little_angel Posted May 17, 2012 Share Posted May 17, 2012 GOT7 갓세븐 Дебют: 16 януари 2014 г. Компания: JYP Entertainment GOT7 Fandom Name: I GOT7 (Ahgase) GOT7 Official Light Stick Color: Green and White Официални профили и канали: Twitter: @got7official Instagram: @got7.with.igot7 Facebook: GOT7Official Youtube: GOT7 (on JYP channel); GOT7 Official channel Youtube: GOT7 (Official Japanese channel) Official website: GOT7 Vlive: GOT7 TikTok: @got7official Членове: JB Име: Im Jae Bum (임재범) Позиция: Лидер, Главен вокал, Водещ танцьор, Център Рождена дата: 6 януари 1994 г. Височина: 179 см Кръвна група: А Образование: Konkuk University Instagram: @jaybnow.hr Soundcloud: Def. Off Topic Сериали: [2013, MBC] When a Man Loves - Seo Mi Joon [2012, KBS] Dream High 2 - JB / Jang Woo Jae Телевизия: [2012, tvN] The Romantic & Idol Mark Име: Tuan Yl En / Mark Tuan (마크이엔투안 / 段宜恩) Позиция: Водещ рапър, Вокал, Вижуъл Рождена дата: 4 септември 1993 г. Височина: 175 см Кръвна група: А Образование: Arcadia High School (California) Instagram: @mark_tuan Twitter: @mtuan93 Jackson Име: Jackson Wang / Wang Jia Er (잭슨왕 / 王嘉爾) Позиция: Основен рапър, Водещ танцьор, Вокал, Лице на групата Рождена дата: 28 март 1994 г. Височина: 174 см Кръвна група: O Образование: American International School (Hong Kong) Instagram: @jacksonwang852g7 Twitter: @jacksonwang852 Off Topic Сериали: [2015, KBS] The Producers - гост Телевизия: [2016, JTBC] Where is My Friend's Home [2016, Tencent] Go Fridge Season 2 - ко-водещ [2016, KBS] A Look at Myself [2015, Tencent] Go Fridge Season 1 - ко-водещ [2015, JTBC] Others’ Taste [2015- , SBS] Star King [2015, SBS] Law of the Jungle in Nicaragua [2015, SBS] Inkigayo - водещ [2014-2015, MBC] Hitmaker season 2 [2014, MBC] Hitmaker [2014-, SBS] Roommate Season 2 Jinyoung (JR) Име: Park Jin Young (박진영) Позиция: Вокал, Рапър, Визуал, Център, Лице на групата Рождена дата: 22 септември 1994 г. Височина: 178 см Кръвна група: O Образование: Kyunggido High School Instagram: @jinyoung_0922jy Off Topic Сериали: “He Is Psychometric” (2019) “Legend of the Blue Sea” (2017) [2015, JTBC] My Love Eun Dong - Ji Eun Ho като тийнейджър [2013, MBC] When a Man Loves - Ddol Yi [2012, KBS] Dream High 2 - Jung Ui Bong Телевизия: [2015, Mnet] M!Countdown - ко-водещ Видеоклипове с негово участие: Melody Day - SPEED UP Youngjae Име: Choi Youngjae (최영재) Позиция: Главен Вокал Рождена дата: 17 септември 1996 г. Височина: 175 см Кръвна група: B Образование: Seoul Arts High School Twitter: @GOTYJ_Ars_Vita Instagram: @333cyj333 Soundcloud: ars333ars BamBam Име: Kunpimook Bhuwakul (군삐묵뿌바굴 / กันต์พิมุกต์ ภูวกุล) Позиция: Рап, Вокал Рождена дата: 2 май 1997 г. Височина: 170 см Кръвна група: B Образование: Pramoch Wittaya Ramindra School Instagram: @bambam1a Twitter: @bambam1a Off Topic Филми: [2012] Fairy Tale Killer Телевизия: [2016, JTBC] Where is My Friend's Home [2015, Mnet] M!Countdown - ко-водещ [2015, MBC] My Young Tutor Yugyeom Име: Kim Yoogyeom (김유겸) Позиция: Основен танцьор, Вокал, Рапър, Maкне Рождена дата: 17 ноември 1997 г. Височина: 180 см Кръвна група: А Образование: Hanlim Arts High School Instagram: @yu_gyeom Twitter: @real_Kimyugyeom Soundcloud: YUGYEOM Повече информация за момчетата и групата: Кпоп профил: Уикипедия: БГ уикипедия: Биография на Got7: Off Topic 2009-2013: JJ Проект и формиране През 2009 г. JB и Jinyoung са взети в JYP Entertainment след преминаване на открити прослушвания. - През 2010 г. Mark и BamBam са съответно проучени от скаутите на JYP в Лос Анджелис, САЩ и Банкок, Тайланд. - Същата година Yugyeom става стажант на JYP, след като му се предлага възможност в неговото танцово училище. - През декември Джаксън премина отвъдморските прослушвания на JYP в Хонг Конг, но не започва обучението си до лятото на 2011 г. - JB и Jinyoung, известен тогава под името Junior, дебютират като актьори в телевизионната драма Dream High 2 (2012). - През май дебютират като поп дуо JJ Project със сингъла Bounce. - Дуото се появява отново като актьори за драмата When a Man Falls in Love (2013). - Междувременно Марк, Джаксън, Бамбам и Югьом се подготвят за дебют заедно като група. В четвъртия епизод на риалити шоуто за оцеляване на Mnet Who is Next: WIN, квартетът излъчва своя първи телевизионен спектакъл, на 6 септември 2013 г. - Седмият и последен член на групата е Йонг Дже, който е бил стажант в продължение само на седем месеца. 2014: Дебют с Got It ?, Got Love, Identify и първо турне - JYP Entertainment обяви Got7 на 1 януари 2014 г., това е втората им група след дебюта на 2PM през 2008 г. - Got7 е описана като хип-хоп група, която включва бойни изкуства и стилове b-boying в техните изпълнения. Този стил привлича сравнения с тяхната старша група, 2PM, които са добре известни със своите акробатични танцови изпълнения. - Групата издава първия си албум Got It ? на 20 януари 2014 г. Албумът заема #1 в Световните албуми на Billboard и е на второ място в класацията на Gaon Album. - Got7 дебютират в официална музикална програма на 16 януари 2014 г. чрез M Countdown, изпълнявайки дебютния си сингъл Girls Girls Girls. - Малко след дебюта си групата подписа договор с японската компания Sony Music Entertainment и има шоукейс в Япония пред 9000 фенове. - На 23 юни Got7 издава втория си албум, Got Love, със заглавна песен A, която е написана и продуцирана от J.Y. Park. - За новия си албум групата избра да покаже по-ярка и по-цветна картина от техните бойни изкуства и хореография в стил b-boy, подчертана в дебюта. - През ноември 2014 г. групата издава първия си пълнометражен албум, Identify, както и музикалния клип за заглавната си песен Stop Stop It. - Identify обогати графиката за продажби на албума на Gaon за първата седмица и Stop Stop It достигна четвъртото си място в класацията на Световните дигитални песни на Billboard. - През октомври Got7 проведе първата си Японска обиколка, "Got7 1st Japan Tour 2014" и направи своя японски дебют на 22 октомври със сингъла си ''Around the World''. Това включва хип-хоп песента "So Lucky",написана и продуцирана от Jun K от 2PM 2015: Love Train, Just Right, Laugh Laugh Laugh и Mad - През януари Got7 получиха наградата "New Artist Award" на 29-те награди "Златен диск" и на 24-те музикални награди в Сеул. - В същия месец, Got7 се снима в собствената си интернет драма ''Dream Knight'', копродуцирана от Youku Tudou и JYP Pictures, и с участието на актрисата Song Ha-yoon като водеща женска роля. Драмата разказва историята на едно момиче, което споделя мечти, любов и приятелство с група загадъчни момчета и е събрало близо 13 милиона гледания. - Драмата получава наградите "Най-добра драма", "Най-добър режисьор" и "Rising Star Award" на K-Web Fest през юли. - На 10 юни 2015 г. групата издава втория си японски сингъл "Love Train", който дебютира на 4-то място в Oricon Singles Chart. Сингълът съдържа "Love Train", оригиналната японска песен '' O.M.G.'' и инструменталите на двете песни. - Групата издава третия си албум Just Right, на 13 юли 2015 г. Заглавната песен, "Just Right", достигна трето място в класацията на Световните дигитални песни на Billboard. - От 2 април 2018 г. видеоклипът "Just Right" на YouTube има над 200 милиона показвания, което го прави първият музикален клип на групата, достигнал толкова гледания. - Got7 издава третия си японски сингъл "Laugh Laugh Laugh" със своята B-страна "Be My Girl" на 23 септември. - Той продава над 35 000 копия на албума през първата седмица от пускането си и прави своя дебют на първо място на Oricon's singles chart. - Групата издава четвъртия си албум, Mad и музикалния клип за заглавната си песен, "If You Do", на 29 септември.Те последваха тази версия с първия си repackaged албум, Mad: Winter Edition, на 23 ноември, с трите допълнителни песни, "Confession Song", "Everyday" и "Farewell". 2016: UNIT: JJ Project Дебют: 17 май 2012г. Официален сайт (>‿◠)✌ Официален Youtube 2012-2014: Индивидуален дебют и дебют с GOT7 През 2009 г. Джейби и Джинйонг са одобрени на кастинг в JYP Entertainment и стават част от компанията като „трейнита“ . -През януари 2012 г. дуетът участва в сериала Dream High 2 по канал KBS. -JJ Project дебютира със сингъла „Bounce“ на 17 май 2012 г. Видеоклипът на главния трак със същото име излиза в официалния zjw/канал на новосформирания дует и достига до 1 милион гледания в рамките на 2 дни. -На 16 юни 2012 г. Джейби и Джинйонг са поканени от музикалната програма MM Choice (по това време излъчваща втория си сезон) по канала MBC да запишат и изпълнят собствена версия на песента „Na Na Na“ на Ю Сунгджун. -През април 2013 г. дуетът се изявява в сериала When a Man Falls in Love по MBC. -На 16 януари 2014 г. членовете на JJ Project дебютират като част от момчешката кей поп група Got7. 2017: Verse 2 -На 31 юли 2017 г. излиза първият мини албум на JJ Project, Verse 2, който отбелязва завръщането на дуета на сцената след повече от пет години застой. -Само за месец са продадени 116 000 копия, а сингълът „Tomorrow, Today (내일, 오늘)“ се класира високо в дигиталните класации. -В САЩ албумът дебютира на втората позиция в Billboard World Albums Chart и става най-продаваният корейски албум в Америка през първата седмица след публикуването си. - „Tomorrow, Today“ се счита за новото „зряло“ звучене на дуета, заради композицията, която не разчита на EDM елементи, както и заради емоционалните и лични текстове JUS2 Off Topic Дебют 5 март 2019 г. Jus2 Official: Jus2 Official Twitter Jus2 Official Instagram Jus2 Official Facebook Jus2 Official YouTube JYP / Jus2 Official YouTube / Jus2 Official Japanese YouTube Jus2 Official Website Jus2 Official vLive Името на дуета е „комбинация от думите „just“ (в превод: само) и „two“ (двама)“, според Югьом. История -На 13 февруари 2019 г. JYP Entertainment официално обявява сформирането на нов дует, състоящ се от членове на Got7, за който е предвидено да дебютира през март 2019 г,JB и Югьом,като вторият е лидер на дуета. - По-късно е оповестен дебютният мини албум на дуета, Focus, съдържащ шест песни, включително главния трак „Focus On Me“, за който е планирано да бъде издаден на 5 март. - Видеоклипът на водещия сингъл е публикуван на 3 март 2019 г. -Дуетът изпълнява песента за първи път в музикалната програма M Countdown по канал Mnet на 7 март 2019 г. - Focus дебютира на шестата позиция в Billboard World Album Chart. Дискография на Got7: Видеография: Off Topic 2014 Girls Girls Girls A Around the World Stop Stop It Stop Stop It Dance Ver. 2015 Love Train (short ver.) Just Right Laugh Laugh Laugh (short ver.) If You Do Confession Song 2016 Fly Hard Carry Hard Carry Choreography Hey Yah 2017 Never Ever Never Ever Choreography My Swagger You Are You Are Lyric Video (Prod by BamBam) Turn Up Teenager Performance 2018 One And Only You (Feat. Hyolyn) Special Video Look adidas Look Performance Video Look Performance The New Era Jackson - Made It BamBam - Party Youngjae - Nobody Knows Jinyoung - My Youth Yugyeom - Fine JB - Sunrise Mark - OMW Lullaby adidas Lullaby Performance Video Miracle 2019 I Won't Let You Go I Won't Let You Go Vertical ver. I Won't Let You Go Partial Lip-Sync ver. (Smartphone size) Eclipse 1 Degree tape Love Loop Love Loop Partial Lip-Sync ver. Love Loop Vertical ver. You Calling My Name You Calling My Name Performance Sing for U Memorial ver. 2020 Not by the moon Not by the moon Performance Breath Last Piece 2021 Encore Соло: 2012 Jinyoung feat Cast - Dream High 2(드림하이 2) OST Part 6. "B Class Life(B급 인생)" Н JB & Jiyeon - Dream High 2(드림하이 2) OST Part 7. "Together" JJ Project - Bounce 2014 Jackson - Big Byung - Stress Come on! 2015 Jackson - Big Byung - Ojingeo Doenjang 2017 JJ Project - Tomorrow, Today Jackson Wang - Papillon Primary feat JB - Hush Sanjoy - Victim of Love ft. ARS (Youngjae), Stephen Rezza, Elliott Yamin Jackson Wang - OKAY Meng Jia & Jackson Wang - MOOD 2018 Jackson Wang - Dawn of us Jackson Wang - Fendiman Jackson Wang ft. Gucci Mane - Different Game Jinyoung - Hold Me (이렇게) | Top Management OST 2019 JB - Be with you" (연애하루전 OST) Jus2 - Focus on me Jackson Wang - Oxygen Jackson Wang - Bullet to the heart F.HERO Ft. BamBam (Prod. By KILO KEYS) - Do You Jackson Wang - DWAY! Jackson Wang - TITANIC (feat. Rich Brian) 2020 Mark - Outta My Head Jackson Wang - 100 Ways Jackson Wang & Galantis - Pretty Please Youngjae - Everything For You Jackson Wang & JJ Lin - Should've Let Go BK x BamBam – Beat Your Best 2021 Jackson Wang - Alone Mark Tuan x Sanjoy - One in a Million (Animated Video) Rain Ft. Jackson Wang - Magnetic Сериали: [2015, Web Youku/Tudou/Naver] Dream Knight Телевизия: Off Topic [2015, PPTV] The Fanclub GOT7 [2015, youtube] RealGOT7: Season 3 [2014, youtube] RealGOT7: Season 2 [2014, youtube] See You In Japan [2014, SBS MTV] I GOT7 [2014, youtube] RealGOT7: Season 1 [2014, KBS] Immortal Song 2 [2012, SBS-MTV] MTV Diary - JJ Project Галерия: Награди: Off Topic 2015: Seoul Music Awards - Rookie Award Golden Disk Awards - Best New Artist Golden Disk Awards - China Goodwill Star Award Fashion Power Awards - Asia Style Best Influence Group YinYue V-Chart - Best Korean Newcomer 15th Top Chinese Music Festival - Most Promising Newcomer Award (Overseas Category) Thailand Asia SEED Awards - Popular Asia Artist of The Year Youku Night Awards - New Asian Group Award Jackson: 2014 - SBS Entertainment Awards - Best Male Rookie Award - Variety (Roommate) От Програми: 2015 - 06 октомври - The Show - If you do 2015 - 13 октомври - The Show - If you do 2015 - 20 октомври - The Show - If you do 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
little_angel Posted May 19, 2012 Author Share Posted May 19, 2012 Ето я и дебютната песен и клип: Хммммм.....Нещо не знам и аз какво мисля за песента. Определено ми трябва живо изпълнение. Харесва ми смяната към по-рок звученето, но пък часта при Shake it shake it for me нещо не ме радва.... JR е добър рапър поне на запис, а JB има хубав глас, но определено ми трябва live.... А и веднага се сещам какво ще кажат всички за променящия се цвят на бретона на JB.... :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisSkOoo Posted May 19, 2012 Share Posted May 19, 2012 Много ме радват тези сладури, много са ми свежи и весели Бяха ми тотални любимци в Dream High (макар да съм гледала само от части). И нещо по- старичко Чакам да ги чуя live, за да им стана тотална фенка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rainpebble Posted May 20, 2012 Share Posted May 20, 2012 Харесват ми, защото имат по-различно денс-рок-hip-hop звучене Eто още страхотни песнички http://www.youtube.com/watch?v=faFTU1AKU2A&feature=related Искам клип на песента им със Suzy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
papushinka Posted May 20, 2012 Share Posted May 20, 2012 И аз да ударя едно рамо на момчетата, защото доста ми допадна дебюта им. Песента ме грабна с това преплитане на много жанрове, но си запазва специфичното хип-хоп звучене. Напоследък няма пренасищане корейския пазар, бълват нови групи на конвейр и всичките ми се сливат в една аморфна маса. JJ Project са единствените, който ми направиха впечатление. Учудвам се как са ги оставили дует, ами не са сложили още 2-3-ма, за да направят банда. Макар че, JYP си има вече 2PM за тази работа. Може да се очаква да са съвременния прочит на Jinusean от YG Ent. Ама са далече... Иначе момчетата са симпатяги, но вече с тези набори, които навлизат, да го е страх човек да коментира. Ще видим каква ще я свършат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
little_angel Posted May 20, 2012 Author Share Posted May 20, 2012 Ето го и сингъла : JJ Project – Bounce Release Date: 20.05.2012 Track List: 01. Bounce 02. 꽂혔어 (Hooked) 03. 이 노래가 끝나기 전에 (Before This Song Ends) feat. 수지(Suzy) 04. Bounce (Instrumental) И още снимки: Вече след няколко слушания Bounce определено ми харесва повече, а другите две песни също са супер. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacky80 Posted May 20, 2012 Share Posted May 20, 2012 Давам глас за темата! Най-накрая дебютираха...Какво им е?- Много са ми сладки, и двамата . Освен, че са ми престъпно на помисли малки..и на ръстче... Но колко нуни ще ги заобичат, не ми се пресмята? Забравих да кажа, че и двамата имат яки истински имена – езък, че не могат да си ги ползват за сценични, щеше да е весело...с толкова повтарящи познати имена, хаха.Сега за дебютното парче - Bounce, не знам дали ми харесва, още..пък за тайтъл още повече. Визирам, че I'm Stuck, някак по ми звучи заради old school носталгията и едни познати акорди. Дори и песновката със Суджи ми е по-яка. Ха, дано поне нея изкарат един път лайв. Друго, техният стайлинг е до болка познат. Скоро си казах, за масовата копирня и че стилистите на редица идоли спят или обличат/стрижат наред като видят от най-добрите, но, има НО - тук за концепцията на Bounce, потниците и кецките на Джеремито за Адидас им ходят, точно за акъла и възрастта ...въпреки, че едни девочки бяха скоро накипрени със същите на лайв...Много ме е яд, също, че могат и двамцата да денсят, а в клипа..само се..клатят, общо казано. Нищо, имат време и да ме зарадват..надявам се.Последно, JB ми харесваше с по-тъмната коса, дори и черната открояваше детското му личице повече...сега ще го гледам от главата надолу! Значи първо на 24 май се явяват на M!C и ще ги гледам!!Вижте тук, JB. Ако го познаете ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubble Posted May 21, 2012 Share Posted May 21, 2012 Влюбих се в тях ....супер сладури пък и песничките им са яки// Сладурите се наредиха вече и в класациите на iTunes’s ‘ в раздела Top Dance Album‘ Bounce debut at #46 on MelOn charts! Да сложа тук преводите на 2 от 3 песнички ....Надяваме се скоро да преведат и 3тата http://vbox7.com/play:6b575eabfc http://vbox7.com/play:973ae93341 Слагам още едни преводи и на двете песнички http://vbox7.com/play:f638589978 http://vbox7.com/play:970f748980 И Снимкии аххх 스타in/ Joy news за tv daily Newsen Heraldbiz NEWSis! ИНтервюта за MelOn за Daum music Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
little_angel Posted May 26, 2012 Author Share Posted May 26, 2012 И още снимки Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
papushinka Posted May 26, 2012 Share Posted May 26, 2012 Ай, ай... на последните снимки са очарователни сладурите. Разтапям се... ама са 94 - тц тц. Нищо, де - пу JR за мене! П.П. Много съм доволна от лайфовете. Знаех си, че са единствения смислен дебют досега. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisSkOoo Posted May 26, 2012 Share Posted May 26, 2012 Е не просто не мога да повярвам колко добри са тези момчета. Толкова естествено и свободно поведение на сцената скоро не бях виждала, само от усмивките им личеше колко много се забавляват. Освен това пяха на живо и се справиха отлично Аз съм много доволна от тях и считам дебютът им за успешен . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubble Posted May 27, 2012 Share Posted May 27, 2012 (edited) Повреме на снимките на фотосесията им за албумчето Heraldm ‘Ohmynews 1 ’ ‘Ohmynews’ photos (2) Снимки от M! Countdown. Asia Today Osen. MK Star making of nanas'B JR: Here, your present! Caption: Your biggest worry during middle/high school? JR: I had really bad skin during middle school. I had a lot of pimples and my friends would call me pimple-man. I was hurt so I did a lot of skin care. It’s great to be a cosmetics model with a warm heart. JB: I got very little (pimples) during middle and high school but I didn’t think that I had bad skin. Since I get to be a model for Nanas’B I have to concentrate more on my skin and I shall use Nanas’B (cosmetics). JR: If you want great skin like ours, please use Nana’sB. JB: Please love us and Nanas’B a lot. Thank you! JR: Thank you! JB Caption: Any opinions on becoming the model for Nanas’B? JB: It’s my first time but I am very happy to be advertising for the teenage brand Nanas’B Caption: Anything you felt or any specific episode that happened during <Dream High 2>? JB: It was fascinating since I got more familiar with the filming sets and atmospheres. It was fascinating to see myself on screen but I also found my weaknesses and learnt more about myself. I also learnt to be more sincere and thankful. Caption: What do you think is your biggest charm? JB: I am honest. I am the type of person who is honest and says things right away. But I get hurt if someone talks to me like that since I am shy. It’s a charm but it’s not that good either. Caption: JB’s ideal type? JB: A girl who is kind hearted and believes in me Caption: Your future plans and words to the fans JB: I will work harder to improve my acting from. We will do the amount that the fans love us so don’t worry. Please wait for me. I will come back in good shape Jr Caption: Any opinions on becoming the model for Nanas’B? JR: I am very happy to the model of Nanas’B. My friends use Nanas’B and I got to be the model, which is fascinating. I am very happy Caption: Anything you felt or any specific episode that happened during <Dream High 2>? JR: I learnt a lot from the actor seniors and the singer seniors Caption: What do you think is your biggest charm? JR: My smile? Many people told me that my smile was my charm. I was happy to hear from the staff that my smile made them feel better Caption: Jr’s ideal type? JR: Someone who understands me and can communicate well with. Someone who has similar interests? And for style, someone who looks good in dresses Caption: Your future plans and words to the fans JR: Please anticipate Jr as a singer on stage rather than an actor. Please love me lots, thank you! Edited December 18, 2012 by bubble Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlaty_pet Posted May 27, 2012 Share Posted May 27, 2012 Голямо скачане настана Много са сладки дечовците! И на живо се справят. Ще ги следя с любопитство Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
papushinka Posted May 28, 2012 Share Posted May 28, 2012 Обръщение към феновете от Youtube канала на сладурите. Длъжностната характеристика на JR e нов момент - the rapper and the cute one. Това сигурно е нова вариация на "visual"-a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisSkOoo Posted May 31, 2012 Share Posted May 31, 2012 JJсъщо ще ни радват с поредицата REAL JJ (също като батковците си от 2РМ) Дечковци, не спират да се надпреварват кой да духне свещичката Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
little_angel Posted June 3, 2012 Author Share Posted June 3, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=bloJ6PuKALw http://www.youtube.com/watch?v=4q1X-HwCzak Вече определено започва да си личи умората от айдолския начин на живот Милите сега тепърва ще го усетят. Видях че ще участват и в августовския концерт на JYP Nation в Токио, което е супер. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CToTaKa Posted June 3, 2012 Share Posted June 3, 2012 Доста добри са на живо. Oсобено JB ми направи впечатление, на сцената е къде, къде по-добър, отколкото на снимачната площадка . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
little_angel Posted June 16, 2012 Author Share Posted June 16, 2012 Втори епизод на Real JJ Браво на екипа, че започнаха да слагат субс и на тяхното. Днес на Music Core JB участва в песента на Baek Ji Young. Кажете сега дали каката няма слабост към момчетата на JYP :lol: http://www.youtube.com/watch?v=OdTyT_XNUUo Интервюто им на И от радиото - Park Chul's Korean popular songs. Малко е кофти качество за съжаление, но пък Jr пее! Снимки: с Sungjae и Minhyuk от BTOB с Min (Miss A) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubble Posted June 16, 2012 Share Posted June 16, 2012 Ето как момчетата танцуваха на Like this при победата на каките им от WG на Music Bank!! http://www.youtube.com/watch?v=Zm-ueImlIaw Снимки WG С момчетата от MYNAME Малко предебютни снимчици JB Jr.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frozen flower Posted June 19, 2012 Share Posted June 19, 2012 Такава енергия, такова чудо! как да не си поскача човек малко )) http://www.youtube.com/watch?v=EFXg_aY-3nc&feature=relmfu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts