skofiild Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 Сладурскооо...Клипа го видях,че е качен,но едва сега го гледах. Гледах обаче този преди това,Чен горкия на топа,че неговия избор е решаващия...То май избраните са точно този отбор за който качи @kandala,нали? И още няколко.... Off Topic Между другото кое е предаването? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 Stage K - танцово състезание с участници от цял свят.Повече инфо. Стартирало е април. Накратко, изпълняват мечтата на всеки к-поп танцьор: "The winner will gain the opportunity to not only meet with their K-Pop stars, but also collaborate on a stage together." Ето тийзър на шоуто: 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 И както казахте по-рано, ще наваксваме с по-стари неща. Не знам дали сте гледали клипа по-долу. Някъде пишеше, че това не е просто интервю, това е ИНТЕРВЮТО и аз съм напълно съгласна. Понякога, като ми е криво или самотно във фенщината ми, си го пускам и отново усмихват деня ми. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted June 10, 2019 Share Posted June 10, 2019 Както и предполагахме - Бек подготвя соло албум, който ще излезе през юли. Очакваме потвърждение от SM. Въобще, юли се очертава много, много активен за EXO. Изт. KSTARLIVE 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted June 11, 2019 Share Posted June 11, 2019 Отдавна съм забелязала, че някой в Koreaboo обича EXO и нерядко публикуват безсмислени, но пълни с любов статии за момчетата. Е, като фен на фен - аз не им се сърдя, радвам се, че обръщат внимание на "National Pick". Днес обаче са се постарали материалът да казва нещо. И то е, че албумът на Лей "Honey", който излезе днес, е станал Golden diamond, като за три минути са продадени 1.87 млн. копия. Честно казано, предвид нашите географски ширини тези цифри ми звучат толкова нереално, че да ми кажат и 1 млрд. ефектът ще е същия, но браво на Лей! Гордеем се с него! Изт. Koreaboo А като се замисля, че Ишинг през седмица е в Корея, даже си очаквам нещо ново от OT9. Много ли искам? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted June 13, 2019 Share Posted June 13, 2019 YouTube става все по-красив. От днес канала на Лей е активен, качен е тийзъра на Honey. Очаквам с интерес. Всъщност каналът е създаден декември, но до днес нищо не беше качвано. Какво начало, а? Някъде четох коментар: From Chinese sheep to International Bee - our lovely Lay. Успех на работната ни пчеличка! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skofiild Posted June 13, 2019 Share Posted June 13, 2019 Гледайте ги тия двамата хубавци какви ги правят... Чаньо и Сехун за W Korea 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucyta Posted June 14, 2019 Share Posted June 14, 2019 Третата е моята песен 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted June 14, 2019 Share Posted June 14, 2019 Лей и новата му песен "Honey". Аз умрях. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skofiild Posted June 14, 2019 Share Posted June 14, 2019 Нещо и от Чен... EXO 첸(CHEN) - Rainfall OST Аз да преслушам сега и Лей,да видя как са песните... 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucyta Posted June 14, 2019 Share Posted June 14, 2019 А тук снимки на нашето войниче 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted June 14, 2019 Share Posted June 14, 2019 Сладко, сладко. Има и новини около войничето ни. След показани отлични резултати Шиумин ще продължи службата си като помощник инструктур. Пич е Шиумин, знаех си, вдигна високо летвата за другите. А за песента на Чен не ми стигат думите. Прекрасна е. Не знам доколко имат дума момчетата в избора на ост-овете, които изпълняват, но при Чен няма 6/5, всичко е страхотно. Respect! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucyta Posted June 14, 2019 Share Posted June 14, 2019 Не мога да не споделя. Ама такова ми е талантливо сладурче! 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skofiild Posted June 16, 2019 Share Posted June 16, 2019 Опа,какво си имаме тук... Кай за списание "VOGUE" И една снимка и от мен на войника...Какъв е усмихнат. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted June 20, 2019 Share Posted June 20, 2019 На снимките на Кай ще се радваме на 25-ти, мисля. А днес по-рано, направо нощес наше време, излезе информация на албума на Бек. Заглавието: "City Lights", дата на излизане: 10 юли 2019 г. Много, много ми е интересно какво да очакваме. И колкото и да харесвам песните на другите, които излязоха по-рано през годината, се надявам на малко повече динамика. Обаче гледайки тази руса коса и (уж) дискретен татус... Може да се окажем и приятно изненадани в неочаквана посока. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted June 21, 2019 Share Posted June 21, 2019 Трепна ми сърчицето по-рано днес. Кьонгсу ще излезе със соло песен преди да влезе в казармата. Не ме е забравило моето момче, знае, че ще си го чакам. Изт. allkpop И за цвят, красота (и щипка мазохизъм). 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted June 23, 2019 Share Posted June 23, 2019 Сладките японки, страхотните EXO-Ls, днес спечелиха танцовото шоу Super K. На финала са победили представителите на САЩ (също много добри, между другото), които се представяха с хореография на парчета на iKON. Обявяването на победителя: И страхотният им кавър на Love Shot. На този линк може да намерите всички епизоди на шоуто, но не са напълно преведени. Дори и така аз си го гледам, радвам се на младите хора, отдадени на страстта си към кпоп-а, а сълзите капят от умиление. Update: Епизодът с EXO, вече с англ. субтитри 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted June 25, 2019 Share Posted June 25, 2019 7 от 9 накуп. И това е нещо. Особено, когато става въпрос за EXO. От Инстаграма на Сехун: Да ви кажа, мисля си, че са се организирали, за да изпратя D.O. Ех, 1-ви юли приближава, няма измъкване вече. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skofiild Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 Започва се... Чаньо и Сехун ще дебютират като EXO-SC с първият им мини албум “What a Life” на 22 юли... 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 На 28.06.2019 г. at 6:44, skofiild написа: Започва се... ... и аз вече нямам търпение за EXO-July (EXOly?). Дотогава, не че много остана де, да се насладим на сладкия глас на Чен с новият му кавър - All of my life by Park Won (Съжалявам, не го знам, трябва да се образовам.) И още нещо. Песента на D. O., която ще излезе на 1.07 се казва "That's okay" и вокалът на EXO взема участие в създаването на текста й. Пишеше, че песента ще бъде в стил R&B, ще звучат китара и барабани. Е, сега ми стана още по-интересно. А чудили ли сте се какво означават някои жестове в хореографията на танците им? Честно казано аз не, само гледам и се прехласвам. Оказва се обаче, че някои неща не били просто това, което виждаме. ТАЙНАТА излезе на бял свят. Хореографът на EXO РАЗКРИ двойното значение на жеста в Love Shot. И нали ви казах, че си падам по реакции. Ето един EXO-l, който грее докато гледа момчетата. Сигурна съм, че и аз изглеждам така в тези моменти. Без брадата де, нея я подстригвам редовно. Заради такива хора съм фен на феновете. Off Topic 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts