gumball Posted June 2, 2016 Share Posted June 2, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andi11 Posted June 3, 2016 Share Posted June 3, 2016 Аз ще добавя видео тийзъра на Lucky one, имам добри очаквания, дано се оправдаят. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briax Posted June 4, 2016 Share Posted June 4, 2016 Изтече хореография на Монстър? - в Dailymotion, добра е, ха, на 3:11 виждам "микровълнова" Ето видеомонтаж на тийзър снимките на двете версии на албума EX'ACT - Lucky One и Monster: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
theL0new0LLF Posted June 5, 2016 Share Posted June 5, 2016 (edited) Видео тийзър на Monster, ама ще се мре Развълнуван съм за завръщането на EXO за първи път от много време насам. Edited June 5, 2016 by theL0new0LLF Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
theL0new0LLF Posted June 6, 2016 Share Posted June 6, 2016 Слагам и китайската версия на тийзъра. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
theL0new0LLF Posted June 8, 2016 Share Posted June 8, 2016 (edited) Откъде да започна? Това са EXO, които исках да видя от MAMA насам. И двете песни ми харесаха, но Monster, определено, най-много. Хореографията е супер добра и напълно подхожда на EXO, за изпълнението й няма нужда да говоря. Песента е толкова добра, че още с първото слушане я харесах. За друго какво, костюмите, вижуълите, MV-то? Напоследък куките на песните не са толкова добри, изключвам Shy Shy Shy, от тази на TWICE. Но тук това далеч не е така и припева е супер як. Добре, оставям ви и ще отида да си я пусна още веднъж Съжалявам за дългите съчинения Edited June 8, 2016 by theL0new0LLF Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gumball Posted June 9, 2016 Share Posted June 9, 2016 Lucky one е Mr.Mr на SNSD 2.0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andi11 Posted June 9, 2016 Share Posted June 9, 2016 Първо исках да чуя всички песни от албума и след като го направих, мога да кажа, че Монстър е най-силното парче от всички. Първоначално като видях видео тийзърите на двете песни , мислех, че Лъкито ще е моето парче, но се оказа, че съм сгрешила. Добри песни са също Artificial love, White noise и Оne and only, другите не ме впечатлиха въобще, дори ги намирам за посредствени и леко досадни. албумът, за който иска да го чуе Видеото на Монстъра е наистина впечатляващо и хореография е много добра, рускините са направили превод на текста и тук малко ми се губи връзката му с видеото, но може и в мен да е проблема. Она сводит меня с ума, Почему сердце так колотится?Ты прекрасна, моя богиня.Ты попалась, да!Впустишь ли, если постучу?Я покажу тебе острые ощущения.В твоих глазах проскальзывает любопытство.Ты увязла в этом!Не бойся,Любовь - это путь.Детка, я понял. Можешь звать меня монстром. Я проник в твое сердце, малышка. Я поглощаю тебя, разорвав на кусочки.Я одержим тобой и хочу похитить.Я погублю тебя.Впившись в твое сердце,Хочу оставаться в нем вечно, даже после смерти.Иди сюда, малыш.Ты зовешь меня монстром.Я проникну прямо в твое сердце.Она сводит меня с ума,Почему сердце так колотится?Я не умею ждать.И я не умею быть нежным.Я ненавидел тебя, но теперь хочу. Да, это вполне по мне. Мое сердце не будет лгать.Это началось внутри меня.Опасные знаки.Не бойся,Любовь - это путь.Детка, я понял.Можешь звать меня монстром.Я проник в твое сердце, малышка.Я поглощаю тебя, разорвав на кусочки.Я одержим тобой и хочу похитить.Я погублю тебя.Впившись в твое сердце,Хочу оставаться в нем вечно, даже после смерти.Иди сюда, малыш.Ты зовешь меня монстром. Я проникну прямо в твое сердце. Трепещи, я погублю всю твою жизнь.Прости, ты сводишь меня с ума, ты сама это знаешь!Все трепещут передо мной, неприкосновенный.Какова правда? Не можешь мне отказать?Я прячусь, выслеживая тебя, ты удивлена (Кто?)Я твоя противоположность, но и часть тебя (Как быть?)Прими меня, также как и я.Оставь страхи и тревоги позади.Смотри, какую боль ты получишьИ увязни еще глубже.Я буду играть с тобой как пожелаюИграть, словно ты игрушка в моих рукахНе убегай, смирись, ты здесь навсегда.Можешь звать меня монстром.Впившись в твое сердце,Хочу оставаться в нем вечно, даже после смерти.Иди сюда, малыш.Ты зовешь меня монстром. Я проникну прямо в твое сердце. Проникну, проберусь, проникну. Проникну, проберусь, проникну. Проникну. https://www.youtube.com/watch?v=itsHxEvWq4I Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sierra Posted June 9, 2016 Share Posted June 9, 2016 Това ще да са за мен най-слабият им албум и заглавна песен до момента. Не знам СМ защо се хвърлят на тая клубна/диско музика, но тая посока хич не е по моя вкус. И все пак на фона на останалите песни "Monster" и "Lucky One" ми харесват. Просто тея елементарни мелодийки смятам, че може само един човек да си ги пее със същия успех. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andi11 Posted June 9, 2016 Share Posted June 9, 2016 Sierra, може причината в липсата на силни парчета да е в това, че от СМ са се съсредоточили на първо място в новоизгряващия им мега мащабен проект NCT, макар че не ми се иска да мисля по този начин. Дори още преди да ги чуя NCT U си казах, че аз няма да ги харесам, най-вече заради ЕХО, обаче притегателната сила на Without you беше твърде голяма, за да изпълня обещанието си Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tara Posted June 9, 2016 Share Posted June 9, 2016 Харесвам клубната музика и не ми пречи, че са я включили в албума, но в момента, в който чух Artificial Love в главата ми изникна Komplikated на Юно (TVXQ). Иначе албумът не ме впечатли. Ако изпълнителите не бяха ЕХО, а някоя по-неизвестна група едва ли песните щяха да оглавят класациите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sierra Posted June 9, 2016 Share Posted June 9, 2016 Ами то аз и NCT U не мога да ги харесам за момента - да, талантливи са, ма песните са ми...мех. Не знам, очаквах нещо, което да е равностойно на "Overdose", получих няк'ви обикновени песни, а в албума никакво усилие не са положили. Безумно е толкова талантливи момчета да се губят така в 3-нотни песни. Танцът е добре поне. Тара добре го каза, че тея песни ще са известни заради фенщината. Напоследък имам чувството, че СМ не си дават въобще зор. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mn Posted June 10, 2016 Share Posted June 10, 2016 То SM трябва ли да си дава зор, че да успее да си пробута артистите?! С толкова голяма фен маса и някоя аджуши с трот песен да излезе на сцената, пак ще стане звезда. Та за EXO..... След "Ъръронг" "Monster" ми стана втора любима тяхна песен. Нарочно изчаках с коментара си да видя хореографията им на днешния MCD и останах много доволен. Тоя път добре. Албума още не съм го чул. Но винаги някак си с лошо ги гледам, защото все ми се струва, че са толкова известни не заради песните си, а заради други неща. По едно време даже ме дразниха с тази EXO мания. 14-ките в Корея трябва да се успокоят малко и да налягат над учебниците, а не над айдълите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andi11 Posted June 10, 2016 Share Posted June 10, 2016 Но винаги някак си с лошо ги гледам, защото все ми се струва, че са толкова известни не заради песните си, а заради други неща. Според моето скромно некомпетентно мнение- успеха на ЕХО не се дължи толкова на песните им, нито пък на хубавите им лица, тяхното тайно оръжие е силното им сценично присъствие. Във всеки един от тях има толкова харизма, чар и артистичност, в движенията им толкова синхрон, пластичност и грация, че докато ги гледаш те обзема една еуфория, която те увлича и запленява. За мен лично самия факт, че трима вече от тях напуснаха и аз никога не съм усещала липсата им на сцената, даже на моменти забравям, че са били някога във групата, говори колко заряд има във всеки един по отделно и колко добре се допълват заедно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
theL0new0LLF Posted June 10, 2016 Share Posted June 10, 2016 SM трябва да спре да налага толкова много клубната музика, личи си, че влагат усилията си за новата си група NCT U. И ако има някой, нехаресал, 7th Sense и като цяло албума им, за мен няма начин това да е така и пак не съдя никой. Но говорим за EXO. След еуфорията ми по Monster. Албумът им е разочароващ, дори и за мен, а попринцип не съм толкова пики. Най ми харесаха песните: Heaven, One and only, They never know. Не знам, може би, защото пеят повече. Monster ми се нарежда след MAMA, Overdose, Growl. Почетно четвърто място :Д Идващо от EXO-L, ако има залъгващи, че EXO феновете, не са в по-голям мащаб тези, които залягат над идолите, а не над учебниците..чакаййй. Се залъгва сериозно. Имат успешни песни, не да нямат, но именно както казаха по-горе, неудържимият им чар и присъствие на сцена е съставката, с която СМ си приготвя групите от време оно. EXO, завръщане на MCountDown - 10.06. https://www.youtube.com/watch?v=Yh1MJ7etal8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andi11 Posted June 11, 2016 Share Posted June 11, 2016 Да не пренебрегваме и Лъкито макар и да не е толкова силна колкото Монстъра. https://www.youtube.com/watch?v=gM1BDr9mI6M Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andi11 Posted June 16, 2016 Share Posted June 16, 2016 Вече е на лице първата Монстърска победа на днешния еп. на MCountdown. Прическата на Кай много ми допада. https://www.youtube.com/watch?v=PU8PO6yEwWQ https://www.youtube.com/watch?v=Z3pq8ZQXAgI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andi11 Posted June 20, 2016 Share Posted June 20, 2016 Добре, че изгледах интервюто им от Entertainment weekly, в което някой съобразителен фен се е сетил да зададе въпроса, върху който и аз се чудя вече втора седмица, а именно- кога D.O. ще се порадва малко на по-дълга косица, оказа се, че причината за късата му прическа е в актьорската му дейност Да добавя и малко красота- W Korea- EXOclusive И за финал- страхотния им лайф от вчерaшния Inkigayo, миналата седмица си беше определено седмицата на ЕХО Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briax Posted July 3, 2016 Share Posted July 3, 2016 Практика на Monster Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briax Posted July 21, 2016 Share Posted July 21, 2016 Делата на Крис и Лухан са приключили с компромисно решение. Сататия . Резултатът - договорите им се считат за валидни до 2022г. т.е. те са артисти на SM. Според изявлението на компанията,те ще имат свободата да правят музикална и актьорска кариера, но ще трябва да делят доходите си с SM. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts