Jump to content

Kamenashi Kazuya (Каменаши Казуя)

mrnkaloto

Recommended Posts

Ukio мисля, че това е предишната реклама, доколкото знам новата още не е излязла :)

info

Рекламите на Каме са винаги :tongue: :i love this:

abjc кажи не се ли чува за някой нов проект за драма, в която Каме да участва? Че вече много ми е домъчняло за него на малкия екран :( Иначе фотосесията е на ниво както винаги - нали все пак е Каме ;)

Може и да се замисли за някоя драма, след като съобщиха, че няма да правят турне тази година заради земетресението. И аз чакам да го видя скоро на малък екран.

abjc кажи не се ли чува за някой нов проект за драма, в която Каме да участва? Че вече много ми е домъчняло за него на малкия екран :( Иначе фотосесията е на ниво както винаги - нали все пак е Каме ;)

Както parab каза, турнето тази година се отлага, тъй като заради събитията през март бейзболния сезон е започнал късно и Домовете ще бъдат заети и през лятото. Няма как и да направят концерта на открито, който искаха, понеже мястото се използва за пострадалите от земетресението. :(

Последно Мару казва, че в момента се обмислят нещата, които биха могли да се направят за феновете вместо турнето, надяваме се и Каме да съобщи нещо.

Засега всички чакат информация. Все още няма слухове за драма, страшно ми липсва като актьор. :( Ако нещо се чуе ще кажа веднага :D

kamegoing.jpg

На 29.05.11 JE проведе благотворителен бейзболен мач, белият отбор с капитан Каме спечели с 1 т , а Каме взе награда за най-ценен играч :D

mvp.jpg

Гледам, че е играл в един отбар с Кисумай.

Една приятелка е в Япония и ми изпраща снимки на звезди, които е направила. Ето тези с Каме.

540ba4b20dd61b5d.JPG

84f35216ccd883cb.JPG

af3f443e99ae847d.JPG

f80c5a5ca1ceec90.JPG

Каме в новия брой на списание Maquia:

kamemaquia.jpg

в една от последните реклами на Аоки:

kameaoki.gif

;)

Малеее може ли това момче с всеки изминал момент да става все по-чаровен и сексапилен! Благодаря ти abjc, че правиш деня ми по-усмихнат и по-красив с информацията, която побликуваш :kiss2:

Слухът вече е факт - новата драма на Каме ще започне да се излъчва през октомври в събота :es: :es: :es:

kamebemu.jpg

Много е талантлив. Изгледала съм почти всичко преведено с него и ми прави голямо впечатление. Справя се с тежки роли и е много приятен за гледане честно казано. Има актьори, които отблъскват и дори филма да си го бива не мога да го гледам.

Явно още един фен падна в мрежата на Каменаши... laugh.gif Ама защото е толкова магнетичен, секси и... wub.gif А бе има нещо в него, думите са слаби. Като актьор е страхотен, дори и в най-глупавите роли. Може и да не е чак голям певец, ама като го чуя, всичките ми забележки се изпаряват. Пък като го и видя, забележките даже и не помислят да се появят laugh.gif. Рядко харесвам японски актьори (не е само защото гледам повече корейски), броят се на пръсти, тъй да се каже, ама Каменаши си е адско пристрастяване.

И малко снимки:

da2b1532c4250c43.jpg

db0630f2cc53d5c8.jpg

90557260987cd16a.jpg

559979415c94af0b.jpg

b3f865f020973dcf.jpg

7a7157aea329c6bd.jpg

6ef39bf0073ddcfe.jpg

От октомври Каме ще гони извънземни чудовища в новата свръхестествена поредица Yokai Ningen Bem. Партньори ще му бъдат Анн Уатанабе и малкият Сузуки Фуку (Марумо но оките). KAT-TUN ще пеят песента към сериите, които се снимат по класическа аниме поредица от 1968г.

Промо

fae4f052b448dfe1.jpg

c68935c061e20d4e.jpg

aaad3fa90695c091.jpg

Това с червените светлини и сенките беше много яко! Определено в Япония си разбират от работата и правят страхотно шоу всеки път когато се захванат с нещо подобно ;) А пък Каме си е черешката на тортата :yes: