Jump to content

Recommended Posts

GTO: Great Teacher Onizuka (TV Series 1998-1998) — The Movie Database (TMDB)


Great Teacher Onizuka - GTO
グレート ティーチャー オニヅカ

Година: 1998
Жанр: училище, човешка драма, комедия
Телевизия: Fuji TV
Рейтинг: 28.3%
Епизоди:12+Спешъл
Субтитри: Английски
Режисьор: Масаюки Сузуки
Участват: Такаши Соримачи, Нанако Мацушима, Фуджики Наохито, Шун Огури, Йоске Кубозука, Тае Кимура, Токуяма Хиденори, Икеучи Хироюки, Тамаки Хироши
Начална песен: Poison на Такаши Соримаши
Wiki

Резюме
Култово заглавие, задължително за любителите на ученическите истории. Създадено е по мангата на Фуджисава Тору.
Такаши Соримачи е в ролята на ексцентричния Онизука, който от лидер на мотоциклетна банда се превръща в преподавател. Благодарение на своите изпитани методи, той успява да превъзпита цял клас безнадеждни пакостници и така си спечелва славата на страхотен учител.
Поводът за тази тема е предстоящата нова интерпретация, която ще гледаме това лято. Да видим, как ще се справят новите участници, въпреки че не ми се вярва новата дорама да достигне популярността на първата продукция.

 

 Свали Raw  :click:

 

Свали руски субтитри :click:

 

Онлайн с английски субтитри :click:

 

Онлайн с руски субтитри :click:


84bc60f2f895c611.jpg

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Още съм в началото, но мога да кажа, че сериалът не е изгубил и глътка от чара си. Напротив има доста неща, които го правят много по-интересно и някак актуален от по-съвременните сериали от същия жанр. А и Такаши Соримачи :inlove: измести досегашния ми любим преподавател :lol:

Link to comment
Share on other sites

Е, нали ти казах, че ще ти хареса! Такаши е много подходящ за ролята и не съм много сигурна, как ще се справи с нея Акира от EXILE. Той е играл учителв Гимнастиците, но тук героят е коренно различен. Първата информация, която се появи за римейка, казваше, че Джин Аканиши ще поеме героя на Соримачи, но поради последвалите събития, той е изключен от каста. Това се знае до момента. Надявам се, скоро да има още подробности!

Link to comment
Share on other sites

Fuji tv ще правят римейка, който ще бъде излъчен през юли тази година.

:click:

 

Аз обаче нито един от двамата не виждам в тази роля. Джин е дърво, а Акира не ми и е достатъчно симпатичен. Има вид за героя, но според мен му липсва харизмата на Такаши.

Link to comment
Share on other sites

Линк

И аз не виждам, как ще се справят новите избраници, но ще чакам да разбера.

Прибавиха нови имена към каста. Ю Широта ще играе приятел на учителя и мениджър на кафене /не съм сигурна, дали имеше подобна роля преди?/. Юске Ямамото ще е приятелят му полицай /този герой преди е бил дело на Фуджики Наохито/.

Сред момичетата ще видим две от новите лица. Сигурно веднага ще се досетите, че Такимото Миори е първото име /ще разчупват образа й от романтичните дорами, но и тя не ми се вижда много подходяща/. Харуна Кавагучи е много по-добър избор. Вече на две места я гледах и всеки път се представя превъзходно.

Две Джонита на хоризонта - Шинтаро Моримото и Такада Шо. За Шинтаро ролята е добре дошла. Ще се отрази перфектно след участието му в Бакалеята. Последното хлапе е моят малък брат-близнак от Касейфу но Мита - Накагава Тайши. И тук са ударили в десятката. Ако актьорският състав е 50 на 50, все ще има повод да се види дорамата.

Чакам още имена. Тези няма да са достатъчни.

Link to comment
Share on other sites

Нанако Мацушима ще се появи в есенната дорама Super Rich. Актрисата не е много активен напоследък, но е хубаво да я виждаме от време на време на екрана.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...