farfallina Posted November 27, 2010 Share Posted November 27, 2010 ИМ СУ ДЖОНГ Профил: Име: 임수정 / Im Soo Jung (Im Su Jeong) Професия: Актриса и модел Родена: на 11 юли 1980 г. Месторождение: Сеул, Южна Корея Височина: 167 см Тегло: 45 кг Зодиакален знак: Рак Кръвна група: A Семейство: По-малък брат Образование: Suwon University Други умения: Танцува и свири на пиано Агенция: Key East Entertainment Дебют: Списание 'Ceci' , cover girl (1998) TV Сериали: * Melancholia (tvN, 2021) * Search: WWW (tvN, 2019) * Chicago Typewriter (tvN, 2017) * I`m Sorry I Love You (2004, КBS 2) * School 4 (2001, KBS 2) Филми: * Single in Seoul (2021) * Mothers (2018) * The Table (2017) * Time Renegades (2016) * Perfect Proposal (2015) * Time Renegades (2015) * El Fin del Mundo (късометражен, 2012) * All About My Wife (2012) * Come Rain, Come Shine (2011) * Finding Mr. Destiny (2010) * Woochi / Jeon Woo-chi (2009) * Phuket (2009) * Happiness (2007) * I'm a Cyborg, But That's OK (2006) * Lump of Sugar (2006) * Sad Movie(2005) * ...ing (2003) * A Tale of Two Sisters (2003) * The Romantic President (2002) MV: * Nell - White Night * Kim Jang Hoon - Even If the World Decieves You *Y2K - Deep Sadness Награди: * 2012 Women in Film Korea Awards: Best Actress (All About My Wife) * 2012 Blue Dragon Film Awards: Best Actress (All About My Wife) * 2012 Style Icon Awards: Style Icon * 2010 Director's Cut Awards: Cinema Angel recipient * 2006 Premiere Rising Star Awards: Best Actress * 2004 KBS Drama Awards: Best Couple Award with So Ji-sub (I'm Sorry, I Love You) * 2004 KBS Drama Awards: Netizen Award (I'm Sorry, I Love You) * 2004 KBS Drama Awards: Popularity Award (I'm Sorry, I Love You) * 2004 KBS Drama Awards: Best New Actress (I'm Sorry, I Love You) * 2004 Fantasporto Film Festival: International Fantasy Film Best Actress (A Tale of Two Sisters) * 2003 Blue Dragon Film Awards: Best New Actress (A Tale of Two Sisters) * 2003 AKOFIC Awards: Best New Actress (A Tale of Two Sisters) * 2003 Korean Film Awards: Best New Actress (A Tale of Two Sisters) * 2003 Pusan Film Critics Awards: Best New Actress (A Tale of Two Sisters) * 2003 Director's Cut Awards: Best New Actress (A Tale of Two Sisters) * 1998 CeCi Magazine Model Contest Winner Още снимки тук. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6lence Posted January 27, 2011 Share Posted January 27, 2011 Хмм,учудващо защо няма нито един коментар за това красиво девойче Засега съм я гледал само в " Прости ми,обичам те" но и то ми стига за да изразя колко много съм очарован от това момиче. Да може и да не е най-красивата корейска актриса но пък си има една нейна красота и чар,които ме карат да се прехласна пред образа и. Смятам ,че направи една много силна роля в горепосоченият сериал и определено си има и талант освен всичко друго. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lussy792000 Posted January 27, 2011 Share Posted January 27, 2011 Много добра артиска. Гледала съм я в малко филми, но винаги ми е правела страшно впечатление. Любимката на Рейн. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
farfallina Posted January 27, 2011 Author Share Posted January 27, 2011 Хмм,учудващо защо няма нито един коментар за това красиво девойче Засега съм я гледал само в " Прости ми,обичам те" но и то ми стига за да изразя колко много съм очарован от това момиче. Да може и да не е най-красивата корейска актриса но пък си има една нейна красота и чар,които ме карат да се прехласна пред образа и. Смятам ,че направи една много силна роля в горепосоченият сериал и определено си има и талант освен всичко друго. Много добра артиска. Гледала съм я в малко филми, но винаги ми е правела страшно впечатление. Любимката на Рейн. Eдно птиченце ми каза, че е любимка и на Джи-Соп, така че сигурно има защо.. Аз лично не я харесах чак толкова в Sorry, I Love you /може би най-много заради стайлинга/.. Но пък от филмовите й роли си изградих съвсем друго мнение.. Много позитивно..Фина и мила дама ми изглежда. И наистина е една талантлива актриса. Очаквам последния им филм с Бини.. Със сигурност ще ми бъде интересно да ги видя като двойка.. Сладури.. Световната премиера на филма Come Rain, Come Shineе ще се състои на филмовият фестивал в Берлин.. lussy, имаш шанс да ги видиш на живо)) Тя във Valentino, а Бини в Givenchy.. [/img] Още нейни снимки.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lussy792000 Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 В едно предаване караха Рейн да сравнява партньорките, с които е играл и накрая остана само тя. Той каза, че я харесва най-много (даже повече от Сонг Хье Гьо) заради голямото й сърце и добротата й. Аз намирам за много интересен начина, по който пресъздава ролите, а и тия големи нацупени устни много й отиват. Ох, Фарфалинка, от няколко години се опитвам да се докопан до билети за тоя пуст фестивал и все не става. Като нямаш връзки, така е Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LunaBrava Posted February 22, 2011 Share Posted February 22, 2011 Тази актриса не съм я гледала никъде, но в Берлин ми направи впечатление, че доста ледено се държеше, за разлика от усмихнатия Бини. Освен това разбрах, че тя е дългогодишната приятелка на Гонг Йо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
farfallina Posted February 22, 2011 Author Share Posted February 22, 2011 Не знаех за Гонг Ю. Все пак това е хубаво. Приятелството. LunaBrava, препоръчвам ти някой от филмите с нея, а Sorry, I Love You e един от най-добрите корейски сериали... Наистина е чудесна актриса. А и на предните снимки не ми се видя толкова студена.. Ето малко снимки от Берлин. Много е елегантна с тази черна рокля. Сандалите с тази платформа нещо не ми допадат, но са красиви и в тон, а пръстена е прелестен!!! Im Su Jeong wears Hexa by Kuho to Berlin Film Festival Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lidia7 Posted May 5, 2011 Share Posted May 5, 2011 Мацката е играла с всичките ми любимци, направо да и завидиш, спор няма-голям талант, много фина и нежна. Няколко филма съм изгледала с нея и до сега не съм останала разочарована. Има много интересно излъчване, много невинно и по детски. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
farfallina Posted May 15, 2012 Author Share Posted May 15, 2012 На 17-ти май официално на голям екран излиза последният филм с Им Су Джонг. В другите главни роли ще видим актьорите Lee Sun-Kyun и Ryoo Seung-Ryong. Поствам интервюто по KBS World: Тези, които се интересуват кои звездни гости са били на VIP- премиерата, могат да погледнат .Да я поздравя паз за един прекрасен подбор /както винаги/!!! Добавям и една много сладурска сесия: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mn Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 Една от най-обичаните от мен актриси! Да й е честита наградата за "Най-добра актриса" от Blue Dragon Film Awards 2012! Но не знам дали я е заслужила точно с ролята си в "All About My Wife". По-принцип ми се струва, че тази награда я дават на всички по-извесни актриси, когато навършат 30те или са стигнали до 32-33 години. Същото според мен се случи и с Сон Йе Джин, когато взе същата тази награда за ролята си в "My Wife Got Married". Не мисля, че точно за тази роля заслужаваше наградата си. Да й я бяха дали за "A Moment To Remember", където беше перфектна. Да се върна на Им Су Джонг. Много ми е симпатична. Прекрасна е във всичките филми, които съм гледал с нея. Ако не се лъжа за първи път я гледах в "...ing". Никога обаче не съм гледал сериал с нея и май трябва в скоро време да свърша и тази работа. Иначе пак казвам, много се радвам, че й дадоха наградата, но това по-скоро е за "цялостен принос", отколкото за конкретната роля. И си мисля така, преди да съм гледал филма. А дано да се окаже, че съм сгрешил и наистина е била невероятна в него. Дано скоро да се появи и със субтитри, за да я видя. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubble Posted November 17, 2020 Share Posted November 17, 2020 Ще е едно от лицата на кампанията за 15-та годишнина от "Информация за Рака на гърдата" заедно с W Korea и „LOVE YOUR W“ Промо клипче Промо клипче 2 Промо клипче 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubble Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 Нови снимки за W Korea 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts