skofiild Posted June 1, 2019 Share Posted June 1, 2019 Футболното предаване в което участва в Йон Дже,ще излезе на 07 юни... Off Topic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skofiild Posted June 5, 2019 Share Posted June 5, 2019 Кога?... е въпросът... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skofiild Posted June 6, 2019 Share Posted June 6, 2019 ANOTHER NIGHT | CHOREOGRAPHY MV И... Off Topic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skofiild Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Започва се... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skofiild Posted June 10, 2019 Share Posted June 10, 2019 Зело качи информация в своя сайт относно предстоящия му албум... ZELO 1st MINI ALBUM ‘DISTANCE’ 06/12 Album Trailer ‘Distance’ 06/17 M/V Trailer for 알고싶다 06/21 알고싶다 M/V Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skofiild Posted June 11, 2019 Share Posted June 11, 2019 Тийзър от Зело... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skofiild Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 YOUNGJAE(영재) - 'GRAVITY' [[Choreography MV]] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skofiild Posted June 15, 2019 Share Posted June 15, 2019 Да наваксам с информацията тук,че пак изостанах,само за Зело пиша.... 04 юни... Йонг Гук ще пусне фото есе на 19 юни. Но на четвърти започна да пуска информация за това в личните си социални мрежи,снимки и дори пасаж от него: Някои хора трябва да говорят с другите за всички лошо, вътре в него, за да не се чувстват разочаровани. Но в моя случай, постоянно се крия вътре в себе си, а единственото малко същество, което успява да влезе в пропастта е Тигър. Той е единственият приятел, който ме разбира по-добре от всеки приятел понякога. От "Докосни лицето ми, всичко е ок, ако си ти '' Джонгъп и Йон Дже,както и Sleepy и Dindin/негови приятели/,също и EZ/стилистката им/ го съпортнаха в своите инстаграми,качвайки пост със снимка и следните думи: Джонгъп-@Bangstergram "можеш да докоснеш лицето ми, всичко е ок, ако си ти" ЙонДже-Ти наистина живееш по страхотен начин... #BangYongGuk #EnsayoFotográfico Рапърът Sleepy-Това, което нашият Yonggukie иска да направи, го прави... EZ-''нашият автор Банг,нашият писател Банг,резервирайте книгата!" Off Topic -Де Хьон... 05 юни... Wisdom House публикуваха снимки от интервюто,което направиха с него покрай фото есето му.Интервюто предстои да излезе,а те намекнаха,че Йонг Гук е оставил съобщение за феновете си,което ще разкрият съвсем скоро. Off Topic 07 юни... -Mileage Soccer Episode 1 #Youngjae -Същия ден Йонг Дже замина за Япония.Тениската с която бе облечен направи впечатление,заради надписа върху нея... " Посветено навсички скъпи и приятели,моите фенове и семейство,докато не се срещнем отново,моля те, дръж ме в сърцето си.Време е за YJ, бейби " Off Topic 08 юни... FANMEETING ''BEGIN AGEIN'' YONG JAE Токио Йонг Дже каза на феновете си, че неговото лого " ZAE" е комбинация от " нула " и името му " Jae ". Използва z на нула, за да изрази, че това е новото му начало, " започни отново " ... Снимки... Off Topic С водещия... Клипчета... Off Topic Off Topic Водещ: Има ли някаква специална част в албума,в която искаш феновете да се фокусират? Йонг Дже: Има едно нещо,което ме кара да се чувствам добре за албума.Направих списък с песни.Има нещо,което Yong Guk хьонг веднъж ми каза,за това,че тези дни хората слушат много заглавната песен,но ако направиш албум,който хората ще чуят от началото до края,това ще бъде страхотно. И така той коментира как вдъхновен от това,което Йонг Гук го е научил е решил да планира своя албум подробно,списъкът с песни,как да ги постави и т.н... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skofiild Posted June 15, 2019 Share Posted June 15, 2019 08 юни... Излезе репортаж за Йонг Гук във Франция... -Джонгъп и негов близък приятел,който също е певец Jun,направиха общ лайв,от където се разбра,че двамата в момента снимат клип към обща песен. А иначе само дни преди това Джонгъп качи тийзъра към новата песен на Jun в своя инстаграм.Песента излезе на следващия ден... Качвам я тук,защото момчето си няма тема,а песента е добра... Off Topic 09 юни... Канал Hantame (CoreaTame) на TBS публикуваха снимка на Йонг Дже в своя профил.Те са направили интервю с него,което ще излезе скоро... 10 юни... J harmony публикува снимка от fanmeeting-а... Ето и от мениджъра... Off Topic 11 юни... Зело с поредна порция тийзъри... Off Topic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skofiild Posted June 16, 2019 Share Posted June 16, 2019 11 юни... Интервюто към фото есето ''"Всичко е ок, ако ти си този, който докосва лицето ми | Най-доброто тепърва предстои" на Йонг Гук излезе... 12 юни... Off Topic 13 юни... Излязоха снимки от SBS NOW с Йон Дже,разни директори,фотограф и специалния гост френския футболист на Манчестър Юнайтед Paul Labile Pogba... Записали са епизод на Mileage Soccer. Off Topic И от личния инстаграм на Йон Дже... Off Topic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skofiild Posted June 16, 2019 Share Posted June 16, 2019 14 юни... -Зело... Off Topic -Джонгъп ще участва в KCON19NY... Off Topic Всъщност първи новината пусна JUN,като качи в своя инстаграм пост за това,че той,Джонгъп и още един певец ще участват в KCON19NY,със съответните снимки... -Мини футболния мач на отбора на Йон Дже срещу този на Paul Pogba..... 15 юни... Де Хьон на сватба на приятел... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skofiild Posted June 16, 2019 Share Posted June 16, 2019 И последно,вече от днес... Джонгъп е бил вчера на концерта на Got7 /започна им световното турне с първи концерт в Сеул/... Днес е качил стори в инстаграм... Off Topic Зелооооо...с нов тийзър. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skofiild Posted June 18, 2019 Share Posted June 18, 2019 Новината от вчера,Де Хьон подписа ексклузивен договор с компанията STX LIONHEART. Също така подкрепи в инстаграм свой приятел,певец от дебютиралата вчера група BzBoys... ''Да работим здраво, Taewoongah.Hwaiting!! #BzBoys Off Topic Момчетата си нямат тема,тъй че ще я кача тук... -А Зело взе участие вчера в Game Dolympic... Но повече за това,ще кача утре. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skofiild Posted June 20, 2019 Share Posted June 20, 2019 Аз я чакам утре да излезе,а тя вече е на лице...Ама часовата разлика,при тях вече си е утре... Зело дори не рапира,а пее.Браво,добре се е справил... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skofiild Posted June 22, 2019 Share Posted June 22, 2019 Участието на Зело в Music Bank вчера... Off Topic Самото участие: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skofiild Posted June 25, 2019 Share Posted June 25, 2019 Доста имам да пиша за момчетата,ама сега ще кажа само новината от днес. Нали помните,че Химчан бе обвинен миналата година юли месец от едно момиче в сексуален тормоз.Та днес излезе наяве,че на 12 юли започва съдебен процес срещу него,като още през април е бил обвинен от прокуратурата,но без заповед за арест. Аз от цялата работа ми се иска най-накрая да се разбере,какво точно се е случило тая вечер,защото информация по този случай от миналия септември,като излезе наяве това, досега нулева.Тъй де, знае се само,че Химчан,въпросното момиче и още хора са били някъде си в някаква къща и са пиели,тя е извикала полиция и го е обвинила и до там. Какво е ставало,що е ставало,надявам се вече да излезе наяве за всички.... Статия Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skofiild Posted June 25, 2019 Share Posted June 25, 2019 Това е яко... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skofiild Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 На 18.06.2019 г. at 23:45, skofiild написа: -А Зело взе участие вчера в Game Dolympic... Но повече за това,ще кача утре. Да,това утре дойде,ама след девет дена... 17 юни... Зело участва в OGN "Game Dolympic 2019:Golden Card", спортен турнир,където се канят певци и артисти да се състезават в различни игри.До колкото разбрах, предаването има двама водещи,в случая Heechul и Shindong от Super Junior, останалите участници са разделени на два отбора и всъщност водещите са като капитани на тези отбори... Тук може да видите всички участници в игрите,доста звезди са взели участие... А аз се връщам на Зело: Снимки... Off Topic Off Topic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skofiild Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 Продължавам с нещата,които не съм качвала... -Първо да ви покажа новия шеф на Де Хьон,тъй де собственика на агенцията с която подписа LIONHEART.. И пълния набор от снимки около новия албум на Зело ''Distance'',който излезе на 21 юни... Off Topic Между другото Де Хьон, Джонгъп и Йон Дже съпортнаха Зело за новия му албум в инстаграм... Off Topic 20.06.2019 Де Хьон в лайв в инстаграм...Пусна песента и я пее.Но тай съпортна Зело и в предния си лайв,няколко дни преди това,като говори за него,че го е видял преди заснимането на MV му и той бил страхотно хлапе... 21.06.2019 Джонгъп с пост в инстаграм... @Byzelo Честито, за албума ти JunHong. Искам да се запозная с теб. #ChoiJunHong #JunHong #ChoiZelo #Zelo #Mochi #알고싶어 #distance /Джонгъп е много сладък,съпортна всички момчета от B.A.P,когато им излязоха албумите.../ 22.06.2019 Йон Дже със стори в инстаграм... ''Нашия Junhong,файтинг. Днес в Music Bank,първо излъчване.Счупи сцената... /да припомня на 22 юни Зело участва в музикалното шоу,по-горе го има качено/ Ех,и ако не се лъжа,в свои лайфове мисля двама от Джонгъп,Де Хьон и Йон Дже,но сега не помня кои точно двама,говориха за това,че Зело им е дал да чуят песните и те са ги харесали.Тоест още тогава съпортнаха албума.Това става дни преди той да излезе.... -На 21 юни излезе трети епизод на футболното шоу с Йон Дже... На 22 юни Зело в лайв в инстаграм,сложи в две шкафчета подаръци и каза къде са и какъв е кода... ''Шкафчета най-близо до билборда на изход № 2 от гарата на на Apgujeong. Аз сложих два подаръка на номер 23 и номер 10. Паролата е: 2310 Това са само 2 подаръка,намерете ги и ги вземете Феновете му сигурно са хвърчали натам. Off Topic И кой ги намери...А в подаръците е имало бейзболна тениска,от участието му в Game Dolympic 2019,албума му и негова снимка... Off Topic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skofiild Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 На 22 юни Де Хьон проведе събитие по повод предстоящия му рожден ден... Снимки... Off Topic Всички снимки и Подаръка който е получил всеки присъствал + роза... И тортата... Клипчета... Off Topic За BABY: Здравейте, аз съм DaeHyun. Винаги съм казвал нещо като "Да бъдем щастливи, ще се върна при вас с добър образ", помолих ви да ме подкрепяте и казах думи, които бяха пълни с надежда. За седем години вие, никой друг, ме накарахте да се променя. Много ви благодаря, че ми помогнахте да дойда тук, въпреки че бях безполезен човек. Винаги съм се притеснявал и мислех как мога да дам на всеки по-щастлив момент. Въпреки, че съм направил грешки и имам много недостатъци, продължих да казвам, че ще се върна при вас с по-добра представа за себе си и че ще направи добро място за нас, и това е само заради думите, които ми казахте отново и отново ... тези думи ме държаха на крака. Благодаря ви, благодаря ви много. Мисля, че все още преминавам през процес на промяна. Ще се погрижа да ги възнаградя за времето, което прекарваме заедно. Обичам ви, вие сте най-ценните хора в живота ми. Благодаря. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts