Jump to content

Dive! (2008)


Recommended Posts

sdXDZELJhdPl0y3SU172OScebZ.jpg


ГМУРКАНЕ

Година: 2008
Жанр: Спорт
Режисьор: Kumazawa Naoto / Кумидзава Наото


В ролите: Hayashi Kento, Ikematsu Sosuke, Mizobata Junpei, Seto Asaka, Renbutsu Misako, Mitsuishi Ken, Emori Toru, Kitamura Takumi, Taizo Shiina
IMDB - 6.9/10

Резюме:

Клубът по скокове във вода "Мидзуки" е пред фалит. Да го спаси може само новият треньор Асаки Кайоко при положение, че поне един от състезателитее влезе в олимпийския отбор.
В клуба се очертават трима претенденти за това: Фуджитани, Сакаи и Отицу. Всеки от тях има специално отношение към този спорт, но да попаднеш в олимпийския отбор на страната е шанс веднъж в живота.
 

 

Свали с английски субтитри


Свали филма с руски субтитри

 

Онлайн с руски субтитри


Филма си търси преводач, защото аз съм доста зает. Има руски субтитри и руско озвучаване. Ако се намери желаещ да ме потърси на скайпа, но на другия ми ник.

Link to comment
Share on other sites

Тези дни посветих време в по-голямо опознаване пред екран на Соске Икемацу, а Dive!! бе едно от заглавията. Подходих към този филм заради Икемацу-сан, но разбира се ме привлече и участието на Кенто Хаяши и Джунпей Мицобата.

 

Отличен филм на спортна тематика. Изключително доволна останах на финал, насладих се и на великолепните скокове от кулата. Много силно представяне и на тримата млади актьори.

Първоначално виждайки басейна и момчетата на постера помислих, че продукцията много ще напомня на Waterboys (2001) с Цумабуки-сан, но не беше така. Тук историята бе много по-сериозна, изчистена от комични ситуации. История, в която усилията и желанието за победа на тези момчета, които дадоха всичко от себе си - бяха възнаградени на финал.

 

За пореден път съм с отлични впечатления от Соске Икемацу. Радвам се, че снима предимно на голям екран, както това правят Масаки Окада и Кенго Кора.

В киното е истината...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...