Alfons Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 Tony Takitani / Тони Такитани Режисьор: Юн Ичикава IMDB Държава: Япония Година: 2004 Времетраене: 75 минути В ролите: Исей Огата, Риа Миязава, Шинохора Тахакуми, Хидетоши Нишиджима и други. Резюме: Филм по новела на Харуки Мураками Тони Такитани (Исей Огата) е бил сам през целия си живот. Родителите му са починали, когато той е бил много малък. С течение на времето той разбира, че има дарба да рисува и става успешен художник-илюстратор. Влюбва се в Ейко (Риа Миазава) и по-късно се омъжват. Но Ейко развива силно влечение към дизайнерски дрехи, което не успява да преодолее и последиците са трагични. Филмът с английски субтитри Български субтитри Tony Takitani OST Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
glorfindel133 Posted February 23, 2012 Share Posted February 23, 2012 Alfons, мерси много за темата Ако не беше я постнал, надали в скоро време щях да разбера, че изобщо съществува този филм. А това си е наистина добро филмче, успели са да предадат точно Мураками- атмосферата, а музиката - там наистина оставам без думи - толкова много ми харесва- особено Solitude. http://www.youtube.com/watch?v=zht5Ld2qfLE Препоръвам филма, за всеки който харесва Мураками или пък си търси един тих и въздействащ филм. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кева Posted November 17, 2013 Share Posted November 17, 2013 Историята за този сив, празен, тъжен човечец изключително много ме потисна Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts