Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

ВЯРА


Страна: Южна Корея
Година: 2012
Жанр: Исторически, Медицински
Канал: SBS
Епизоди: 24
Режисьор: Kim Jong Hak

Субтитри: български, английски, руски

В главните роли:
Lee Min Ho - General Choi Young
Kim Hee Seon - Doctor Eun-Soo
Phillip Lee - Jang Bin
Sung Hoon
Ryu Deok Hwan - King Gongmin
Park Se Young - Princess Nogoog
Lee Min Young
Yu Oh Seong - Ki Cheol
Shin Eun Jung - Hwa-Soo

Резюме: Във "Faith" се разказва за любовта между войн от Корьо и лекарка от настоящето,

чиято любов преодолява пространството и времето.
:essub:


С български субтитри :subs:: :click:  :click: 

Онлайн с български субтитри :subs::click:

С български и английски субтитри: :click:

С руски субтитри: :click:

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

 smile.gif Определено драмите с пътуване във времето ми допадат и щом МинХо е тук, иска ли питане wub.gif
и тази роля е доста по-сериозна от останалите му... ще видим как ще се справи :es: Minoz-ите му стискаме му палци :yes:

Link to comment
Share on other sites

Актрисата която играе в ролята на докторката (Kim Hee-Seon) наското я гледах в Sad Love Story и ми много ми хареса. Очаквам го с интерес този сериал :)

Link to comment
Share on other sites

Исторически, медицински, с преодоляване на времето и пространството!? Отдавна не бях гледал такъв сериал! :282: И с И Мин Хо в главната роля! Как ще издържа до 13 август, направо не знам! :o Дали да не превъртя отново "Шити Хънтъра"?

Link to comment
Share on other sites

По-хубава версия на горния постер, който бях сложила, както и още един нов:

 

 

 

870f9808ce0bee46.jpg

78f532273ff68418.jpg

 

 

 

Индивидуални снимки на героите:

 

 

Lee Min Ho as General Choi Young

 

 

 

379e48b5414f9981.jpg

78e22d54069a8bd0.jpg

 

 

Kim Hee Sun as Doctor Yoo Eun Soo

 

 

 

806d3d81b138983a.jpg

a7f987a8f6e0e5cd.jpg

 

 

Philip Lee as Jang Bin

 

 

5f66ebbf14f90023.jpg

 

 

Sung Hoon as Chun Eum Ja

 

 

419324ed2338ec8c.jpg

 

 

 

И още:

 

 

 

 

Yoo Oh Sung as Ki Chul

549413e9cc192408.jpg

 

Ryu Deok Hwan as King Gongmin

5ae29e0d06990435.jpg

 

Rk Se Young as Mongol Princess Noguk

1bc7854534c0a4f3.jpg

 

Shin Eun Jung as Hwa Soo In

499995081973ddd2.jpg

 

Link to comment
Share on other sites

Уфф, "Тhe Rooftop prince" беше първия сериал, който гледах текущо и се зарекох да бъде и последния, но чара на И Мин Хо е на път да пречупи силната ми воля, устояла на всички други сериални изкушения. wub.gif Много е хубав с дългата коса и с тези дрехи. :inlove:
За съжаление и на него са му лепнали някаква нуна за главна. Почва да ми писва от тази тенденция в последно време в корейските сериали главната да е нуна, че дори и аджума на главния. Явно сценаристите в надпреватата за висок рейтинг се опитват да вдъхнат на корейските домакини и стари моми на средна възраст лъжовната надежда, че все още има някакъв шанс млад и красив мъж да се влюби в тях. Когато има изключения е ОК, но да го превърнат в правило е гадничко :mad2: .
Кажете сещате ли се за поне една партньорка на Мин Хо в сериал, която да не е по-възрастна от него? unsure.gif

Edited by mrnkaloto
Link to comment
Share on other sites

Кажете сещате ли се за поне една партньорка на Мин Хо в сериал, която да не е по-възрастна от него? :unsure:

 

Ами май няма :/ Единствено Park Min Young /от City Hutner/ е само с около годинка по-голяма от него, ама те ми бяха най-сладки като екранна двойка и си отиваха много :rolleyes:

 

Ето още малко снимки :

283939_478238272201543_1319555037_n.jpg482069_478238292201541_122666065_n.jpg

 

297469_478238198868217_1927480184_n.jpg293083_478238358868201_1052949252_n.jpg

 

 

В BOF МинХо ми беше странен с къдрава коса - а сега даже е и с дълга като допълнение :D за пръв път ще го гледаме в Исторически сериал, надявам се да се справи добре. Като гледам си прекарва добре докато заснема драмата - да се надяваме, че и крайният резултат ще е добър :)

Очаквам с нетърпение първият епизод!

Link to comment
Share on other sites

Аз пък много добре се посмях с пича, който пуска ток, не го е шубе от коли и си пресича на пешеходната пътека like a boss, нищо, че такова нещо не е виждал никога. И прочие. :lol:

Само главната защо е толкова дразнещ дебил още не ми е ясно.. Всъщност след 1 епизод ми остава единствено едно голямо ВТФ, така че занапред ще си го гледам като комедия. :D Идеално е.

Link to comment
Share on other sites

Аз пък чаках да се появят Дарт Вейдър и Императорът. biggrin.gif Особено в началните сцени и при бягството от залата. Тук няма нищо историческо, чисто фентъзи. ВТФ-то и при мен е доста голямо, обаче да видим какво ще стане по-нататък. smile.gif Превюто на 2 епизод си беше доста смешно.

Edited by k1227
Link to comment
Share on other sites

То и аз се чудех какво прави портала от Старгейт в древен Чосон, ама след светлинните мечове вече изобщо не беше толкова изненадващо. А за пича остава само да уточним от коя страна на Силата е. :lol::D

Иначе анимациите бяха доста забавни, ама явно пак ще гледаме кофти направени месища и кървища. Жалко. Но поне, ако мога да цитирам част от личен разговор, покрай раните не пречи мацката да оправи някой и друг двоен клепач, да опъне тук-таме бръчица-две и да изтъни челюстта на принцесата, примерно. Да има и тя с какво да се забавлява. :P

Link to comment
Share on other sites

Има ли някой лекар във форума, който да каже дали рана, подобна на тази от първа серия, може да бъде оперирана с подръчни материали за 10-15 минути и да има успешен изход?

Edited by k1227
Link to comment
Share on other sites

 

Светлинни мечове, голяма синя пералня поглъща хора, белокос елф омайва хлебарки с флейта, И Мин Хо е Човекът- акумулатор. Мдам... добре че не са прекалили, щях да си помисля, че гледам не "исторически и медицински" сериал, а някое фентъзи.laugh.gif

Напоследък свикнах изобщо да не разбирам какво се случва в края на сериалите, ама пък тези ме занитиха още от началото - признавам им.

Тук поне изобщо няма да чакам да излизат субтитри, с тях и без тях много разлика няма. Дори май по-добре да не разбирам докторката какви простотии блещи, за да не се изнервям повече.

 

Всъщност мнението ми не е отрицателно, дори се радвам, че спокойно ще си го гледам като комедийка, без особени мисловни напъни - отпускарски месец сме. И Мин Хо е много симпатичен, закръглил бузки е страхотен.

Link to comment
Share on other sites

Добре че погледнах в един сайт в кои жанрове е точно сериала, защото като прочетох исторически мислех, че ще е нещо много сериозно като тематика. И ест., като тръгнах да гледам първата серия умрях от смях. А то защо било:

Genres: period, romance, comedy, action, fantasy...

Лично аз съм много доволна от пилотния епизод. Дано и другите задържат нивото.
 

Link to comment
Share on other sites

И на мен първите две серии като фентъзи , исторически и комедия ми харесахa.
Още с първата серия останах доста изненадана, защото очаквах нещо друго, но
тия елементи от "Междузвездни войни" и анимациите ме blink.gif и :es: . Но няма лощо -
иначе съвсем щеше да заприлича на Dr Jin.И Мин Хо си е красавец, много е
очарователен с този костюм, а с меч в ръката - още повече wub.gif . Музикантчето -
и И Филип - също wub.gif , така че ако не друго, ще бъде наслада за окото :yes:. А и
създадоха интриги, да се надяваме, че ще бъде интересен сериал.С удоволствие
ще следя развитието на историята.

Edited by mrnkaloto
Link to comment
Share on other sites

Гледах първата серия с английски субтитри.

 

 

Голям смях падна като отсече палката на охраната в конгресния център :rolleyes::D .

 

Дано да задържи така в жанра комедия-фентъзи. :yes:

Link to comment
Share on other sites

Аз пък комедия не видях в първите 2 епизода. Като цяло се гледа, има някакво развитие на действието, въпреки че е доста предвидимо на моменти. Сериалът, както доста исторически напоследък, започна от никъде... появиха се главните герои изведнъж без да са им изградили някакви образи преди това, което винаги ме кара да се чудя защо, как и т.н... Кралят е доста слаб образ... пък и го дават доста често, което не помага :D. Образа на кралицата за сметка на това компенсира :). Главните герои още не мога да ги разбера. Тази Kim Hee Sun май не съм я гледал в друг сериал и я помислих за Lee So Yeon в началото :D. Не мога да не спомена и злодея от "Kim Soo Ro" - Yoo Oh Sung :D. Ще стане интересно, като се заплетат интригите след/ако се завърнат в двореца. Забравих да спомена, че това с магическите способности въобще не ми хареса и прави сериала доста глупав, поне в първите епизоди :D.

Link to comment
Share on other sites

На мен пък адски ми е дотегнало всеки корейски сериал да започва с героите като малки и минимум 3-4 серии да ме занимават с детски и пубертетски вълнения . :no:

Освен това е ясно, че няма смисъл да храните надежди за "исторически" сериал. За пръв път ще се съглася с dido100- това си е чисто фентъзи, което мен много ме радва, защото обожавам този жанр :es: , исторически го пишат в смисъл, че самото действие се развива в миналото, а не в съвремието.

Мин Хо става все по-привлекателен :D:wub: , но лелката с него яко ще ми къса нервите. Не стига, че е 10 години по-стара от него и й личи, лицето й е опънато като маска и въобще не мога да си представя каква романтика и химия би могло да има между двамата :wacko: Като капак въпросната има и ужасно дразнещ, много писклив глас, а за момента не е спряла да врещи, истинско мъчение за изтънчения ми слух :nunchako:

Като цяло ми хареса първа серия, изгледах я неусетно, надявам се да става все по-интересен.

Link to comment
Share on other sites

Такова чудо досега не бях гледала. За корейска продукция микс от толкова анимация с реална игра, който продължава и след 1 епизод, май не са правили. Не е лошо, защото позволява да се разкаже каквато и да е история.

Ефектите са изключително смешни за съжаление, което снижава доста качеството на продукцията. Другата ми критика е към И Мин Хо. За човек от миналото прилича повече на човек от бъдещето. Всички около него са типични представители на корейски исторически сериал със съответния тон, изражение, държание, жестове, единствено той изглежда съвсем не на място, особено за командир. Личи си, че му липсва опит в подобен жанр, което е друг минус.

За сметка на това докторката на мен много ми харесва. Чудя се само защо не полудя от преместването, но ще го оттдам на инстинкта й за съхранение. Много абсурдни моменти има с асоцииациите, които прави, и с типичните за съвременния човек интереси и държание. Взаимодействието й с краля в 4 епизода беше повече от забавно, характерът й е такъв, че не цепи басма на никого и е доста твърдоглава.

Цялата история е наистина странен микс от сериозна драматична предистория, слаб фантастичен елемент, комедия на абсурдите и историческа драма. Ако намесят и любовна връзка, хаосът ще е пълен, но поне е забавно :).

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...