ukio Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 Предходната реклама http://www.youtube.com/watch?v=htdK8MhRfGU Мейкинг Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abjc Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 Ukio мисля, че това е предишната реклама, доколкото знам новата още не е излязла info Рекламите на Каме са винаги :i love this: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukio Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 Възможно е. Видях я в днешен пост, но не погледнах в официалния сайт. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abjc Posted April 11, 2011 Share Posted April 11, 2011 Новата реклама: http://www.youtube.com/watch?v=7KDUzvaFkvI Снимането: http://www.youtube.com/watch?v=XfxOxCl6JvA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shugar_gb Posted June 2, 2011 Share Posted June 2, 2011 abjc кажи не се ли чува за някой нов проект за драма, в която Каме да участва? Че вече много ми е домъчняло за него на малкия екран Иначе фотосесията е на ниво както винаги - нали все пак е Каме Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
parab Posted June 2, 2011 Share Posted June 2, 2011 Може и да се замисли за някоя драма, след като съобщиха, че няма да правят турне тази година заради земетресението. И аз чакам да го видя скоро на малък екран. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abjc Posted June 2, 2011 Share Posted June 2, 2011 abjc кажи не се ли чува за някой нов проект за драма, в която Каме да участва? Че вече много ми е домъчняло за него на малкия екран Иначе фотосесията е на ниво както винаги - нали все пак е Каме Както parab каза, турнето тази година се отлага, тъй като заради събитията през март бейзболния сезон е започнал късно и Домовете ще бъдат заети и през лятото. Няма как и да направят концерта на открито, който искаха, понеже мястото се използва за пострадалите от земетресението. Последно Мару казва, че в момента се обмислят нещата, които биха могли да се направят за феновете вместо турнето, надяваме се и Каме да съобщи нещо. Засега всички чакат информация. Все още няма слухове за драма, страшно ми липсва като актьор. Ако нещо се чуе ще кажа веднага На 29.05.11 JE проведе благотворителен бейзболен мач, белият отбор с капитан Каме спечели с 1 т , а Каме взе награда за най-ценен играч Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukio Posted June 2, 2011 Share Posted June 2, 2011 Гледам, че е играл в един отбар с Кисумай. Една приятелка е в Япония и ми изпраща снимки на звезди, които е направила. Ето тези с Каме. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abjc Posted June 23, 2011 Share Posted June 23, 2011 Каме в новия брой на списание Maquia: в една от последните реклами на Аоки: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shugar_gb Posted June 23, 2011 Share Posted June 23, 2011 Малеее може ли това момче с всеки изминал момент да става все по-чаровен и сексапилен! Благодаря ти abjc, че правиш деня ми по-усмихнат и по-красив с информацията, която побликуваш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukio Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 Носи се слух, че Каме ще участва в нова дораме през октомври. Нарича се Youkai Ningen Bemu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abjc Posted August 10, 2011 Share Posted August 10, 2011 Слухът вече е факт - новата драма на Каме ще започне да се излъчва през октомври в събота :es: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristina Posted August 12, 2011 Share Posted August 12, 2011 Много е талантлив. Изгледала съм почти всичко преведено с него и ми прави голямо впечатление. Справя се с тежки роли и е много приятен за гледане честно казано. Има актьори, които отблъскват и дори филма да си го бива не мога да го гледам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lavender Posted August 23, 2011 Share Posted August 23, 2011 Явно още един фен падна в мрежата на Каменаши... Ама защото е толкова магнетичен, секси и... А бе има нещо в него, думите са слаби. Като актьор е страхотен, дори и в най-глупавите роли. Може и да не е чак голям певец, ама като го чуя, всичките ми забележки се изпаряват. Пък като го и видя, забележките даже и не помислят да се появят . Рядко харесвам японски актьори (не е само защото гледам повече корейски), броят се на пръсти, тъй да се каже, ама Каменаши си е адско пристрастяване. И малко снимки: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukio Posted September 24, 2011 Share Posted September 24, 2011 От октомври Каме ще гони извънземни чудовища в новата свръхестествена поредица Yokai Ningen Bem. Партньори ще му бъдат Анн Уатанабе и малкият Сузуки Фуку (Марумо но оките). KAT-TUN ще пеят песента към сериите, които се снимат по класическа аниме поредица от 1968г. Промо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abjc Posted September 29, 2011 Share Posted September 29, 2011 солото на Каме "Bad Dream" от мюзикъла Dream Boys http://www.youtube.com/watch?v=TzZvRhWtEps&feature=youtu.be Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shugar_gb Posted September 29, 2011 Share Posted September 29, 2011 Това с червените светлини и сенките беше много яко! Определено в Япония си разбират от работата и правят страхотно шоу всеки път когато се захванат с нещо подобно А пък Каме си е черешката на тортата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abjc Posted September 29, 2011 Share Posted September 29, 2011 :i love this: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lavender Posted October 2, 2011 Share Posted October 2, 2011 Новата реклама на Каменаши за AOKI. И малко снимки: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abjc Posted March 13, 2012 Share Posted March 13, 2012 новата реклама на Каме за Кирин и част от пресконференцията http://www.youtube.com/watch?v=jfpNwQWwEeo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts