Jump to content

Recommended Posts

Goong S / Palace S
spacer.png

Държава: Южна Корея
Година: 2007
Епизоди: 20
Жанр: Романтична драма / Комедия
Период на излъчване: 10 януари 2007 - 15 март 2007

В ролите:
Se7en като Lee Hoo / Kang Hoo
Heo Yi Jae като Yang Soon Ae
Kang Doo като Lee Joon
Park Shin Hye като Shin Sae Ryung


С АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ

С РУСКИ СУБТИТРИ
ОНЛАЙН С АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ

ОНЛАЙН С РУСКИ СУБТИТРИ


Сюжет (слагам описанието от темата в AnimeS-bg):
Канг Ху (Se7en) е 20-годишен безгрижен хлапак, работещ в китайски ресторант като разносвач и дори е известен заради бързите си доставки. Но един ден обикновеният му живот се обръща на 180 градуса, когато разбира, че всъщност е син на покойния крал и е реален престолонаследник!!! Поради стечение на обстоятелствата майка му е била изгонена от двореца още преди раждането му и го е отгледала тайно, като преди да умре, заръчва на настойника му да разкрие съществуването му едва щом той навърши 20 години. И така Канг Ху влиза в двореца, опитвайки се да оправдае очакванията на леля си, сегашната кралица, и да разкрие тайната около прогонването на майка му. Сблъсква се с множество интриги и опити за покушение, да не споменаваме и че е подложен на зверски експресен курс на обучение, за да бъде достоен претендент за трона.
В двореца среща и някогашната си съученичка Янг Сун Е, която работи там като прислуга. Другият претендент за трона И Джун се влюбва в нея, докато дъщерята на амбициозния премиер набелязва Канг Ху за своя мишена. Но, разбира се, нещо почва да се заражда между Канг Ху и Сун Е, което тотално обърква плановете на всички.


Коментар на caprice06, автор на темата:
Според мен сериалът не успя да достигне висотите на оригиналния Goong. Se7en беше много сладък, но актьорските му умения имат нужда от сериозен ъпгрейд. И въпреки това беше хубава драмичка с много свежи моменти, тук-там съспенс, доста смях и така любимото ми преплитане на два свята - древен и модерен. Ако го гледате, ще разберете какво имам предвид.

Личен коментар:

Тази драма не е продължение, а алтернатива на познатия ни вече Goong. Различават се както в сюжетната линия, така и в актьорския състав, с едно-две изключения. Гледал съм го преди доста време, но съм останал с добри впечатления. Макар и да получава слаби отзиви в сравнение с успешния си предшественик, сериалът е забавен, разтоварващ и неангажиращ. Пък и тук не сме се събрали някакви зли критици, така че който прояви интерес, моля да заповяда. smile.gif

Link to comment
Share on other sites

Сам по себе си сериала не е лош, но понеже вече съм гледала Goong, не можах да не ги сравня. Поне според мен, този губи по точки. Все пак ми допадна това, че във втората част не го протакат много, а и целувките си бяха свестни :D

Определено, обаче ще го запомня, защото от него се научих как се държат пръчиците за хранене :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...