memi Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 Ji Sung / 지성 • Истинско име: 곽태근 / Kwak Tae Gun (Gwak Tae Geun) • Прякор: Ji Sung Vn • Професия: Актьор • Дата на раждане: 27 февруари 1977 г. • Височина: 178 см • Зодия: Риби • Кръвна група: А • Образование: Университет Suwon • Семейство: съпруга Lee Bo Young, дъщеря Kwak Ji Yoo, син Kwak Woo Sung • Езици: Корейски и японски • Хоби: пеене, бейзбол, фотография, ски, айкидо • Умения: каране на ски, фитнес, боулинг, компютърни игри • Любими цветове: сребрист, черен, бял • Агенция: Namoo Actors • Дебют: 1999 г. • Профил в Weibo • Instagram ТВ сериали: • Adamas (tvN, 2022) • The Devil Judge (tvN, 2021) • Doctor John (SBS, 2019) • Wife That I Know (tvN, 2018) • Defendant (SBS, 2017) • Entertainer (SBS, 2016) • Kill Me, Heal Me (MBC, 2015) • Secret (KBS2, 2013) • The Great Seer (SBS, 2012) • Protect the Boss (SBS, 2011) • Royal Family (MBC, 2011) • Kim Soo Ro (MBC, 2010) • Swallow the Sun (SBS, 2009) • New Heart (MBC, 2007) • Beating Heart (MBC, 2005) • Save the Last Dance for Me (SBS, 2004) • Terms of Endearment (KBS2, 2004) • King's Woman (SBS, 2003) • All In (SBS, 2003) • Days in the Sun (KBS2, 2002) • Splendid Days (SBS, 2001) • The Law of Marriage (MBC, 2001) • Delicious Proposal (MBC, 2001) • Kaist (SBS, 1999) Филми: • Feng Shui (2018) • The Vampire Lives Next Door (2015) - късометражен • Confession (2014) • My PS Partner (2012) • Fate(2008) • Blood Rain (2005) • Shin Angyo Onshi (2004) • The Hidden Princess (2002) Телевизия: • (2008, XTM) STAR N the CITY: Ji Sung in Dubai • (2004, KBS2) Music Bank - водещ • (2002-2002, MBC) Live Music Camp - водещ Видеоклипове с негово участие: • (2009) Wheesung - 주르륵 • (2008) Kim Bum Soo - Sadness Guide • (2004) KCM - Black and White Photos • (2002) Lee Ki Chan - Cold • (2000) Lee Kang Shin - Leave Me Alone Дискография: [2004.07.22] Terms of Endearment OST (#4 Confession) [2012.12.05] My PS Partner OST Special (Kim Ah Joong & Ji Sung - Sexy Jingle Bells) [2012.12.07] My PS Partner OST Part. 1 (#1 Show Me Your Panty) Свали [2013.11.13] Secret Love OST Part. 7 (Wuthering Heights) Свали [2015.03.05] Kill Me, Heal Me OST (#6 Violet) Свали Галерия: Награди: 2017 SBS Drama Awards: Grand Prize (Defendant) 2017 1st The Seoul Awards: Best Actor (Defendant) 2015 MBC Drama Awards: Grand Prize (Daesang) (Kill Me, Heal Me) 2015 MBC Drama Awards: Top Excellence Actor, Actor in a Miniseries (Kill Me, Heal Me) 2015 MBC Drama Awards: Best Couple with Park Seo Joon (Kill Me, Heal Me) 2015 MBC Drama Awards: Top 10 Stars (Kill Me, Heal Me) 2013 KBS Drama Awards: Top Excellence Award, Actor (Secret Love) 2013 KBS Drama Awards: Popularity Award, Actor (Secret Love) 2013 KBS Drama Awards: Best Couple Award with Hwang Jung Eum (Secret Love) 2011 SBS Drama Awards: Top Excellence Award for Drama Special, Actor (Protect the Boss) 2011 SBS Drama Awards: Best Couple Award with Choi Kang Hee (Protect the Boss) 2011 SBS Drama Awards: Top Ten Stars Award (Protect the Boss) 2011 4th Style Icon Awards: Style Icon Actor / Bonsang (Protect the Boss) 2008 MBC Drama Awards: Golden Acting Award for Mini Series - Actor (New Heart) 2004 SBS Drama Awards: Top 10 Stars Award (Save the Last Dance for Me) 2003 SBS Drama Awards: Excellence Actor Award for Drama Special (All In) 2001 MBC Drama Awards: Best New Actor Award (The Law of Marriage) 2001 SBS Drama Awards: New Star Award (Splendid Days) Лично: Смятам, че е голям чаровник, а в Save the Last Dance for Me и Swallow the Sun е страхотен. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mira71 Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 Tози пич ме утрепа с ролята си в Swallow the sun. Няма лигавщини, няма реване и скубане на косите, а само силно мъжко излъчване ... браво на момчето, много е стабилно и като чар, и като игра. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мейби Posted May 22, 2010 Share Posted May 22, 2010 В момента гледам "Swallow the sun" и Ji Sun/като слънце/ ме звладя!За първи път гледам филм с този актьор,но веднага ми хареса играта му.Ще очаквам с нетърпение да видя и другите му участия! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
memi Posted May 22, 2010 Author Share Posted May 22, 2010 Новини и снимки за новата историческа драма в която изпълнява главната роля ТУК Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nightbutterfly Posted May 23, 2010 Share Posted May 23, 2010 Изпревари ме с темата ! А Ji Sung е невероятен в Swallow of the sun.Все още не съм го гледала в други филми, но ще е удоволствие пак да го погледам )) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kalinko Posted May 29, 2010 Share Posted May 29, 2010 Позволете и на мен да се присъединя към фен клуба на Джи Сонг! Историята и героят му в Swallow The Sun бяха движещата сила, за да преведа 20 серии на един дъх. След това се впуснах в търсене на други негови филми и попаднах на Save Last Dance For Me. Обожавам излъчването му! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мейби Posted June 4, 2010 Share Posted June 4, 2010 Не мога да не се включа пак!След като изгледах и "Save the last dance for me",установих,че макар да имам много любими корейски актьори,Джи Сонг е вторият /след Сонг Ил Гук/,който ме завладя с невероятното си излъчване....Това момче има такъв поглед...Очите му...искрят,изгарят,парализират!Някак си по-особенно го чувствам,усещам този актьор! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
martisun Posted June 10, 2010 Share Posted June 10, 2010 И аз се нареждам след феновете му след като изгледах двете преведени драми с него. Страхотна игра прави това момче. Новата драма с него дали се е хванал някой да я сваля и евентуално да я превежда? Ако не е, да се хващам да я свалям. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мейби Posted June 10, 2010 Share Posted June 10, 2010 В момента гледам "All in" с руски суб.,ако някой знае къде да намеря и другите сериали /освен тези с бълг.субт./? Май не беше за тук този въпрос-извинявам се! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
parab Posted June 25, 2010 Share Posted June 25, 2010 И той пее... Удивително! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
farfallina Posted August 1, 2010 Share Posted August 1, 2010 Без много да му мисля.. също се нареждам на опашката от фенки)) Харесвам го този актьор! Във всяко едно отношение - хубаво тяло, хубава усмивка, хубав глас.. всичкото му хубаво.. И съм си заплюла да го гледам и в Ким Су Ро.. актьора, който е в ролята на Джаксън в Swalow The Sun също участва, а и нали съм си фенка първо на историческите драми.. Ето и от мен малко фотоси и да го видите какъв хубавец като модел на Vostro.. Тези са най-новите.. това прекрасно видео.. направо чак романтика. И него.. като гледам.. камерата си го обича.. memi, Благодарности за линка със снимките!!! Има да го гледаме..)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
farfallina Posted October 18, 2010 Share Posted October 18, 2010 Да споделя малко нови снимки и на този любимец, че беше ми домъчняло.. Голям чаровник и с много приятен глас. И той ми е от зодийката, няма как.. Като го гледам и той си е доста добре с пътната чанта, дънки и черно кожено яке.. и най-вече бижуто на врата.. Много ми се иска да го видя и в докторска роля в New Heart . С колеги като Lee Ji Hoon и Jo Jae Hyun, ще бъде доста интересно.. Но ето една от най-красивите усмивки.. И още малко от личната колекция.. А ако някой иска красив тапет за десктоп.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mira71 Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Не мога да не се включа пак!След като изгледах и "Save the last dance for me",установих,че макар да имам много любими корейски актьори,Джи Сонг е вторият /след Сонг Ил Гук/,който ме завладя с невероятното си излъчване....Това момче има такъв поглед...Очите му...искрят,изгарят,парализират!Някак си по-особенно го чувствам,усещам този актьор! а забелявате ли поразителната прилика между двамата.... гледайки a man called god, на моменти Сонг Ил Гук, много приличаше на Джи Сонг Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
farfallina Posted December 20, 2010 Share Posted December 20, 2010 Хайде и на наш хубав Джи Сонг честито за наградката! The “26th Korea Best Dresser Swan Awards 2010” .. Събитието е било на 14 декември в балната зала на Hyatt Hotel Seoul. Ето ги всички наградени: ▲ Movie Star – Ji Sung, Jo Yeo Jung ▲ Talent – Yoo Seung Ho, Hwang Jung Eum ▲ Singer – SHINee Да им е честито! Още малко снимчици от по-новите му, двете последни са от японски списания. Във виетнамския блог, за който има линк по-горе е постнато много нещо. Всичко ново, което се случва около Джи Сонг, така че който се интересува, може да погледне.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dima Posted December 21, 2010 Share Posted December 21, 2010 Само да ви кажа,че помагам на к1227 за превода на Kim Soo Ro и съм леко притеснена . От време на време се умопомрачавам и зациклям, защото толкова усмихнат не съм го гледала до сега, а тази усмка не може да се подмине лесно. Не, че съм изгледала всичко с него, но тук е :blink: . Не знам момичета, но положението с тези корейци е много тежко !!!! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
farfallina Posted February 20, 2011 Share Posted February 20, 2011 Ким Су Ро си го чакам аз доста отдавна /въпреки лошите каментари/.. Да пожелаем успех и на новата драма с участието на Джи Сонг - Royal Family по МBC!!! Сериала трябва да започне от 2-ри март, на мястото на My Princess. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dima Posted February 27, 2011 Share Posted February 27, 2011 Я, оказва се, че тоз симпатяга днес има рожден ден. Да му е честит....... И естествено някоя изтрещяла фенка се е постарала с клипче в негова чест. Ама то, как да не изтрещиш, като го гледаш :lol2: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlaty_pet Posted February 27, 2011 Share Posted February 27, 2011 Хе хе, ами да ни е жив и здрав убавецът! Дано имаме възможност тези хубави очи да ги виждаме по-честичко. И да ни радва с усмивката си и, естествено, с още добри роли! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
farfallina Posted February 27, 2011 Share Posted February 27, 2011 ЧРД и от мен! Жив и здрав и успехи късмет в бъдещите проекти! Иска ми се и във филм да го видя скоро.. Скоро четох, че и в театрален проект е бил включен, нещо като продуцент.. Много рождени дни ни очакват тези дни.. Много рожденици.. И все красиви и талантливи. Две от партньорките му също са "златни рибки", дори родени на един ден - Юджийн и Сонг Ю Ри. На пресконференцията на новия сериал пак са го попитали за връзката му с Lee Bo Young. Джи Сонг е отговорил, че тя е една прекрасна актриса и професионалистка и че до днес са много добри приятели. Май и нещо повече, ама те си знаят?! Мацката е наистина сладурана.. Новички снимки.. Ето го и с колежката от Royal Family. Мадамата не е лоша, само дето е със същия тоалет на Valentino като Им Су Джонг. Иначе не й стои лошо и на нея.. Още постерчета.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
farfallina Posted April 5, 2011 Share Posted April 5, 2011 Популярността и на Джи Сонг расте покрай доброто представяне и хубавия рейтинг на Royal Family.. Толкова нови снимки събрах, а е толкова красив на тях, че се изкуших да ги постна.. Още една прекрасна сесия.. Също и това видео.. http://www.youtube.com/watch?v=zYfJOKh0D2M Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts