lazeto Posted August 12, 2010 Share Posted August 12, 2010 Snow Flower (2006) Страна: Южна Корея Период на излъчване: 20 ноември 2006 - 9 януари 2007 По романа на: Kim Soo Hyun Време на излъчване: Понеделник и Вторник 21:55 Жанр: Драма, Романс Канал: SBS Епизоди: 16 Режисьор: Lee Jong Soo Субтитри: Английски Участват: • Go Ah Ra - Yoo Da Mi • Yoon Jung Eun - малката Da Mi • Kim Ki Bum - Ha Yeong Chan • Kim Hee Ae - Lee Kang Ae • Lee Jae Ryong - Yoo Keon Hee • Lee Chan - Ha In Chan (братът на Yeong Chan) • Kim Sung Joon - Park Dong Woo (гаджето на Kang Ae) • Ahn Jae Hwan - Min Ji Sup (приятел на Kang Ae) • Kim Young Ok - майката на Kang Ae • Kim Bo Yun - Choi Jung Sun (асистент на Lee Kang Ae) • Song Suk Ho - Lee Man Ho (съпругът на Jung Sun) • Ji Sung Won - Lee Shin Ae (най-голямата дъщеря на Jung Sun и Man Ho) • Lee Gun Joo - Lee Shin Beom (синът на Jung Sun и Man Ho) • Ha Ya Ma - Sa Kae (японската съпруга на Yoo Keon Hee) • Ho Shi No - Yoo Ka (японската дъщеря на Yoo Keon Hee) • Kim Min Chae - Choi Jung Ja • Park Ji Mi • Kim Ha Yoon - Oh Hee Jin • Shin Kwi Sik Резюме: Като малка Ю Да Ми е била принудена да живее с баба си. Неочаквано баща ѝ изчезва от живота ѝ и оттогава тя остава с мисълта, че той е мъртъв. Без да знае, че той си има семейство в Япония, при което се връща. Времето минава и майка ѝ се превръща в един от най-продаваните автори в страната, но заради това тя никога не намира време да бъде с дъщеря си. Един ден Да Ми случайно засича телефонно обаждане от баща си и разбира, че майка ѝ я е лъгала. Ядосана, Да Ми решава да подразни майка си с решението да не влезе в университета, а да стане актриса. Изненадващо е, че първият филм, в който ще играе, се основава на един от нейните романи. Междувременно Ха Йонг Чан, неин шеф и доведен брат, обича тайно Да Ми, но крие чувствата си от нея. Всичко това води до неразбирателство и съперничество между майка и дъщеря. Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри Руски субтитри Свали с руски субтитри Онлайн с руски субтитри Препоръчаха ми силно този сериал, някой да го е гледал, за да каже как е? По принцип си падам по такива по-тежки сюжети, но да видим как ще е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts