Jump to content

GOT7

Recommended Posts

7 юли..

Феновете отбелязоха 2000 дни от дебюта на групата...:wub:  Статия :click:

#GOT7_IThinkILoveYou2000

8 юли-концерт в Лос Анджелис... #GOT7inLA

D-5s-WCx-UYAAcw-Jc.jpg

D-5r0f-BUc-AEIVDV.jpg

Туитър :click:   Ютуб :click:

Off Topic

D-0-r-Ff-UEAAa-K1-B.jpg

Във официалния туитър...

Други клюки:

GOT7 спечелиха месечната класация на IDOL CHAMP за юни.

Наградата е: Видеата на GOT7 ще бъдат пускани 250 пъти по канала на MBC PLUS !

Off Topic

-Зад кадър: заснемането на рекламата на VIVO X27, в която Джаксън участва.

Off Topic

66132646-2523087467734842-81328401248377 66142886-2523087484401507-11018995050385

-Марк бе принуден да се извини ,тъй като корейските фенове настояха за това,след като бе замесен в скандала със Сеунгри и останалите известни личности,тоест бе пуснат слух,че и той е бил преди в чата,който бе разпространен навсякъде.По-късно бе потвърдено,че той няма нищо общо и че е бил въвлечен и споменат от някого напълно ''случайно''.Ама все пак беше принуден да се извини за нещо,което не е сторил...

Съобщението в официалната фен страница:

Здравейте,Марк е.Първо искам искрено да благодаря на всички фенове,които са подкрепяли и обичали GOT7.

Наистина съжалявам,че съм наранил феновете и съм ги разочаровал.

Зная много добре защо феновете са разочаровани и ще дам най-доброто от себе си подобни неща да не се случат отново.

Ще работя здраво всеки изминал ден от сега нататък и ще бъда по-добър Марк,за да не наранявам повече сърцата на феновете...

-От фейсбук профила на Мадам Тюсо Хонконг. :click:
"Восъчната фигура на Джаксън най-после ще бъде разкрита на 29ти юли!
Присъединете се към кампанията на Мадам Тюсо във Фейсбук, за да спечелите покана и да присъствате на церемонията по откриването (на восъчната фигура)!"
Off Topic

66513598-2523092391067683-23693557486363 66254150-2523092377734351-55478522059161

• Like 1

Вчера Джаксън е посетил своята восъчна фигура в Мадам Тюсо Хонк Конг...Бил е облечен,като фигурата.А днес официално тя ще бъде открита за всички... :click:

EAp-Vav-TU4-AEz-Ni-O.jpg

Off Topic

• Like 3

Да, вчера се чудех кой още има рожден ден,освен двамата за които се сетих, а то било Йонг Дже...Поизтървах го малко.Няма се обиди, тъй или иначе не вижда какво пишем тука...:lol:

#OurGravityYoungjaeDay

EEl-NCcd-U4-AAXxv4.jpg EEo-Y6-K6-VUAEi49-A.jpg

Off Topic

• Like 3

Днес се пусна тийзър за предстоящия първи самостоятелен студиен албум на Джаксън със заглавие „Bullet to the Heart“, който явно ще излезе след три дни...

GOT7-Jackson.jpg

• Like 2
  • Upvote 1

BamBam сподели красиво видео, озаглавено „Чувствай го, виж го“, което показва кадри, с които той е заснел себе си и групата, техните фенове и хора и места от цял свят през своите пътувания. Видеоклипът е настроен на „Line of Sight (Reprise)“ на ODESZA с участието на WYNNE & Mansionair.

"FEEL IT, SEE IT" by GOT7 BamBam

• Like 5

Струва ми се, че Bullet to the Heart звучи твърде сходно като нещо предишно на Джаксън, което слушах преди месец-два... Не че мога да възстановя в спомените си какво съм слушала... Не мога да кажа, че съм кой знае колко впечатлена. И не знам защо, но имам чувството, че тоз младеж няма още дълго да се задържи в групата. Твърде голямо самочувствие има, за да стои за по 30 секунди участие в песен / клип (нещо, за което недоволстваше преди време).

Малко в стил Oxygen е песента, която обаче му е по - добра. Тук даже гласовите му способности не ми звучат добре.. сякаш се мъчи да пее. Очаквах повече избухване от негова страна ;) Иначе преди месец забелязах, че Джаксън през последните две години, не участва в клиповете на японските песни. Също така гледайки клипчета и снимки от последното турне на групата в Япония, забелязах, че той отсъства  и ми стана странно. Изчетох цялото инфо тук и се светнах защо е така и малко ми стана тъпо :D Аз ако си купя билет за техен концерт, съответно бих искала да видя цялата група. Естествено поради лични причини винаги някой може да отсъства. Но в неговия случай не е така. Явно предпочита да развива повече соловата си кариера и бизнес в Китай. Няма лошо. Иначе японските песнички са страхотни :wub: Иииии симпатизирам много на соловите проекти на JB. И аз съм на мнение, че Джаксън няма да остане още дълго в групата, може би до момента на подновяване на договорите ... и ще се оттегли.  Иначе от малкото ми гледане на клипове с другите момчета, оставам с впечатление, че доста добре се разбират.

• Upvote 1

Вчера и днес доста писания видях около това, та чак се учудих защо пък чак е тоя шум...

То било щото Бам Бам и Лиса /BLACKPINK/, нали са стари дружки и вчера присъстваха на събитие в Тайланд за 30-годишнината на мобилната компания AIS.

Май мернах някъде, че от десет години насам за пръв път отново са заедно на една сцена. Феновете чак го превърнаха това в новина...

Та от там и сумати постове и клипчета по повода.

[031019] Believe + Lucky Fan + Talk - BamBam @ AIS 30th Anversary

Още клипчета в ютуб: :click:

Soompi: :click:

Twitter: #AIS30thAnniversary    #AIS30thAnvXBamBam   #AISFamilyXLISA

bambam-lisa1.jpg 

• Like 2
  • Upvote 1