mrnkaloto Posted March 26, 2010 Share Posted March 26, 2010 (edited) Kamenashi Kazuya Име: 亀梨和也 (かめなし かずや), Kamenashi Kazuya, Каменаши Казуя Прякор: Каме, Kame, Kame-chan, Ka-kun Професия: Актьор, певец в KAT-TUN Рожденна дата: 23 февруари 1986 г. в предградие Едогава, Токио Височина: 171 см Тегло: 54 кг Кръвна група: B Семейство: Двама по-големи и един по-малък брат Филми: Stigmatized Properties | Jiko Bukken: Kowai Madori (2020) Policeman and Me | P to JK (2017) A Beautiful Star | Utsukushii Hoshi (2017) Joker Game | Joka Gemu (2015) The Vancouver Asahi | Vancouver no Asahi (2014) It's Me, It's Me | Ore Ore (2013) Humanoid Monster, Bem | Eiga Yokai Ningen Bem (2012) Gokusen: The Movie (2009) Драми: Justice in a Balance Season 2 | Seigi no Tenbin Season 2 (NHK, 2023) Shoutai (WOWOW, 2022) Justice in a Balance | Seigi no Tenbin (NHK, 2021) Red Eyes | Red Eyes: Kanshi Sosahan (NTV, 2021) Strawberry Night Saga (Fuji TV, 2019) Final Cut (Fuji TV-KTV, 2018) I'm Your Destiny | Boku, Unmei no Hito Desu (NTV, 2017) The Mysterious Thief Yamaneko | Kaito Yamaneko (NTV, 2016) Second Love | Sekando Rabu (TV Asahi, 2015) Tokyo Bandwagon (NTV, 2013) Humanoid Monster, Bem | Yokai Ningen Bem (NTV, 2011) Perfect Girl Evolution | Yamato Nadeshiko Shichi Henge (TBS, 2010) MR. BRAIN (TBS, 2009) - епизод 3 Drops of God | Kami no Shizuku (NTV, 2009) The One Pound Gospel | 1 Pound no Fukuin (NTV, 2008) Tanaka Express 3 (Fuji TV, 2007) - епизод 9 Love of my Life (NTV, 2006) Suppli (Fuji TV, 2006) Nobuta wo produce (NTV, 2005) Gokusen 2 (NTV, 2005) 3 nen B gumi Kinpachi Sensei 5 (TBS, 1999) ТВ филми: Tegami: Keigo Higashino (TV Tokyo, 2018) Yuuki (NTV, 2006) Kuitan SP (NTV, 2006) Kindaichi shonen no jikenbo - Kyuketsuki densetsu satsujin jiken (NTV, 2005) ФОТОГАЛЕРИЯ (повечето обработени, ма кво от тва - много ми харесаааа...а Новата му фотосесия за списание "AnAn" още снимки тук Edited July 17 by bealonenomore Обновена филмография. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenith Posted March 26, 2010 Share Posted March 26, 2010 Tatta Hitotsu no Koi и Yuuki са нещата му, които искрено ви препоръчвам. Първото е безбоцно мила романтична история, а второто е един от най-трогателните филми, които съм гледала някога-демонстрация на това какво е мъж да плаче красиво и на таланта на Каме. Наистина го бива в сериозните роли и с удоволствие бих го гледала в някоя голяма драма, дори и филм да е. В Dream boys 2006 той и Субару играят главните роли, така че и там може да му се израдвате, макар че мюзикъла е много слаб и Каме като боксьор не е добра идея. Тази драмата с винцето още не съм я изгледала цялата, но не е лоша засега...И да не се стряска никой от размерите му в някои от сериалите, мини момче е, ама и така си го обичаме. А онзи ден ми припомниха колко е грозна Ран-чан, кучето на Каме, уви не намирам свястна снимка, за да изразя ужаса си от това животно. http://www.youtube.com/watch?v=G-32Tlhi1nQ&feature=player_embedded Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakaChii Posted March 26, 2010 Share Posted March 26, 2010 Новата прическа на Каме. Сега остава само Джин да се постриже и ще заприличат на чиби Акаме :green: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elyon Posted March 26, 2010 Share Posted March 26, 2010 Превю на новата рекламе на Каме за Panasonic, която ще се върти по японските телевизии от 01.04.2010. http://www.youtube.com/watch?v=_lkuFqkm7Nw&feature=player_embedded аз лично не бих отказала и по нашите канали да я дават. Twisted Evil Каме е гол до кръста и се бръсне под обилно течащи водни струи... какво повече?! Тамън да попитам какво е общото между Панасоник и бръсненето, ама се досетих (тъй де, не се досетих, ами видях Rolling Eyes Laughing ). Но пък беше странно да видя бръснещ се Каме. Честно казано, не съм си помисляла сериозно, че който и да е кат-тунковец (с изключение на Коки), че и една доста голяма част от останалите японски актьори, разхождащи се по екрана ми, изобщо имат нужда да си бръснат лицето - винаги изглеждат толкова меки и гладки. Особено Мару и Уеда. Не е честно, японските реклами са толкова забавни, не са като нашите (на които аз лично се самоизключвам; после някой като ми каже "Ааа, пък тая реклама, дето непрекъснато я въртят, е толкова тъпааааа~" и аз "Ъъъ... добре... щом казваш..." ^_^" Laughing ) *намус* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenith Posted March 26, 2010 Share Posted March 26, 2010 Тамън да попитам какво е общото между Панасоник и бръсненето, ама се досетих (тъй де, не се досетих, ами видях Rolling Eyes Laughing ). Но пък беше странно да видя бръснещ се Каме. Честно казано, не съм си помисляла сериозно, че който и да е кат-тунковец (с изключение на Коки), че и една доста голяма част от останалите японски актьори, разхождащи се по екрана ми, изобщо имат нужда да си бръснат лицето - винаги изглеждат толкова меки и гладки. Особено Мару и Уеда. Не е честно, японските реклами са толкова забавни, не са като нашите (на които аз лично се самоизключвам; после някой като ми каже "Ааа, пък тая реклама, дето непрекъснато я въртят, е толкова тъпааааа~" и аз "Ъъъ... добре... щом казваш..." ^_^" Laughing ) *намус* Ауууу, недей съди по рехавата косица и тънката талийка, Каме точно е космат за целия КАТ-ТУН накуп, че е и с кофти кожа, за тва му удрят малко повечко грим и не си личи като му набоде брадицата. Джуно е кьосе, Жинката и той малко рехав ми идва, но Каме в тва отношение си е мъж та дрънка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elyon Posted March 26, 2010 Share Posted March 26, 2010 Ауууу, недей съди по рехавата косица и тънката талийка, Каме точно е космат за целия КАТ-ТУН накуп, че е и с кофти кожа, за тва му удрят малко повечко грим и не си личи като му набоде брадицата. Джуно е кьосе, Жинката и той малко рехав ми идва, но Каме в тва отношение си е мъж та дрънка. А, че е космат - космат е, ама съм виждала само оттук-оттам да се подавят разни кошмарни неща като вдигне ръце. По лицето никога нищо не съм забелязвала (освен кофти кожата), обаче не мога и да си го представя брадясал o_O Аз вмомента се надавям тя коса от рекламата да е истинска, че.. както се пострига в Яманаде изобщо не го харесвам. И да не е, много бързо ще порасне до една прилична и обичайна за него дължина Wink И дано в скоро време не си причини пак нещо такова... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandra99 Posted September 10, 2010 Share Posted September 10, 2010 Каменаши е страхотен :P .. Гледала съм почти всичките му филми и сериали ... Наи - лубимия ми сериал с него е tatta hitotsu no koi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vedballl Posted September 12, 2010 Share Posted September 12, 2010 Това момче е бижу! Няма роля, в която да не е влязъл с двата крака. И освен това пее и танцува супер. Гледала съм абсолютно всичко с него. Нито едно не е за изпускане. Комедийни или сериозни роли - играе всичко перфе! Любимите му роли са ми на Хирото в "Just One love" и на боксьорчето в "One pound-Gospel". Почти няма допирни точки в тези две роли, пълни противоположности. Но Каме се справя отлично с всичко. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenith Posted September 12, 2010 Share Posted September 12, 2010 Мммм...Каме и танци=фейл. Иначе с играенето се справя що-годе добре, ако изключим таз тъпня Ямато Надешико. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivailanicheva Posted September 21, 2010 Share Posted September 21, 2010 ;) ;)С този актьор ми беше първата японско сериалче което гледах Nobuta Wо Produce и от там ми стана много симпатичен.И след това останалите му сериали ги изсгледах с удоволствие Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abjc Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 Честит 25 рожден ден!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=VVVtz0bjKb4 С 2 дни закъснение, но интернета ми не беше добър. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abjc Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 Новата реклама на Каме: Използвана е и една от новите песни на КАТ-ТУН "Perfect" Една снимка от новите списания Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abjc Posted March 9, 2011 Share Posted March 9, 2011 Каме ще бъде водещ/коментатор на бейзболната програма “Dramatic Game 1844“ на NTV, която ще излъчи на живо от Токио Дом 22 мача на Giants. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abjc Posted March 25, 2011 Share Posted March 25, 2011 Shounen Club Premium беше излъчен на 22.03.2011. Гости - Каме и Суга Шикао Ето една от песните: http://www.vbox7.com/play:c4f67a31 Песента страшно ми харесва, може би най-вече заради гласа на Каме Гласовете на Каме и Суга заедно звучат много добре. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abjc Posted March 27, 2011 Share Posted March 27, 2011 Страхотно изпълнение на Real Face пак от Shounen Club Premium http://www.vbox7.com/play:16d8b751 ето и линк ТУК Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
little_angel Posted March 27, 2011 Share Posted March 27, 2011 Все още една от най-любимите ми техни песни Жалко че не са и останалите там.... А в някой нов сериал ще участва ли? Благодарности abjc за това че постваш новинки за момчетата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abjc Posted March 27, 2011 Share Posted March 27, 2011 Все още една от най-любимите ми техни песни Жалко че не са и останалите там.... А в някой нов сериал ще участва ли? Благодарности abjc за това че постваш новинки за момчетата Удоволствието е мое Все още няма новини за нов сериал, но и графикът му в момента е убийствен, освен всичко друго в момента води и 3 бейзболни предавания. Но участва в Kinpachi Sensei SP (гостуваща роля мисля). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abjc Posted March 28, 2011 Share Posted March 28, 2011 Направих mp3 файл на песните : MF Real Face MF Ai ni tsuite Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abjc Posted April 2, 2011 Share Posted April 2, 2011 Каме ще има скоро нова реклама за Panasonic Lamdash Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shugar_gb Posted April 2, 2011 Share Posted April 2, 2011 Невероятен е този Каме, колкото повече го гледам толкова повече започва да ми харесва! Първо го гледах в Продуцирането на Набута и въобще не ми допадна (е все пак очите ми баха в Ямапи ), но след това изгледах много други драми с него и се получи една възходяща градация. Абе направо ми се издигна във очите - много е талантлив и е голям сладур.Чакам с нетърпение негови нови проекти на малкия и големия екран! А песента му Kizuna за Gokusen 2 ми е любима Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts