mo chuishle Posted May 27, 2011 Share Posted May 27, 2011 А ето и нещо съвсем ново, което не е за изпускане http://www.apraagenc...vo-tailand.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IvYoYo Posted May 28, 2011 Share Posted May 28, 2011 Прекрасно! Значи между 10 и 12ти юни ще сме в Борисовата градина Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
funktastic17 Posted May 28, 2011 Share Posted May 28, 2011 Съвсем наскоро Тайланд ми попадна на фокус,не само с поназнайване на това онова от историята,или с някой и друг филм...Така че за мен това събитие оцели идеалния момент.Писмеността,бойните изкуства и танците са ми най-интересни в случая.Някак(и сега това ще прозвучи странно,от страниците на форум с насоченост-Източна Азия )Тайланд като място,като традиции ми изглежда много екзотично. Определено ще гледам да успея да отида поне единия ден Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Angel Posted May 31, 2011 Share Posted May 31, 2011 Някой има ли информация за цените на билетите за спектакъла в Народния театър? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asmodeus Posted June 3, 2011 Share Posted June 3, 2011 Незнам за Народния театър, но определено ще намеря време за Борисовата градина. Едно от нещата, които за мен си заслужават да се видят е гравирането на храната ( Карвинг ). По едно време бях много запален по карвинга и доста напреднах, но да обележа, че това изкуство е доста трудно и подръжните инструменти за него са доста скъпи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IvYoYo Posted June 5, 2011 Share Posted June 5, 2011 Споделяте много интересна информация. Карвингът и на мен сега ми се струва много любопитен, като чета какво описваш. Ако се сетите и още нещо любопитно, казвайте. А ако ви хрумне и някакъв час, в който да се засечем и кажем привет, също може. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikomila Posted June 6, 2011 Share Posted June 6, 2011 Имам няколко билета (за подаряване ) за спектакъла в Народния театър. Ако някой проявява интерес, моля да пише на лични. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asmodeus Posted June 8, 2011 Share Posted June 8, 2011 По кое време на деня ще се показват уменията на тайландците и по-специално карвингът? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cinderella258 Posted June 8, 2011 Share Posted June 8, 2011 По кое време на деня ще се показват уменията на тайландците и по-специално карвингът? http://www.jazzfmbg.com/read_news.php?nid=234 - тук пише, че ще се провежда между 11 и 18ч. Изглежда много интересно и аз мисля да посетя ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
melli Posted June 8, 2011 Share Posted June 8, 2011 Ееее, нямаше как по-добре да се получи при мен - като подарък за последната ми сесия ще ме заведат Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedy86 Posted June 8, 2011 Share Posted June 8, 2011 Последно кога и къде ще се чакаме? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asmodeus Posted June 8, 2011 Share Posted June 8, 2011 Аз мисля в 11 да съм там, понеже очаквам да ми се обадят от работа, вероятно ще ме викнат на обяд. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sierra Posted June 8, 2011 Share Posted June 8, 2011 Кой кога ще ходи? Аз мога в събота. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cinderella258 Posted June 8, 2011 Share Posted June 8, 2011 Кой кога ще ходи? Аз мога в събота. аз най- вероятно, ако ме искате и мен с вас хаха, но аз мога преди 12: 35 и след 2:30, че от 1 до 2 трябва да съм на Руски паметник... за събота говоря Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedy86 Posted June 8, 2011 Share Posted June 8, 2011 Значи все пак остава в 11, така ли? Пред Ариана? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asmodeus Posted June 8, 2011 Share Posted June 8, 2011 Събота 10 и 50 пред Ариана, ама то е доста голямо. Къде точно на Ариана? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedy86 Posted June 8, 2011 Share Posted June 8, 2011 Еми в кьошето до подлеза... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IvYoYo Posted June 9, 2011 Share Posted June 9, 2011 Аз утре в 11 ще съм там. Ще дам отзив после. Утре други ще идват ли? (И дано да не вали) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sierra Posted June 10, 2011 Share Posted June 10, 2011 И аз съм там утре. Последно в 11 или в 10 и 50 пред подлеза? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asmodeus Posted June 10, 2011 Share Posted June 10, 2011 за 10 мин няма да умра, като съм писал 10 и 50 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts