеш по назад във втората половина от анимето повече се наблягаше на сложните взаимоотношения и драмата м//у съквартирантите в общежитието. Е имаше пак забавни моменти, но определено работата придоби сериозен оттенък. На места главният тюфлек ме издразни доста, което си е нормално предвид бъканите с такива комплексарчета анимета, но само това където си го изкарваше на Шийна и и викаше за неща дето момичето въобще си нямаше и на хабер така и не можах да си го обясня каква му беше целта освен да изнерви допълнително обстановката покрай тва недоразумение Сората?! Шийна от друга страна поне аз мога спокойно да я отделя като най-значим и най-запомнящ се герой от Sakurasou no Pet - най-интересните и най-запомнящите се неща бяха с нея и определено може да се каже, че изнесе почти цялото аниме на гърба си другите бяха просто някакъв клиширан до козирката пълнеж. Абе ако ви се гледа нещо за приятелство хем забавно хем със сериозен привкус можете да почнете спокойно, но поне аз определено не бих го изгледал повторно най-вече заради дразнещият протагонист. Go Nyaboron!!!

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...