Jump to content

Haru: An Unforgettable Day in Korea (2010)


Recommended Posts

spacer.png

 

HARU: AN UNFORGETTABLE DAY IN KOREA


Жанр: драма
Продължителност: ~ 30 минути
Дата на излъчване: 24 септември 2010 година
Продуциран от: Kорейската национална организация по туризъм

Субтитри: Английски

Филм, изобразяващ красотата на Корея,
с красива кинематография и завладяващ саундтрак.

Характеристика на героите:
Lee Da Hae - красива сценаристка, която най-вече се фокусира върху драмата
Yunho - романтична и трудна екшън звезда в пиеса
Kim Bum - фотограф с нежно сърце

Главната двойка в сценария на писателката:
Han Chae Young - секси стилист
Park Shi Hoo - сладък, палав мениджър на кафене

Групата: 
Big Bang - група, която открива училище, което е затворено, и прави малък концерт за учениците

С английски субтитри: :click:

Онлайн с английски субтитри :click:

Свали с руски субтитри :click:

Онлайн с руски субтитри :click:

Link to comment
Share on other sites

Аз вчера серията я гледах 5 пъти, честно, признавам си, толкова спомени навява и настроение създава, че е просто задължителна за всеки,

който иска да се докосне до Корея...и не само, а да (из)живее дните и живота си, най-малко истински, където и да се намира!

Посланието е ясно...за всеки!!!

Аз писах и в друга муз.тема, но да кажа, че песните са готини е малко....

Link to comment
Share on other sites

Още вчера я изгледах.Създава такова настроение,че не вярвам някой да не споделя първата мисъл,която ми хрумна и на мен-''Скачам на самолета,и после по възможност на същия влак''(или АTV,който каквото предпочита biggrin.gif )А с такъв Team all star'' каст,какво повече да кажа,ако това видео не може да закара туристи в Корея не знам какво може...
Според мен това е най-добрият маркетинг, който можеше да им хрумне.Малките случки не бяха ценни като истории,а като предпоставки да се представят различни дейности,коио биха привлекли туристи.Таговете,които се появяваха из екрана,различните ситуации показаха пред света многообразието на страната.Общо взето имаше по нещо за всеки

Красива природа за по-класически тип туристи,бъгитата и изживяванията на екшън звездата за любителите на екстремното,локации за почитателите на шопинга,представиха и кулинарията си за чревоугодниците.


А привличайки по-познати лица всичко се превърна в грандиозна рекламна кампания.Колкото и повърхностно да звучи,не ми се вярва проектът да беше получил и половината от вниманието,което му се обърна ако не бяха замесени все познати лица от сцената и екрана.Понякога не е толкова зле да оставиш името да работи вместо теб,особено когато става въпрос за нещо,което ще донесе полза на цялата страна.Така се прави международна реклама.Като оптимист ми се ще някой ден и тук да успеем да се покажем пред света по подобен начин.Дотогава се радвам на направеното от Big Bang и компания.

П.С. Моментът,в който след думите на детето: ''Dad,it's G Dragon 0.0 !'' бащата отвърна:''Which dragon?!'' паднах от стола от смях biggrin.gif Да не говорим за дядото и неговото: ''Way to go Daesung!'' :rofl:
GD и T.O.P. пак ме убиха с нечовешкия си стайлинг,имам чувството че Дракона и чувал да си сложи,ще го наложи като моден хит.

Link to comment
Share on other sites

Абе тези актьори защо така се хилят като настъпена краставица? Поне да бяха споделили причините, та да се похилим и ние с тях, а да не гледаме тъпо в монитора,

опитвайки се да открием някаква логика :lol: След началните кадри се отказах от това намерение и до края не престанах да се смея. Признавам, че хумора им беше тънък, но доста заразителен.

А в сцената, в която (цитирам по памет):

 

дядото на едното хлапе каза Дракон какво? и после ... Спрете дракона...

сълзи ми тръгнаха от очите.

Но за съжаление въпреки чудесния каст - всички изглеждаха не на място и доста сковани. Въпреки очвидните му недостатъци филмчето е забавно, неангажиращо, 30 минутно, да - чухте правилно - само 30 минутно, така че си заслужава отделеното време :D

Link to comment
Share on other sites

Честно да си кажа сега...

Познати лица - прекрасно. Ким Бом - още по-прекрасно. Толкова е сладък, когато се усмихне. Той ми се вписва най-много.

Сега за сериала - ами наистина не го възприемам като драма, или някакъв сериозен сериал. Целта му да представя колко хубава е Корея, е изпълнена, предполагам ще бъде и преизпълнена нататък. Наистина 30 минути - кратичко, но напълно достатъчно според мен. Развлекателн, убива времето, наслаждаваш се на красотата на природата, на актьорите, заспиваш с усмивка на лицето, спомняйки си тази на Ким Бом :)

 

 

Знам, че мацката е писателка, ама в началото толкова странно ми стана, когато YunHo стана анимационен герой, питах се, какво за бога става тук?

 

Link to comment
Share on other sites

Леко филмче/ако мога така да го нарека/ с неточно посочен сюжет... имащ за цел да ни покаже Корея в цялата си същност :)

За актьорския състав 10-тка!!!! Страхотен подбор,евала на хората от екипа,които са ги избрали /време беше да пъхнат Биг Бенг в пълен състав някъде! :D ^^/

любимата ми част: Джи Ди като отиде при момченцето и дядо му и то като каза нещо от сорта на "Дядо,виж Джи Дрогон!!"

Джи след като го взе на мотора си или там каквото беше..и дядото като почна да вика "Спрете тоя драгон!взе внучето ми" :lol:

не знам дали точно така бха репликите ..ама се побърках от смях :lol:

..а също сцената с хвърчащите плодове и зеленчуци..беше произведение на изкуството..много добре направено

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...