Jump to content

Kamenashi Kazuya (Каменаши Казуя)

mrnkaloto

Recommended Posts

Каме ще играе главната роля във филма "Аз съм, аз съм" (Ore, Ore) . Снимките започват този месец и се очаква да продължат до есента,а филмът е планиран да тръгне по кината през следващата пролет.

oreore.jpg

oreore-1.jpg

историята включва телефонна измама и изследва значението на идентичността в днешното общество.

Каме ще играе 25 различни роли с различен пол и възраст

nipponcinema

И още една радостна новина /която е отпреди месец :lol: / - хитовата драма Youkai Ningen Bem ще има и филм!!! :es: тръгва по кината от 15 декември 2012 :es: Каме снима в момента :D

И освен това има нова прическа :P

rgh1344592798l.jpeg

Ето и малко клипчета ;) .

Първото Каме в Going 08.07.2012 !

click-me.gif

А тук Каме пак в Going на 22.07.2012 !

click-me.gif

Дано ви хареса :rolleyes: !

Мерси за снимките на Каме! :)

Ето и една радостна новина...

Каме има нов постер за Aoki ! Ето го и него :P

klz1346070921p.jpg

Ето и новата му фотосесия!

rgh1346092517a.jpg

opt1346092539l.jpg

viu1346092561e.jpg

rgh1346092585q.jpg

bwy1346092628v.jpg

cqs1346092654d.jpg

arx1346092680t.jpg

cqs1346092701v.jpg

Колко са сладки :wub: :wub:

jdv1346092727c.jpg

Както вече знаете Каме се приготвяше да снима филма "Ore, Ore"! Е ето и една хубава новина! Нашият талантлив Каме наскоро приключи снимките за първия си филм, където изпълнява главната роля(и изобщо цели 25 роли).Ще имаме удоволствието да го видим в най-различни образи: от едрогърда дама до афро, от работеща жена до средношколец и дори рокер с татуси по цялото тяло.

Героят на Каме е измамник, който се свързва с по-възрастни хора, представя се за техен роднина и се опитва да измъкне пари от тях. В процеса, обаче, се оказва въвлечен в живота на хората, за които се представя, докато в реалнoстта, някой друг се опитва да открадне неговата истинска самоличност.

Очаква се премиерата да бъде през пролетта на 2013 година.(ще бъде доста вълнуващ и интересен филм, се пак това е Каме)!

viu1347020392i.jpg

bwy1347020226c.jpg

jdv1347020238i.jpg

opt1347020345j.jpg

jdv1347020353f.jpg

opt1347020383b.jpg

Информацията е взета от KAT-TUN < Bulgaria >

Както знаете, Fumetsu no Scrum e финална песен към драмата ドラゴン青年団 (Dragon Braves), където главната роля се изпълнява от Yasuda Shota (Kanjani8). Всички се чудехме, защо хит на КАТ-ТУН е включен в сериал, в който не участва никой от самата групата.(странно нали?!) :huh:

За да се поправи тази несправедливост(или пък грешка), Каме ще вземе участие в последния епизод (Yeeey!).

Но!

За целта, лицето и тялото му ще бъдат сини (ЛОЛ. :blink: ) и ще бъде облечен в униформа. Освен това, той ще изостави изцяло облика си на идол (стига бе! изобщо това възможно ли е?). :huh:

Ролята на Каме ще бъде на мистериозен президент, който се появява неочаквано (e, вече е очаквано, не успяха да ни заварят неподготвени). :lol:

Ех, КАМЕ отново ще ни зарадва! Син или не, сигурна съм, че ще изглежда чудесно! Само че рейтинга на тази драма е доста зле и дано Каме помогне малко!(и аз пък къде малко, ще помогне много, нали все пак това е Каме) ;)

Епизодът ще се излъчи на 25.09.2012 (TBS) 00:04-00:34

Ето го и мистериозният ни президент!(аз като го видях, си викам това да не е новият облик на Бем, ама уви не е) :lol:

jdv1347952281l.jpgbwy1347952324s.jpg

Информацията е взета от ТУК!

Извънредна новина:

Можем да изпратим кратко писмо, да го напишем на едно момиче по е-майла, което живее Япония, или да го напишем и да снимаме и пак да и го пратим там. Тя ще прати писмата на Каме, срок от днес 19.09.2012 до 27.09.2012, за повече информация, проверете тук.

Знаете аз съм първа писта и задължително ще пиша на момичето.

Сайта, който ви дадох малко по надолу има е-майла на момичето. Тя разправя, че всички други от КАТ-ТУН имат и аз предлагам поотделно да я попитаме как може да им пишем. ;)

Каме с нов епизод на Going от 24.09.2012!

Ето и едно доста хубаво интервю на Каме(леле, тия хора не оставят човека на спокойствие, се задават въпроси от рода 'твоят тип момиче, какво трябва да е твоето момиче или кога намираш едно момиче за сладко', и сега не са си го спестили), а нашичкия Каме откровен както винаги! :i love this: :i love this:

КАМЕ!

Информацията е от Тук! .

Здравейте, отново! За да ни стане деня по-хубав, синият президент(КАМЕ) идва и на нашата планета! ;) Малък поглед към ролята на Каме в Dragon Braves!

О, да филма Yokai Ningen Bem ще бъде още по-голямо приключение от драмата ;)

Гледах синият извънземен Каме :D , някакво ми е доста забавно като го гледам такъв и с този глас... Интересно е !

И пак БЛАГОДАРЯ! на slunchice за информацията, защото аз в момента съм във фаза "великото завръщане" (нямах нет поне 1 седмица :lol: )

И ще споделя любимата ми снимка с вас... B)

kameeeeeeeeeeeeeeeeeeee.jpg

Обожавам неговата усмивка, а толкова е сладък, когато си бръчка нослето. :blush:

И отново неговата марка си е пръстена с череп и гривната си я спомням, мяркаше ми се в ДВД-то на концерта им от 2008. ;)

14944535.jpg

Здравейте! ;)

Има нови постери на Youkai Ningen Bem!

cqs1349456170s.jpg

klz1349456380y.jpg

arx1349456429a.jpg

bwy1349456480i.jpg

Колко са сладки заедно! :i love this:

26575039846202689111320.jpg

Ето го и трилъра на Youkai Ningen Bem!(ЛОЛ)

Bem!

Ето я и историята на филма Yokai Ningen Bem! :rolleyes:

Bem 1