little_angel Posted January 21, 2014 Share Posted January 21, 2014 Още тийзъри и обложката за албума First Sensibility Добре само на мен ли ми се струва, че с тези дрехи вече сме ги гледали?? Или ми прилича на концепцията на друга група? Не знам, не мога да преценя хахахаха Аз само ще хвърлям боб и стискам палци, да не пипат косата на Химчан, друго не искам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rie Posted January 21, 2014 Share Posted January 21, 2014 На мен ми харесва как изглеждат, дори Бапчан ми е много симпатичен, което с него ми се случва много рядко, наистина тази прическа му отива.Дано това, което сега са подготвили да е приятна изненада за мен, защото след лятното разочарование с тях (а и затова не съм се изказвала в темата им) не ми се и драскаше особено. Иначе следих плътно изявите им в Япония есента, промоциите, участията им. Зарадваха японките.Очаквам с интерес да чуя и моята B.A.P-слабост. Сигурна съм, че Де ще е отново на висота с изпълненията си. Гледах го миналата седмица и на айдъл-олимпиадата, но като че ли му беше скучно, сигурно е бил и гладен, а го караха отново да се състезава. Всъщност от отборите, поне при момчетата, ми направи впечатление, че само B.A.P бяха в пълен състав, и 6-мата взеха участие, докато останалите групи бяха изпратили само по няколко от момчетата, които се представят най-добре. Спечелиха купата в турнира по футбол в зала, заедно с BEAST и BTOB. Йонг Гук и Дже отново участваха в отбора на капитан Ду Джун. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
little_angel Posted January 21, 2014 Share Posted January 21, 2014 Аз не казвам, че не са хубави, но самите дрехи / стайлинга имам чувството, че вече са го правили хахахах Аз така и не разбрах, освен двамата футболисти другите защо все ходят хахахаха Химчан спортист няма да стане , освен ако не е някакво състезание по взиране в огледало А Де става само за състезания по надяждане, там ще е цар Добре че няма контузени, че за това все им треперя на тези състезания, особено когато са пред завръщане Нямам търпение за клип, че да си сложа в подписа моят хубавец Чани и да ти бъркам в очичките Rie всеки ден хаххахаха Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Angel Posted January 21, 2014 Share Posted January 21, 2014 Виждали сме ги с подобни на различни събития. Снимките, които си сложила, ми допадат, но не ми харесаха останалите, които видях. Не ми изглеждаха добре от към цветове и фон. Възможно е, това да не са оригиналните цветове на снимките, но дори и така, тези кости...... (предполагам, че си имат обяснение......) Ще видим какво са замислили. Има още малко време до излизането на албума. Ето една от снимките, за които споменах: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
little_angel Posted January 23, 2014 Share Posted January 23, 2014 Костите имат обяснение, Дарки - луди корейски сценаристи на клипове хаххахаххаха Ето и тийзъра Спечелиха и един от Bonsang-ите на 23rd Seoul Music Awards днес. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubble Posted January 23, 2014 Share Posted January 23, 2014 23rd Seoul Music Awards Изпълнението им: http://vbox7.com/play:d80e2480f2 И честит рожден ден на жълтото ни зайче - Young Jae Страхотен подарък за рождения му ден. Снимали са се и с тората хах Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maboroshi Posted January 25, 2014 Share Posted January 25, 2014 Ако официалния тийзър не ви е допаднал много, както на мен, ето ви друг. От края на едно KBS предаване, говори се че те са го пуснали по погрешка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qpon4eto-chan_1 Posted January 26, 2014 Share Posted January 26, 2014 Извинявам се,но дебюта им не е ли на 26 януари ?Не само на тази група е сбъркана датата на дебютите Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
little_angel Posted January 26, 2014 Share Posted January 26, 2014 Зависи, по-големите групи смятат дебюта си от първата си дебютна сцена, която в случая е 27-ми, а други които нямат такива сцени го смятат от излизането на сингъл, албум или каквото са издали....... Ако знаеш кога със сигурност го празнуват, кажи и може да го оправят. Аз лично никога не съм обръщала внимание, коя дата празнуват..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rie Posted January 26, 2014 Share Posted January 26, 2014 Не е от голямо значение според мен дали е 26 или 27 януари дебютът им. Щом не е сгрешена датата с месец или седмица, то един ден не мисля, че е от значение. Четох сега при японците, че приемат 26 януари като дебютен, а и тогава излиза Warrior (може би това е най-правилно), а първата им сцена е на следващия ден в Music Bank. Сега кога им е точно дебюта и кога момчетата го приемат/ празнуват, мисля, че трябва да попитаме някой от тях, хаха, шега, но си е точно така.Един ден не е от значение, когато има голямо разминаване в датите, тогава вече може да се счита за грешка, така че и двете имате основание, но и всеки да си ги приема както иска - дебютен сингъл или първа сцена.На мен от това, което чух от официалния им тийзър много ми допадна, но като чух това вчерашното.... ааа, назад съм. Ще чуя и албума и ще преценя, има време. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubble Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 Да сложа превю на песните,които ще чуем в албума. Също така освен хубавите коментари, направи ми впечатление коментарите за песен номер 10 - BodY & SOUL - коментират,че високия тон е или на Дже или на Ъп ~~ http://vbox7.com/play:0585845814 Официални снимки (някои вече са сложени,но с по - хубаво качество) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maboroshi Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 Чух го аз превюто.. И мисля, че високия тон е на Джонгъпи .. Не ми звучи на гласа на Йонгдже... Време е и Ъпи да покаже, че може да пее, може гласа му да не е мощен като на Дае и Дже, ама пак... Останах доста шокирана като чух BANG X2 Винаги са го имали този звук, но с тази песен направо забиват в хеви метъла... А SNS е доста интересна .. Едит: И ето втори тийзър от компанията.. Не издържам вече, айде да стане 3-ти... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Angel Posted February 1, 2014 Share Posted February 1, 2014 Приятни неща долавям от превюто на албума, но все пак трябва да чуя целите песни, за да е сигурна работата. Днес се разбра, че всички, в рамките на един час, ще отговарят на феновете в Twitter. Това ще се случи на 3 февруари 11am(KST). Цялото съобщение на Йонг Гук: "Whatever you want to ask drop your mention at 11am on Feb. 3(KST). I'll answer to you don't forget to add #BAP1004 " Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maboroshi Posted February 1, 2014 Share Posted February 1, 2014 Aaaa, не.. Тея от ТS Ent. така да ни тийзват ... И това с Туитър ме убеждава, че TS Ent. правят огромна реклама на момчетата. Някъде гледах, че навсякъде в страната имало огромни банери и билбордове. Май доста искат да спечелят този път.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubble Posted February 3, 2014 Share Posted February 3, 2014 На мен ми хареса,но бях си пуснала и тийзърите така,че песента не ме изненада.. Да пак не е от първия път любов към песента,но мисля,че след известно време няма да спра да я въртя. Албума все още не съм го слушала.. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacky80 Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 Angel не е зле, като песен, малко ми е микс от One Direction + Beast + Infinite, клипа е скучноват и цветово не ме радва особено, дано видим цялото хорео лайв. Save Me, ми допада една идея повече.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maboroshi Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 Save me, S.N.S и Bang x2 са ми абсолютни фаворити. Ако някой може да ми каже кой пее първи в Банг х2 ще съм му благодарна. Говори се, че е Йонггук, ама аз не мога да го повярвам. Чакам лайв сцените тъй като хореографията на Ангела е доста интересна. И като цяло съм много доволна от албума - Химчан и Джонгъп имат много повече да пеят, отколкото преди. А и в клипа Джонгъп имаше доста кадри. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubble Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 Бяха част от интервюто CSI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubble Posted February 5, 2014 Share Posted February 5, 2014 Бях споменала,че са пяли B.A.B.Y на фен срещата през януари,която се проведе.. +++ Честит рожден ден на JongUp ,който става на 20 години (корейски) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubble Posted February 11, 2014 Share Posted February 11, 2014 Сцени,които бяха направили много ми хареса..За мен са се справили много добре.. Завръщанията им по седмични предавания: М countdown (6/02) (не бяха) Мusic Bank (7/02) With You & 1004(Angel) Music Core (8/02) // @ Inkigayo (09/02) Spy // 1004(Angel) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts