Jump to content

Kim Soo Hyun (Ким Су Хьон)

tuci8710

Recommended Posts

ЧРД на Ким Су Хьон.

Който иска може да се включи с поздрав към него, неговата агенция ще му ги предаде :)

имам да гледам още филми/сериали с него, ама казвам... да снима още :rolleyes:  .., и проектите, в които участва са добри, и ролите му.., за излъчването да не говорим :icon_sunny:

страхотен тембър има и много топло изговаря думите :kissx: , стана ми любимец като дошъл от звездите, но вече му издирвам всички проекти, то такова удоволствие да го наблюдава човек :wub::thanks:

Попаднах на новина, че Су Хьон ще си партнира с Пак Шин Хье в нов сериал A coffee to go.

След толкова години отсъствие от малкия екран, само на реклами и турнета го гледам, хич не ми се иска да играе точно с нея... ама щом той е съгласен, а аз съм му верен фен, ще го следя и подкрепя със зрителски интерес.

Сериозно ли това? ПШХ-то вярно ще да е спасила я държава, я континент в някой предходен живот, и с тоз младеж се подреди да играе. Ще очаквам сериалката въпреки това :))).

Едни влизат в казармата,други излизат...Вчера Kim Soo Hyun се уволни.

65876573-2315106005246506-21850419172328 65660859-2315107605246346-74905300549385

66026835-2315111465245960-58553855394856

И тъй като договорът му с агенцията му приключвал през декември,почнаха спекулациите ще го продължи ли или ще подпише с друга. Говори се,че можело и да създаде сам за себе си.  :click:

• Like 1

Какво се случи с него след излизането от казарма:

Първата му поява беше като камео в последният епизод на  Hotel del Luna

Kim Soo Hyun Is Dashing In Behind-The-Scenes Look At His Cameo In “Hotel Del Luna”

През декември напуска  KeyEast за да създаде фирма с братовчед си.

През януари е обявено, че подписва с новата фирма   Gold Medalist  заедно с актрисите  Kim Sae-ron и Seo Ye-ji.

Потвърдено е участието му в сериала Crash Landing on You пак като камео ~

През февруари 2020 се появява новината, че той ще се завърне на малкият екран 5 години след излизането на последната му драма.

Очаква се да започне през ЮНИ като ще се казва  Psycho But Its Okay заедно с Seo Ye Ji, Park Gyu Young и Oh Jung Se.

Преди няколко дена имаше  първото четенето на сценария :

Image

Off Topic

Image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kim Soo Hyun е назначен за модел на Hana Bank, видеото от 15 секунди в YouTube достигна повече от 10 милиона гледания...

[하나은행 × 김수현 EVENT] 하나를 알면 열을 번다! 하나원큐 영상 최초공개! (15초 ver)

Желаел поне около  15 % гледаемост за първият епизод на новата му драма, което е адски много за кабелна телевизия и то на първият епизод. :D

Още снимки от нея ~

Image

Off Topic

ImageImageImageImageImage

Още снимки за платформата на NETFLIX

Image

Off Topic

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

• Upvote 1

Актьорският състав на предстоящия филм „Dream“ Park Seo Joon, IU и Lee Hyun Woo изпратиха камион за закуски до снимачната площадка на телевизионна драма 'It's Okay to Not Be Okay' показвайки подкрепата си за Kim Soo Hyun.

Ebb-ERcf-Xs-AADX5-D.jpg Ebb-ERc1-Xk-AAJpu-K.jpg

• Upvote 1

Не следя новият му сериал, но ми стана забавно сега като видях, че феновете отбелязват рожденият ден на героят му там...

Явно е имало сцена, където предполагам главната е била, та тя обстойно е научила всичко за него и там фигурира датата 14 юли като РД.

Понякога феновете направо ме изумяват...

#HappyMoonGangTaeDay

Ec0-Pg-NWUEAA8-A-t.png

Off Topic

Снимки пуснати от фирмата им .

Селфитата, които са си направили Kim Soohyun & Seo Yeji докато играят Moon Gangtae & Go Moonyoung от  9 -ти епизода на  "It's Okay to Not Be Okay"

Image

Още

Off Topic

Image

Image