Jump to content

Flower Boy Ramyun Shop (2011)

Recommended Posts

spacer.png

Рамьон от красиви момчета

Жанр: Романтика, Комедия
Епизоди: 16
Телевизия: tvN
Година: 2011

В главите роли:
Чонг Ил У в ролята на Ча Чи Су
И Ги У в ролята на Чe Канг Хьок
И Чонг А
Ким Шин А

Сонг Дже Рим

Сюжет:

Ян Ю Би е студентка, която се подготвя за държавните изпити, мечтаейки да бъде гимназиална учителка. Ненадейно попада на Ча Чи Су, арогантния син на собственика на най-големия хранителен конгломерат в Корея. В крайна сметка и двамата се озовават на работа в ресторанта за рамьон, управляван от мързеливия Че Канг Хьок.
Тази романтична комедия разглежда премеждията на "хубавите момчета", които, разчитайки на външния си вид и индивидуалност, разработват ресторант за рамьон и се справят с изненадите, които им предлага всекидневният живот.

С български субтитри::subs: :click: :click:

Онлайн с български субтитри: :subs: :click:

С английски субтитри: :click:

С руски субтитри: :click:

OST: :click: 

• Like 1
  • Thanks 1

Искам да го гледам и както виждам излиза довечера, обаче навсякъде, където обикновено свалям или гледам не намерих тема -говоря за вики и myasiancinema.com. Та ако някой знае къде може да се намерят сериите като започнат да го излъчват, ако може да свирне тука :) Благодаря предварително :)

Вече има и рус .суб. в руския тракер.Много забавен поне това което видях до сега по нататък ще видим.

Edited by k1227

Забавен, свеж, интересен, с хубави актьори. Точно таково нещо ми се гледа сега. До тук първите 2 серии ми харесаха и искам още. Особено като видях спойлъра за 3та - леле мале :D

Един от онези сладките и весели сериали, дето сюжета и героите те грабват от раз. Е, разбира се, някои моменти от действието и поведението в характерите ти ходят по нервите, но много приятно са забъркани всички „съставки” за неповторимия вкус на ....бъдещия рамен :) .

Всеки герой носи някакво свое очарование и е видно, че ще има "борба", за да се промени малко или много... :lol:.

Друг голям плюс са заглавията на всяка серия и играта с метафорите, тук, по отношение на храната.

Адски приятно, например, се характеризират хората с „миризмата”, която „излъчват”.

Ън Би ми обира точките, това създание... Толкова естествено и героично подхожда в ситуациите, че се радвам на някои нейни взаимоотношения и чакам продължението... :lol2: .

Едвам съм на 2-ри еп. и вече съм запалена по тази драма! :lol:

Това за мен е просто един микс от 2-3 сериала...

Ф4 (5) :D -запазена марка на Boys before flowers

Влюбването в учителката - Hello my teacher

Учителката с боен и шантъв дух - корейска версия на Янкуми ...

по-нататък ако се случи още нещо може да се сетя и за друга позната история :lol:

.... и на всичкото отгоре като добавим стандарта на японски дорами по 45 мин. епизода и тайванския стил на заснемане (това наистина не мога да го обясня..дано все пак някой да ме е разбрал ;Д)

Това е просто една мешаница от най-добрите...за актьорския състав трябва ли да казвам нещо ?! :wub: ..

Очертава се една наистина забавна романтична комедия ;Д

Значии думи нямам по-забавен сериал досега не съм гледала и трябва да кажа,че двамата главни мъже са убиец......Но сюжета засега ми е супер интересен (на 6 еп. съм) досега не е имало момент,в който да ми омръзне,харесва ми как бързо и някак едновременно с това плавно :lol: се развиват нещата.Нямам търпение да гледам и останалите серии.ох какво убийствено чакане,о и това е първата драма,която ми беше супер забавна още от началото ;)

ООо мерси за линка със субките за 7-ми епизод :es: Завладя ме това сериалче. По принцип предпочитам да гледам по няколко серийки поне, но ще се жертвам за този :yes:

Страхотно сериалче, изгледах 8-те серии за 24ч. Не го гледам заради тръпката между главните герои, а защото те завладява от началото. Другото интересно е, че докато си почине устата ми от смеха и отново се случва нещо адски разсмиващо. Има моменти, които са много тъжни и сериозни, но в следващия миг се случва нещо толкова абсурдно. Недероятна пародия, много ме забавляват моментите, които "напомнят стари драми". Супер е! :yes:

Сериалът е голяма кретенийка, в добрия смисъл на думата. :D

Харесвам Ил У още от "49 дни", голям симпатяга е.

Главната на моменти ме дразни, но... Преживява се.

Въпреки че не е мой тип сериал, ще го догледам.

Много ми допадна. Засега.:P

А и тези 45 минути, като времетраене, много ми харесват.

Оле хора 8 епизод беше страхотен пак не се случи това,което очаквах,олеле и нямам търпение за 9 еп. просто се очертава да е супер забавен кекеке

Сериалът е убийствен :) а как ми се гледа със бг суб нее истина :lol: ще се смея още повече тогава :lol: Много ми харесва актьора Il Woo толкова е красив и сексапилен и много добре си играе ролята :)

От първият епизод ме грабна тази драма :)

Сега съм на 10 серия ,нямах търпение да чакам да излязат анг. суб. и 9,10 серия ги изгледах без никакви суб. :lol: и пак се смях като побъркана .....а после като ги гледам със суб.сигурно ще се търкалям по пода от смях.

А не просто това сериалче е уникално забавно и добре се развиват нещата,нито много бързо нито много бавно,а и сериите не са от 60 мин. което е още по-яко.

Оле 9 епизод ме "уби" смях,смях,а края удивителен,но много искам да видя какво ще стане в 10 епизод,но за него още няма субтитри ;( Оле потвърждавам,че това е една от най-хубавите корейски драми,които съм гледала....напрежението е голямо ооо и в мастърса са качили вече 1 епизод с превод на български якооо wink.gif Ил У е много готин,много му ходи да е ученик wink.gif

Edited by k1227

Страхотен е.Наистина изненадата на сезона,поне за мен.Засега е доста разчупено,играе си с доста стереотипи,използвани в други драми,но пък е и някак различно.

Едва в началото съм, но усещам някаква мистериозна атмосфера.Ил У го забелязах преди време,така че не ме разочарова.

Засега съм във възторг от драмата,ще видим нататък. :)

Здравейте! :) За първи път пиша във форума,но да си призная,че тотално съм запленена от азиатските сериали и филми. :lol2:

Драмичката е върховна,толкова е разтоварваща. :28558: А Ил У много добре си играе ролята,просто е велик. :rofl:

:thanks: за българските субтитри с нетърпение си ги чакам всеки ден. :yes: