Zenith Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 ~Heading to the ground~ * Заглавие: 맨땅에 헤딩 / Heading to the Ground * Жанр: спорт, романтика * Епизоди: 16 * ТВ канал: MBC * Период на излъчване: 9 септември 2009 - 4 ноември 2009 * Излъчване: сряда и четвъртък 21:55 В главните роли: Jung Yun Ho (DBSK) като Cha Bong Gun Go Ah Ra като Kang Hae Bin Lee Sang Yoon като Jang Seung Woo Lee Yoon Ji като Oh Yeon Yi Резюме: Ча Бонг Гон е младеж, който мечтае да стане футболист и е готов на всичко, за да го постигне. Съдбата му се преплита с тази на спортната агентка Канг Хе Бин, която се опитва да се отдалечи от богатия си баща. С АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ С РУСКИ СУБТИТРИ ОНЛАЙН С АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ ОНЛАЙН С РУСКИ СУБТИТРИ Лично мнение след един изгледан епизод: Изтеглих си драмата заради това, че един от тримата ми любимици в DBSK, изявяващи се като актьори, е главният участник. Е, освен че го видях по без блуза и в много, много сцени, не мисля, че мога да го запиша като успешен. Драмичката започна леко мудно, но чаровно, типична комедийка. ЮнХо обаче е или дърво, или преиграва, и макар да ми се ще да го отдам на неопитността му, мисля, че си е до природна липса на талант. И все пак е изключително интересно за фен като мен да видя как излиза от cool leader имиджа и влиза в един доста по-несериозен, забавен и глуповат образ. Ще видим де, имам още 15 епизода да се радвам, ако не на друго, то поне на безмерната му красота и сладка физиономия. Go Ah Ra е много сладка, но някак глуповата. Истинският женски персонаж, който исках да видя, е този на Lee Yoon Ji, тъй като още от Goong нейната усмивка ме преследва. ПП. Това, освен за мое лично удоволствие, е и за parab. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
parab Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 И аз съм стигнала до 1 епизод... Момчето много се насилва да играе и на моменти ми се струва прекалено... Освен това тематиката не ми е от интересните, но някой слънчев ден - може да я догледам... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
parab Posted June 30, 2010 Share Posted June 30, 2010 Драмата е постигнала невероятен успех в Япония по отношение на продажбите. За първи път от 2 години насам, когато същия късмет озарявя друга корейска драма - "First King's Four Gods", корейски сериал се задържа в седмичния Орикон на първо място. Явно подкрепата за Yunho от страна на японските фенове е неоспорима. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mims3 Posted September 14, 2011 Share Posted September 14, 2011 Така.. много ми се гледа тази драма. Знам, че не е нещо особено, но ми се гледа нещо леко. ПС Да, де.. и Юнхо е главната ми причина да го гледам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vilpeda Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 И аз започнах да гледам заради Yunho, но сериалчето се оказа доста приятно. Имаше си от всичко - и любов, и гадняри, и малка сладурка, която обединява всички около себе си, и хубава музика. До 7-ми епизод действието се развиваше толкова бързо, че се чудех какво ще дават до края, после стана лежерно и много приятно за окото. Yunho беше дървен, особено в първите епизоди беше толкова изкуствен, после си влезе в образа. А и толкова хубаво се усмихва, че забравяш да гледаш как върви. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dido100 Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 Нелош сериал, но лично аз повече си харесвам И Санг Юн (тук го раздава гаднярче, в My daughter Seoyong е готин пич!) и разбира се И Юн Джи - сладурана! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts