Jump to content

B.A.P. | Best Absolute Perfect

krisSkOoo

Recommended Posts

В ноемврийския брой на списание 10+ Star

K962535038_f.jpg  14701140_1169762119782511_26669781359326

tumblr_ofpeb1LRA81rnkj5ho1_540.jpg

tumblr_ofpe9d7Ota1rnkj5ho1_540.jpg

Момчетата са имали пътуване из Хавай - гледайки изгледа, кухнята и забавленията , рязко ми се прищя и на мен да попътувам :)

https://www.youtube.com/watch?v=F1hNwYvm9cQ

Версия "One Shot" 2.0, B.A.P обратно към здравото си звучене и проблемите с недоверието, Jоngup, и изненада, накрая пак завършваме с кръвопролития.  

Линк към албума: http://k2nblog.com/album-b-a-p-noir-vol-2/ title="Click Me" rel="nofollow external">click-me.gif

Edited by theL0new0LLF

Първият тийзър беше с хаштаг FF0000 , което e шестнадесетичният код за червен цвят . А морзът под датата се разчитал като "From Noir" и е може би препратка към последният им издаден албум "Noir". Понеже матоки зайчето на липсващия Bang Yong Guk е с червено, може да е заявка за неговото завръщане. Розите в обявения график обаче са 6 на брой...

Jongup_1486397789_16427793_1257925404292

Вторият тийзър буди още повече докадки и ШерлокХолмски страсти - на стената е закачена картината "Смъртта на Марат" (известна фигура от френската революция, радикален водач), на другата стена има календар със заградена дата 5-ти ноември, на леглото има петно кръв и червена роза. Та на мен ми изглежда, че няма изгледи лидера да се завърне.

b.a.p.jpg

Тийзър снимки с червени рози - дотук  на Jongup , Daehyun, 

b.a.p-jongup.jpg  b.a.p-daehyun.jpg

Youngjae

youngjae.jpg

Zelo

b.a.p-zelo-600x900.jpg

Тийзър клип "From Noir"

Малко лайфове от тазседмичното SBS Inkigayo. Другите две, съответно, KBS Music Bank и MBC Show! Music Core не се излъчваха поради импийчмънта на президент Пак Кън Хье.

Edited by theL0new0LLF
  • Upvote 1

Все още не мога да осъзная, защо тези кадърни момчета, не можаха да спечелят в нито едно от музикалните шоута? Че съм пристрастна - пристрастна съм, но по моето скромно мнение, на песента не й липсва нищо, за да е на първо място. Текста, музиката, хореографията, клипа - всичко е перфектно. Защо са изместени от момичета с пискливи гласове и имидж на ученички? Толкова ми е мъчно! И същевременно съм щастлива, виждайки как дават всичко от себе си, за да може феновете им да са щастливи. Обичам ги тези момчета!!! :wub:

• Like 1
  • Upvote 2