Jump to content

Дни на тайландската култура

Recommended Posts

Съвсем наскоро Тайланд ми попадна на фокус,не само с поназнайване на това онова от историята,или с някой и друг филм...Така че за мен това събитие оцели идеалния момент.Писмеността,бойните изкуства и танците са ми най-интересни в случая.Някак(и сега това ще прозвучи странно,от страниците на форум с насоченост-Източна Азия :D )Тайланд като място,като традиции ми изглежда много екзотично.

Определено ще гледам да успея да отида поне единия ден :)

Незнам за Народния театър, но определено ще намеря време за Борисовата градина. Едно от нещата, които за мен си заслужават да се видят е гравирането на храната ( Карвинг ). По едно време бях много запален по карвинга и доста напреднах, но да обележа, че това изкуство е доста трудно и подръжните инструменти за него са доста скъпи.

Споделяте много интересна информация. Карвингът и на мен сега ми се струва много любопитен, като чета какво описваш.

Ако се сетите и още нещо любопитно, казвайте.

А ако ви хрумне и някакъв час, в който да се засечем и кажем привет, също може.

По кое време на деня ще се показват уменията на тайландците и по-специално карвингът?

http://www.jazzfmbg.com/read_news.php?nid=234 - тук пише, че ще се провежда между 11 и 18ч. Изглежда много интересно и аз мисля да посетя ^^

Ееее, нямаше как по-добре да се получи при мен - като подарък за последната ми сесия ще ме заведат :es:

Кой кога ще ходи? Аз мога в събота.

аз най- вероятно, ако ме искате и мен с вас хаха, но аз мога преди 12: 35 и след 2:30, че от 1 до 2 трябва да съм на Руски паметник... за събота говоря