Jump to content

IU

Zenith

Recommended Posts

Ако ви попитат как изглеждат феите през 21 век. :wub:

И да, знам, че Поемата е публикувана на предната страница, но моля ви, вижте текста, ако сте го пропуснали. 

Красиво, силно, тъжно, прекрасно. 

Плача и съм благодарна едновременно. 

• Like 3

Днес съм на вълна Джи Ън, както е истинското име на IU. Абонирах се за YouTube канала й, радвах се и се смях с нея. 

Та аз знам, че отдавна е в индустрията, тази година чества 11 г., но тук споделям видео от 10-тата годишнина, от миналата година. 

Моля, запознайте се с най-красивия шемет в кпопа. :D

• Like 2

IU се премести в нова агенция...

Днес бе обявено, че тя е подписала с EDAM Entertainment, нова компания, създадена от Bae Jong Han, нейният мениджър от 12 години.

Заедно с IU, всички нейни служители, известни като "IU Team" от предишната й компания Kakao M, се преместват заедно в EDAM Entertainment.

Kakao M също е инвестирала в EDAM Entertainment и ще осигури поддръжка на агенцията, за да расте стабилно като дъщерно дружество на компанията.

IU наскоро приключи азиатското си турне и се подготвя за предстоящия си филм „Dream“.

Източник: :click:

• Like 1
  • Upvote 1

IU си партнира със Suga /BTS/ за предстоящото й завръщане!

Днес нейната агенция EDAM Entertainment обяви, че следващият месец певицата ще направи своето дългоочаквано завръщане.

Представител на агенцията заяви: „IU ще пусне дигитален сингъл на 6 май, а също така ще пусне и музикално видео заедно със своята музика.“

EDAM Entertainment разкри също, че IU си сътрудничи със Suga /BTS/ при създаването на нейната предстояща песен. Изтъквайки, че IU и Suga са на една и съща възраст, агенцията коментира: „Като музиканти на една и съща възраст, двамата изпълнителя бяха в състояние да се свържат един с друг и да я използват като основа за обмен на мнения. Те създадоха своя уникална синергия, която е отразена в песента им. “

IU вече завърши снимките на музикалния клип към новата песен, който агенцията й описва като различен по стил от предишната й музика. Певицата също участва лично във всеки етап от производствения процес, от композирането на музиката и текстовете до очертаването на цялостната концепция за сингъла.

Off Topic

Това ще бъде готино, тя както пее по-бавни, нежни песни по принцип и той с неговия бърз рап, аз вече чакам да видя какво ще се получи...

• Like 1
  • Thanks 1

Много ми харесва и се радвам, че не е балада. Само субките ми липсват, сигурна съм, че текста е хубав.

Ех, как ме радва това момиче. :)

И на мен ми хареса..Пък и двамата добре се допълват.

Прочетох,  че е възможно песента да е  трибют  за една от най - близките и приятелки Sulli ..

Феновете смятат, че момичето с бялата рокля е сама Sulli , a числото 8 представлява годините от тяхното запознанство и приятелство.

Смята се също, че друга песен на IU е написана отново за Сули - Red Queen , която излезе преди няколко години.

Също така бивш асистен и стилист на Сули е бил на сета при  заснемането на клипа.

CW5A2773.jpg

Off Topic

CW5A2035.jpgCW5A1959.jpg