Jump to content

EXO

krisSkOoo

Recommended Posts

Снимка на двамата EXO след участието им на концерта във Виетнам.

Изображение

Малко камери.

Сухо отново е бил със SB. Освен своите парчета ("Gray Suit", "Let's Love", "Hurde", "O2") е изпълнил и медли от няколко песни на EXO.

"Growl+Overdose+Love Me Right"

Off Topic

"Gray Suit"

Off Topic

"Hurdle"

Off Topic

Шиумин с "Brand New". :)

Off Topic

"Serenity"

Off Topic

"Feedback"

Off Topic

Изпратил е и снимки в Бабъл.

Изображение

Изображение

Честито на Лей, който спечели наградата Продуцент на годината на провелите се по-рано днес Weibo Music Awards 2023.

Приемайки статуетката Ишинг каза, че предстоящият догодина албум е много "глобален", да го очакваме с интерес. Добре. :)

Изображение

Честито и на EXO, които спечелиха наградата Най-добър глобален изпълнител при гласуването за 10-ите  TTA Top Ten Awards.

Изображение

• Like 2

Чаньол днес е във Филипините за първата си соло фен-среща като посланик на козметична марка.

Преди два месеца беше обявно, че той е първият чуждестранен посланик мъж на известната марка EVER BLENA. 

Изображение

Off Topic

Изображение

Обаче предстои нещо още по-хубаво.

Чани ще има соло фен-кон турне "The Eternity", за което към момента има обявни три дати:
4.11 - Тайпе, Тайван

18.11 - Банкок, Тайланд

25.11 - Хонгконг
Супер :)

Изображение

Днес приключва драмата с участието на Сухо "Behind Your Touch".

Много, много се радвам, че й дадох шанс, защото с ръка на сърцето признавам, че Джунмьон, ме изуми с играта си. Макар да ми е слабост и любимец в групата, никога не съм си затваряла очите за играта му и колко много още има да учи. В BYT обаче показа страхотно израстване и беше удоволсвие да го наблюдавам. Обаче не само на мен ми е направило впечатление. В материал в Naver отбелязва: "В този процес Сухо изрази деликатно отдадеността на Ким Сон У чрез наситени актьорски умения, оставяйки силно въздействие с дълбоки дълготрайни ефекти и беше похвален, че е незаменима ключова фигура в драмата до края."

Самият Сухо пък споделя: „Бях наистина щастлив в продължение на близо шест месеца, че успях да направя добра драма със страхотни режисьор, сценаристи, персонал и актьори.“ Hip“ е значима работа, която ми помогна да израсна, така че ще я помня дълго време. Искрено благодаря на зрителите и моля за вашия интерес към „Hip“ до края".

Друг материал за играта на Сухо в който казват: "...С това Сухо привлича вниманието като най-гениален актьор, открит от „HIP“. Изигра герой, който внесе напрежение от самото начало и изигра ключова роля в разширяването на историята заедно със своите колеги Хан Джи-мин и Лий Мин-ги. Въпреки че Сухо дебютира в идол група, той всъщност е актьор, който е завършил традиционно актьорско майсторство, като посещава актьорския факултет Ханиеджонг. Дори докато работи активно като член на EXO, той продължава да се предизвиква с актьорско майсторство чрез произведения като филма „Glory Day“.  (Max Movie)

Отново браво!

Ще споделя само, че онзи ден в Бабъл ни попита "Кой очаква да види "The Crown Prince Who Dissapear"?"

За снимката няма какво да кажа. Щастлив Джунмьон, щастлива kandala. 

Изображение

Докато наблюдаваме актьора Сухо, певецът Сухо вчера ни зарадва от Банкок, където участва в събитието "Korea Everywhere", посветено на взаимоотнешенията между Тайланд и Ю Корея.

Изображение

Off Topic

В Инстаграма си качи снимки заедно със SB, с които отново пътува и се изяви на сцената.

Цялата група носят якетата от колаборацията BOSS x SUHO. :)

Изображение

• Like 1

Честито на D.O.!

Днес той получи две отличия от две различни церемонии. :)

Първата беше наградата на Buil Film Awards 2023 в категорията "Popular Star Award" (мъже). Статуетката му беше дадена за ролята му във филма "THE MOON". Самият филм пък получи отличията за Най-добра кинематография и Награда за арт/технологии.

Изображение

Второто отличие, което получи е Asia Wide на Marie Claire with BIFF Asia Star Awards 2023.

Наградата се дава на забележителни таланти в областта на киното.

Изображение

Днес се събудихме и с няколко материала - интервюта на Сухо след приключването на "Behynd Your Touch" дадени на различни медии.

Naver

Pop Interview1

Interview+

Някои от нещата, които споделя:
"Лидерът на EXO Сухо и актьорът Сухо - и двамата съм аз"

"Бях притеснен, защото това беше първият ми проект след уволнението, но срещнах добри хора и успя да го завърши с хубави спомени. Още преди казармата участвах в късометражен филм, наречен „Подарък“, но това беше първият ми път в драма от 4 години и бях алчен. Въпреки това се тревожех, че може да искам твърде много и да съсипя работата или пък да не оправдая очакванията..."
"Наистина ми харесва предишната работа на режисьора, „My Liberation Notes“, a и чух много хора да казват, че режисьорът е добър човек, така че когато получих предложение казах „Ще го направя“ без дори да гледам сценария."

0004898559_004_20231005080203421.jpg?type=w540

Изображение

Изображение

• Like 1

Сухо x BOSS за ARENA, като ще бъде и дигитална корицата за ноември.

"Наскоро BOSS стана гореща тема, като обяви специалното си партньорство със Сухо. BOSS представя ексклузивна корейска колекция, вдъхновена от емблематични елементи на K-културата. Сухо, който солидно доказа своето майсторство като актьор, като изигра ролята на  Ким Сон У в наскоро завършилата драма "Behind Your Touch", застана пред камерата, облечен в тази колекция. Сухо се справи страхотно, пропитвайки по-сложния бос със собствената му аура."

Изображение

Хайлайт на шоуто"콩콩팥팥 " с участие на D.O., който ще фермерства заедно с Ким Кибанг, Ким У Бин, И Куангсу. 

Не знам как ще се справят с градинарството, но очевидно всички много се забавляват. :D

Вчера се проведе и първият годишен D.N.A. Music & Art Festival, който изглежда е бил успешен

Знаете, D.N.A. е проект на Лей - Алианц на китайски и чуждестранни музиканти и предполагам е годр с реализацията на проекта.

Поздравления!

Изображение

Изображение

Изображение

• Like 1

Честит 32-ри рожден ден на Лей!

Да е жив и здрав!

Акаунтът на Lay Studio в Weibo вчера публикува:
"През 2015 г. в Шанхай пожеланието на BOSS Лей за 24-тия рожден ден беше: Искам да бъдете с мен целия ден! През 2023 г., в Шанхай, пожеланието за рождения ден на BOSS Лей е: Искам да бъдете с мен постоянно!
Сега нека вземем машина на времето, да се върнем в онази година на днешната дата и да пожелаем на хлаето, което обича да пее: Честит рожден ден!"

Изображение

Изображение

Изображение

Off Topic

Изпълнение от вчерашния му концерт в Шанхай "GRANDLINE 3 Shanghai Day 1"

"Give Me A Chance" :)

• Like 1

Филмът с D.O. в главната роля "Secret: Untold Melody" ще има своята премиера на 17.10, като част от програмата на Международния филмов фестивал Хавай 2023 - HIFF.

Фестивалът се организира от 1980 г. и се представя като "Авангарден форум на международните кинематографични постижения в Азиатско-Тихоокеанския регион", а като им разглеждах програмата направо им завидях. 

Secret_Untold_Melody.jpg

Извън киното - D.O. с 'EXPECTATION' на билборда на Спотифай Виетнам. ?

Изображение

Отново материал за Сухо и актьорската му игра - Kbizoom

Изображение

• Like 1

Най-чудесният подарък.

"Growl" Orchestra Version, част от проекта SM CLASSICS.

Видеото изглежда обещаващо, излиза на16.10, 18:00 KST.

Изображение

Вчера Сухо присъства на откриването на поп-ъп магазин на BOSS, където беше представена ексклузивната им обща колекция "Boss x Seoul"

Сред гостите бяха I.M. Monsta и X Jihyо Twice.

Изображение

Изображение

Драмичката на Шиумин завърши. Гледа ли я някой?

Аз я гледам на Dramanice.la 

Видео зад кулисите, клик на снимката.

Изображение

Чаньол и Сехун бяха гости на Каспър, който участва в предаването "‘Mr. House Husband S2".

Епизодът беше излъчен днес, така че още го няма никъде с англ. субки, но предполагам скоро ще го качат. Засега само малко кратки клипчета в спойлера по-долу.

Изображение

• Like 1

Хубавата новина за която намекваше Чаньол стана ясна.

На 20.11 излиза дигиталният му сингъл "Good Enough". Йеее 

Изображение

Цифрите, които виждаме в горния десен край:
CY = Инициалите на Чаньол

2023 = Година на излизане на парчето

92 :11:27 = Датата му на раждане

61 = Номерът му в EXO

Изображение

• Like 2

Прекрасната филхармонична версия на "Growl" в изпълнение на Сеулската Филхармония за проекта SM CLASSICS.

Забележителният римейк е придружен от красиво, кинематографично видео.

Тийзър снимки на Чаньол за сингъла "Good Enough". ☺️

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изненадваща новина за Бекхьон, която не знам как да приема.

Бек ще бъде сред членовете на виртуалната група HEARTSTEEL за играта League Of Legeds (LOL).

Той ще бъде (озвучава?) вокалиста на групата, наречен Ezreal. Другите участници в проекта са Cal Scruby -американски рапър, който ще озвучава Kayn. ØZI - тайванкски изпълнител и продуцент, който ще влезе в ролята на Sett. Последният от членовете е Tobi Lou - амер. рапър от нигерийски произход, който ще се въплъти в героя K'Sante. Дебютния сингъл на групата се казва "Paranoia" и ще излезе на 23.10, понеделник.

Интересен проект. За това ли говореше Бекхьон в онзи злополучен лайф? Или още нещо ще ни поднесе? Е, със сигурност това ново начинание е добър ход за него. 

Изт. Forbes

Изображение

!!!!! UPDATE

На фона на всичко по-горе като гръм от ясно небе дойде за мен новината, че Чаньол и Сехун подписват изключителен договор за индивидуалните си дейности с компанията iHQ, дом на легендарната група g.o.d. Остават в EXO и СМ, но личните си неща ще работят с тази агенция.

Първоначално сърцето ми спря за момент, няма да лъжа, но като се замисля това не е никак зле за тях самите, като артисти. И двамата са способни, има какво да дадат на музикалната сцена и шоубизнеса като цяло, а СМ до този момент не им дава тази възможност. Явно този нов формат става все по-популярен в индустрията и дойде време и те да се възползват от него. Надявам се да им се отворят много нови възможности! Очакваме официално потвърждение!

Изт. Koreaboo

!!!!! NEWER UPDATE

СМ отрече информацията за индивидуалните договори на СеЧан.

"Съобщението за трансфера на Сехун и Чаньол в нова агенция не е вярно. Договорът подписан в края на 2022 г. между СМ и членовете на EXO e все още в сила и дейностите на EXO продължават със СМ. Все пак, ако членовете желаят да продължат с индивидуални активности докато са в договор със СМ, ние условно позволяваме това да се случи чрез агенция основана от самите тях."
Изт. Daum

• Like 1

Не Сехун и Чаньол (засега) напускат СМ, а Кьонгсу

Заедно с дългогодишния мениджър на групата Nam Kyung-soo основават агенция, която ще поеме актьорската му кариера и други соло активности. За EXO си остава в SM. Това е накратко, информацията е потвърдена, повече в материала на NAVER

Предполагам в края на годината и останалите членове един по един ще поемат личните си кариери в свои ръце и като D.O. за общите неща под името EXO ще са в досегашната компания. 

Очаквахме го и донякъде съм доволна. 

2023101801001207100170551_20231018191206321.jpg?type=w430

Ами успех!

Предполагам, че все по-рядко ще го виждаме с групата (не че досега се скъсваше да се показва с тях де). Ще издава от време на време музика, ще преобладават филмите. Така си мисля, че ще се развият нещата, но ще видим. Може и да греша и като се юрне да издава албум след албум и да промотира, не можем да смогнем на ъпдейти. :D

Дали да си поиграем да познаваме кой ще е следващият? Сехун? Бекхьон? Чаньол? 

Да не е съвсем горчив поста качвам вчерашните снимки на Чаньол за сингъла "Good Enough". :)

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

• Like 1

Видео тийзър за песента на Чаньол "Good Enough".
Каква приятна изненада с тези сладки камео участия от Чен, D.O. и Бекхьон. :D

Самият Чани няма търпение сингълът да излезе и днес в Бабъл е казал, че е много, много, ама много добър.

След това готино привю и по-късно снощи, след като Сухо се включи в Бабъл се почувствах много по-добре. Лидерът ни увери, че не трябва да се тревожим за EXO активностите и завърши с "We Are One". 

Честно казано, имах нужда да го чуя. 

• Like 2

Днес излиза песента на Чаньол "Good Enough", която носи корейското заглавие "그래도 돼' или в буквален превод "That's Okay". Не ви ли звучи познато?

Посланието е подобно, поне по това, което самият Чани описва: "Когато тича към мечтата си, всеки се уморява...Работих с надеждата, че това ще бъде песен на утеха и почивка за всеки, който преминава през такъв период".

Освен със студийната версия на 24.10 в 20:00 KST ще ни зарадва и с изпълнение записано на живо за канала GQ.

Изт. Naver

Междувременно, в момента е във Виетнам, където утре ще участва на фестивала 'WOW K-Music". Дано феновете споделят хубави камери да му се порадваме и ние.

Малко преди 12:00 ч Чаньол се включи на живо в Инстаграм, за да отброи с феновете минутите до излизане на "Good Enough".

Явно много се радва на песента, щастлив и горд е, че я реализира. Сподели, че режисьора на видеото е предложил да включи приятели и той веднага е помислил за EXO. Момчетата на момента се съгласили, а той обещава да ги почерпи, като се  прибере.

Ето го и самият клип, а участието на Чен, D.O. и Бекхьон е повече отколкото очаквах. :)

Кратък "превод" на част от текста.

"...Когато дори малките мечти са твърде тежки
Когато даже няма време за сърдечност
Когато няма миг за отдих
Когато се свиваш и виждаш само пода под краката си...

Всичко е наред, просто остани така за малко
Ще се оправим, точно така

Точно така,
Ще се оправим, просто така..."

Преди малко разбрахме, че на 10.11 Чаньол ще е сред участниците в корейскики к-поп концерт в Дубай.

Изображение

• Like 1

Чаньол за китайското списание XBlush

Weibo видео

Off Topic

Готино, но това пък още повече - фен-подкрепа от виетнамските EXO-L за участието му днес.

Изображение

Освен допълнителният ден в Хонгконг, който обявиха за фенкона му "The Eternity",

Изображение

на Чаньол му предстои още една фен среща,но този път организирана от PENSHOPPE - филипинската марка дрехи на които е рекламно лице.

Събитието ще е в Манила а 16.12.2023 г

Изображение

И време за малко фен-камери от днешния концерта във Виетнам.

Изпълнението на "SSFW".

Off Topic

"Good Enough"

Off Topic

"Yours", която изпълни заедно с Рейдън.

Off Topic

• Like 1

Днес се състоя сватбената церемония на Чен.

Събитието беше частно, само за семейства и близки приятели. Ще уважа това и докато не се публикуват официално аз няма да споделям снимки на младоженците, макар да се завъртяха такива в нета. Най-хубавото обаче е, че всичките EXO са присъствали. :)

Снимка от залата и честито на г-н и г-жа Ким! 

Изображение

Преди няколко дни бяха обявени номинациите за наградите MAMA, където EXO и Кай бяха номинирани в няколко категории:

EXO

- Артист на годината

- Албум на годината с 'EXIST'

- Най-добра мъжка група

- Избор на феновете по света, като това е единствената категория в която победителите (10 на брой) се избират с гласуване от фенове.

Кай

- Песен на годината с "Rover"

- Албум на годината с 'ROVER'

- Най-добро изпълнение

Имайки предвид общата но история с MAMA, както и че EXO НЕ СА НОМИНИРАНИ за вокално изпълнение, то е ясно, че групата едва ли ще бъде наградена за нещо, но който иска може да гласува за фенската награда. Вота се дава в приложението на MNet.

За красота - един от номинираните. :rolleyes:

Изображение

• Like 1

"Paranoia" на Heartsteels - виртуалната група на LOL с участието на Бекхьон, който дава гласа си за героя EZRAEL.

Бек играе тази игра сам и с фенове от 2016 г. именно като Ezrael. Супер готино (не)съвпадение се е получило, не мислите ли? 

Иначе самата песен си е динамично парче, съвсем в стилистиката на платформата, а текстът, който пееа Ezrael гласи:

"...Всеки път като се покажеш

Се надяват, че ще паднеш
Молят се за смъртта на рок-звездата
Всеки те мрази, че имаш повече

Молят се за смъртта на рок-звездата
...О, харесва им, когато губиш

Живеят жалко на високите етажи

Всеки те мрази, че имаш повече

Молят се за смъртта на рок-звездата..."

В момента в Корея тече световно първенство по League of Legends, а големият финал е на 19.11, неделя, в Gocheok Sky Dome.

Тогава и Heartsteel ще имат изпълнение на живо и аз лично много се вълнувам, а предполагам Бекхьон още повече. 

Днес излезе и записа на Чаньол - "Good Enough" за GQ Korea.

Топло изпълнение, приятна песен.:)

• Like 1

Как е заснето видеото към 'Good Enough".

Освен приятната музика и успокояващ текст имаме най-хубавата съставка - Чаньол, Чен, D.O., Бекхьон и добро настроение. :D 

Новина свързана с Шиумин.

На 28.10, събота, ще открие играта за бакетболния отбор KT Sonic Boom, Суон. Надявам се присъстващите да качат камери да го видим, че ми е залипсвал и той.

Изображение

Сухо пък в момента е в Лондон за фотосесия за Vogue Korea.

Инстаграм

Няма налично описание.

Няма налично описание. 

• Like 1

Чаньол и кученцето му Zzar записаха участие в сегмента на GQ Korea "My Furry Friends".

Очакваме официални англ. субтитри.

В допълнение, Чаньол качи видео в канала си, където се учи да "плете". Е, плете е силно казано, тъй като го прави с един много интересен уред. което му отнема почти никакво усилие.

клик на снимката

Изображение

Творението му - килимче на Zzar. :D

Изображение

• Like 1

Вчера Шиумин хвърли първа топка за баскетболния отбор KT Sonic Boom в Суон. Май не му се получи много добре, но беше супер сладък.

Изображение

Изображение

Инстаграма на отбора публикува видео.

Off Topic

Участва и в канала на Хьонуон от Monsta X, където двамата посещават Bulgama Sauna и си говорят за живота. Като минал вече през казармата Минсок споделя жизнен опит с по-младия си колега. Казва, че айдълите са най-заети преди да влязат в армията, самият той е имал график в деня преди това. Хаха, съветът му към Хьонуон е да не се мъчи да тренира, а да се среща с хора, че така или иначе като влезе го чакат сериозни тренировки. 

След тристепенната сауна заслужено получават вкусна вечеря, която поливат със сомек и после соджу. Така де, Шиумин трябва да оправдае славата на голям пияч, която му се носи. Към края сподели и по-лични неща, като това как се е чувствал преди да влезе в казармата. Тогава се е стараел да разделя айдъла Шиумин от човека Ким Минсок, но когато влязъл в армията се усетил "никой". По неговите думи Минсок се е чувствал празен без Шиумин и затова след уволнението, както и сега се старае не да разделя, а да стесни границата между двата образа, защото в крайна сметка са две страни на един и същ човек. Тук малко перефразирам, но като цяло това казваше. 

Сладурски снимки на Умин.:)

Изображение Изображение

• Like 2

Вчера Сухо участва на "ON FESTIVAL" в Манила.

Феновете бяха продготвили фен-проект в който да го поздравят с жълти, светещи лалета при изпълнението на "Grey Suit". Беше красиво, а самият Джунмьон беше впечатлен и по-късно изпрати човек от екипа да помоли му дадат от лалетата. 

След приключване на концерта се включи на живо в Инстаграм, което не се беше случвало много, много отдавна. Благодари на феновете, поговори с тях, а накрая сподели, че EXO подготвят албум за 2024 г., той самият ще издаде нов албум в който е написал и продуцирал песните, помоли също и да проявим интерес към новата му драма. Въобще, очертава се отново една интензивна година за Ким Джунмьон, за което се радвам.

клик на снимката

Изображение

"Self Portrait"

Вчера Сухо беше във Филипините, а Чаньол и Бекхьон отпътуваха съответно за Тайпе, Тайван и за Джакарта, Индонезия.

Днес се състоя първият фен-кон "THE ETERNITY" на Чаньол. Въпреки някоите технически проблеми е било забавно, а аз очаквам с интерес влога му (надявам се поне да получим такъв).

Изображение

Изображение

Off Topic

През седмицата публикуваха и видео от записа на "Good Enough". 

С толкова любов и топлота е записана тази песен, че става любимата ми негова. :)

Бекхьон пък преди малко също приключи соло ангажимента си - фен-среща в Джакарта, организирана от ALLO BANK на които е рекламно лице.

Изображение

Изображение

И там е било доста забавно. KISS PLEASE :D

Малко фен-камери.

Off Topic

• Like 2

Още малко готини снимки на Чаньл за XBlush.

Изображение

Изображение

Off Topic

Изображение

Изображение

Шиумин качи видео от деня на "първата топка", която хвърли за баскетболния отбор на Суон KT SONICBOOM.

клик на снимката

Изображение

Лей в момента е в Корея, пристигна онзи ден, а днес публикува в Инстаграм снимка с текст:
"Понякога е добре да погледнеш назад, стига да продължаваш напред."

хм :huh2:
"Изображение

• Like 1