Jump to content

Recommended Posts

Can Love Become Money

사랑도 돈이 되나요

Can Love Become Money_BG_poster_version0

 

 

 

Can Love Become Money_BG_poster_version0

 

 

Държава: Южна Корея
Жанр: романтична драма
Епизоди: 20
Излъчване: 3 март 2012 - 6 май 2012
Режисьор: Han Cheol Soo

Участват:

Yun Jung Hoon kaто Ma In Tak
Wang Bit Na kaто Hong Mi Mi
Uhm Ji Won като Yoon Da Ran
Jo Yeon Woo като Shim Jae Gyung

Резюме: За Ма Ин Так парите са най-важното нещо в живота. Той е успял бизнесмен, но и жесток тиранин.

Какво ще се случи, когато той реши да даде 100 милиона, за да сключи фиктивен брак и така да получи голямо наследство...

Tийзър

 

Снимки:

 

 

 

Can-Love-Become-Money-9.jpg Can-Love-Become-Money-6.jpg

Can-Love-Become-Money-8.jpgCan-Love-Become-Money-3.jpg

photo223641.jpg

 

 

:essub:

 

Свали с български субтитри:  :click:   :click:

 

Онлайн с български субтитри

С български и английски субтитри
С руски субтитри

 

Link to post
Share on other sites

Много свежо сериалче, но проблемът е, че явно всички разчитат на смърфовете за английския превод, а там нещата стават бавно.

Link to post
Share on other sites

Много свежо сериалче, но проблемът е, че явно всички разчитат на смърфовете за английския превод, а там нещата стават бавно.

Напълно съм съгласна с теб, а мен много ме кефи, почти целия го изгледах само на картинки и ако разбера нещо на корейски, много забавен ми беше, а са преведени само първите три серии ето тук е целият, но за съжаление без превод :)

Link to post
Share on other sites

Аз да попитам.

Актрисата братовчедка ли се опитват да я изкарат на богаташа?

Link to post
Share on other sites

Да, затова фалшифицираха ДНК теста. Обаче май главната героиня му е истинската братовчедка.

Link to post
Share on other sites

След първите дразнещи 1-2 серии, в които главната ме изкарваше от релси, нещата се понаредиха и сериалчето продължи с приличен замисъл и добра актьорска игра. Yun Jung Hoon много сладък като вярващ само в парите нарцис, умишлено погребал всякакви възможности за проява на чувства. И въпреки, че в последствие започна да се променя, до края запази тази леко ледена физиономия, която само още повече подчертаваше чарът му в моментите, когато я сваляше и показваше истинските си чувства. Интересен край. Доброто не винаги побеждава, но пък губейки нещо ценно, можем да открием друго нещо, което се оказва още по-ценно. И дори и понякога да се държиш като "задник" с подчинените си, ако си честен и откровен с тях, независимо от всичко, те ще те ценят и уважават.

Link to post
Share on other sites

Сериалът наистина си струва и си обещавам от днес, че повече няма да се подвеждам по глупаво изглеждащата корица :rolleyes: Очаквам хубав край, все пак тук е включен любимият ми "зъл" "дявол" типаж, когото до болка уважавам. :P

Link to post
Share on other sites

Интересен сериал.Има много неща, които се повтарят от поредишни сериали, но въпреки това е приятен за гледане и увлича. Главният както и като вампир, се справи много добре, Главната - и тя не беше зле, историята е интересна- с две думи - хареса ми.

Откакто гледам корейски сериали - поумнях. След като ги завторя, логиката ми се избистря окончателно : "Аз съм човек, човекът е животно, значи аз съм животно".

Link to post
Share on other sites

Това сериалче го започнах съвсем случайно. Изгледаните досега 7 серии искрено ме забавляваха. Особено главният - такъв подозрителен, безскруполен, нагъл и луд образ скоро не бях гледала. Главната и мен ме подразни в първите две серии, но после нещата се оправиха.

Засега драмичката много ми харесва. Дори и уж жестоките ганстери са представени като доволно забавни образи. Всички по-груби моменти всъщност предизвикват усмивка и весело настроение. Дано и до края да върви по същия начин. :)

Link to post
Share on other sites

Много симпатичен сериал, интересни лафове, забавлявах се, не са красавци главните, но си играят много добре.

Благодаря много за субтитрите.

Чакам си следващата серия. :up::kissy:

Link to post
Share on other sites

Много забавно сериалче, стана ми от любимите.Свалих го заради главния актьор, който в тази си роля направо ме разби, страхотен образ. Главната в началото наистина е дразнеща, но после ми стана симпатична. 

Link to post
Share on other sites

Сериала е точно по вкуса ми! Той е арогантен и непробиваем богаташ, но си намери майстора в нейно лице! Ще се забавляваме до края със силните им характери! :thanks:

Link to post
Share on other sites

Явно само мен тази жена в главната роля няма да престане да дразни и до края. Не знам защо не мога да я приема- някак абсурдна ми е. Едно на ръка, че в самата актриса има нещо дразнещо, но и това поведение - ни в клин, ни в ръкав.... хем здраво го е закъсала, хем се лигосва и префантосва до полуда. Хем ще се жени и тръгнала да го сваля, хем хвърлила око и на другия... На фона на цялята си закъсация... тя седнала да точи лиги насам натам!

Актьорът в главна роля гледам за първи път. Като вампир така и не се наканих да го гледам. Обаче прави уникални физиономии. Добър образ. Колкото и дяволски отвратително поведение да има, успява някак да те привлече на своя страна. Стискам палци да го доразвие успешно и до финала.... то ясно накъде ще върви финала :)

 

Нещо нищо не ми хваща окото напоследък. Все пак ще дам шанс на тази продукция!

Link to post
Share on other sites

Забавно и разпускащо, дано да е така до края. Доволна съм от видяното до сега (на фона на другите абсурди) ще продължа да го следя :)

Link to post
Share on other sites

Изчистено, няма логически безсмислици и протакания, точно, кратко и ясно.

Главният-абсолютен темерут, в това отношение, бие Со Джисоп в  "Господаря на слънцето".

Кучето с този поглед, ме спечели тотално... Главната, съвсем леко ме издразва и мен в някои моменти,

много добре е надгражда постепенното влюбване на темерута.

Хубаво сериалче, а и бързичко качвате серийките.

Пак, много благодаря за превода, здраве и успех! :up:

Link to post
Share on other sites

За мен сериала е много свеж и забавен :28558: . Нямам търпение да проследя развоя на събитията.

Бих се радвала ако имаше възможност да се качват повече от една серия на ден, но и на ежедневните серии съм благодарня. :kissy:

Link to post
Share on other sites

Сериалът си е готин. Не ме издразни нито един от актьорите. Може би понякога ме дразни самата игра на другата„като под другата имам в предвид героините, които искат да заграбят главния все едно си е само парче месо и нищо повече.Понякога това ми идва в повече, пък и ме ядосва, може би защото ние българките не сме чак с такъв манталитет. Иначе сериалчето е страхотно и края му беше добър(като за корейски сериал).Имаше си някои поуки. Изгледах го на руски и страхотно се забавлявах, пък и главните(и двете двойки + секретаршата и братовчеда) ми харесаха много. Гласувам с 10 ръце. :kissy::up:

Link to post
Share on other sites

Още съм на четвърта серия, обаче...

Може би по-нататък ще се поочовечи, но за момента ми идва да хвана един тиган и бой по главата, докато му дойде акъла в главата! :D

Link to post
Share on other sites

Много, много доволна от 19 епизода и очакваща с нетърпение 20-я финален с превод. Сериалът е страхотен, хареса ми всичко с изключение на избора на главна, но и това го надмогнах :) Гледайте обезателно !!!

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...