Jump to content

Jungle Fish (2008)

Recommended Posts

spacer.png

Jungle Fish (2008)
Страна: Южна Корея
Също така известен като: Jeonggeul Piswi
Дата на излъчване: 5 май 2008
Време на излъчване: понеделник 19:20
Жанр: драма, ученически
Канал: KBS2
Епизоди: 1
Режисьор: Choi Sung Bum
Субтитри: Руски

Участват:
Kim Soo Hyun - Han Jae Ta
Park Bo Young - Lee Eun Soo
• Jang Ki Bum - Han Dong Hee
• Min Ji - Kang Sol
• Seo Hye Jin - Na Mi Rae
• Hwang Chan Sung (2PM) - Park Young Sam
• Kim C - чичото на Jae Ta
• Kim Dong Bum
• Kim Jung Kyoon
• Lee Joo Suk
• Kim Hee Ryung - майката на Eun Soo
• Woo Saeng Soon

Резюме: Tова е драма за училищния живот, която приковава вниманието върху сериозни въпроси като измама и фалшификация, както и върху стреса от приемните изпити в безмилостната конкуренция на южнокорейските гимназии.

С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ

С БЪЛГАРСКИ И АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ
Онлайн с български субтитри

Tук Chansung e много сладък, още със дългата косица laugh.gif

Хареса ми серийката. Беше много реалистична и показваше каква е действителността при корейските ученици. Накара ме да се затъжа за ученическите си години. Напомни ми за случая с изтичането нa информация преди матурите миналата година.

Имаше една фраза, думите на ученика с блога, които ми харесаха много и според мен са много верни за тинейджърите преди да навлязат в живота:

"We are all jungle fish dreaming of the ocean"

Да отбележа Chansung ми хареса как игра, има заложби, а и наистина беше много сладък с тия очилца и дългата косичка.

:asian:

Още една тема, останала почти незабелязана във форума.

Спомням си много добре времето, когато този спешъл получи награда в Корея. За съжаление, драмата доста дълрго стоя изгубена и непреведена в нета. Добре, че решиха да направят втори сезон, за да събнат изцяло сериите.

Много добра история, подплатена с истинска игра. Бях гледала Chansung единствено в комедийна роля, но се оказва, че той умее да пресъздава и сериозни персонажи.

Тази серийка заедно с продължението си остават едни от първите в класацията ми за ученически.

Това е жестоката реалност в корейските училища ..проблемите са навсякъде...ако някой си мисли,че е страхотно да си ученик там жестоко се лъже.Освен,че наказанията са доста сурови така и простотиите,който правят учениците не остават безнаказани и рано или късно излизат наяве. Въпреки всичко мисля,че е много по-добре да има и ред и дисциплина отколкото като нашата образувателна с-ма ,където всеки си прави каквото иска. Все пак се надявам един ден и при нас униформите да навлязат масово.

И да вземем малко пример от корейските ученици като седнем да четем по-сериозно. Когато има силна конкуренция идва и мотивацията за учене. ;)