asmodeus Posted March 12, 2012 Share Posted March 12, 2012 Feast of the Gods Божествен пир 2012 Южна Корея романтичен епизоди 32 Превод: mai4eto99 Редакция: asmodeus Превод: 100% Редакция: 100% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asmodeus Posted March 15, 2012 Author Share Posted March 15, 2012 (edited) Бг. заглавие Божествен пирИмената:Go Joon Young - Ку Джун ЙонгChoi Jae Ha - Чой Дже ХаKim Do Yoon - Ким До ЮнHa In Joo - Ха Ин ДжуSeong Do Hee - Сонг Ду ХиBaek Sul - Бек СолMi So - Ми Су Edited March 19, 2014 by Ragnos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
parab Posted April 1, 2012 Share Posted April 1, 2012 Докъде сте стигнали с превода? Мога да се включа с някой и друг епизод. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asmodeus Posted April 1, 2012 Author Share Posted April 1, 2012 1 и 2 са преведени. Аз превеждам 3, но съм в началото, а сега Кралят ми е на първо място. Ще му отделя време когато имам възможност. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asmodeus Posted April 5, 2012 Author Share Posted April 5, 2012 Малко готварски титли: assistant chef / comies de cousim - помощник готвач demi chef - супервайзер на смяна (junior) sous chef - младши заместник главен готвач (senior) sous chef - старши заместник главен готвач executive sous chef - заместник главен готвач executive chef - главен готвач sous не е сос а СУ Чеф., и аз реагирах доста странно, като ми го изтърколиха колегите. Лично мое мнение, съмнявам се да изкочат подобни преводи по който и да е филм. А как ще се сместваме с времетраенето... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
parab Posted April 5, 2012 Share Posted April 5, 2012 Heavenly Method Recipe Book - книгата с Божествената рецепта Master Chief - Старши главен готвач може би? Sanarae - Санаре Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
parab Posted April 8, 2012 Share Posted April 8, 2012 Ду Хи е Executive Chef = Arirang Master Chef - тази титла как сте я писали? Тя е директор на Ариранг и най-главният шеф. Експерт шеф, маестро шеф? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asmodeus Posted April 12, 2012 Author Share Posted April 12, 2012 Това бабката ли? Ами не помня, "велик" ако не се лъжа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hotsauce Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 Докъде сте с превода? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asmodeus Posted September 5, 2012 Author Share Posted September 5, 2012 Ду Хи е Executive Chef = Arirang Master Chef - тази титла как сте я писали? Тя е директор на Ариранг и най-главният шеф. Експерт шеф, маестро шеф? Сонг Ду Хи е главният готвач на Ариранг. Бях отхвърлил този проект за известно време, но сега го подхванах сериозно. Бабата е била главен готвач преди Ду Хи и сега е само старейшина. Има още хора, на които не мога още да им хвана титлите, но с напредване на сериала ще ми станат ясни. Помня, че ми прати превод на 7 епизод, но май съм го затрил. Ако го пазиш още няма да откажа да ми го пратиш пак на имейла. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miglenaciq Posted November 23, 2012 Share Posted November 23, 2012 Не искам да притеснявам преводачите,но моля за информация до къде е стигнал превода Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asmodeus Posted December 5, 2012 Author Share Posted December 5, 2012 Надявам се тези дни да кача 10-и епизод. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malkiqq Posted August 13, 2013 Share Posted August 13, 2013 Ще има ли нови субтитри или да се отказваме да гледаме? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bealonenomore Posted August 28, 2014 Share Posted August 28, 2014 Дойде време този проект да се изтупа от прахта. С продължението на превода се е заела HwangMimzieBoneta, аз ще й помагам, но не работя бързо, така че няма да стане скоро Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maria_debit Posted September 18, 2014 Share Posted September 18, 2014 Ето, това сега е нещо хубаво! Обичам довършените неща! Браво и успех на екипа! Дано да повлечете крак и други мераклии да подхванат незавършените сериали, а сред тях има и бисери. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bealonenomore Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 Поздравления за HwangMimzieBoneta за първия й превод при нас и благодарности за положения труд! Редакцията е правена по това видео. Днес пускам три епизода, от утре - по два на ден. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dar4e1 Posted December 24, 2014 Share Posted December 24, 2014 Благодаря,че ще довършите сериала ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts