Jump to content

Онлайн гледане на корейски, японски и китайски канали


Recommended Posts

Привет. Отварям тема, за да споделя едно откритие, на което попаднах, докато търсех алтернатива на традиционните ТВ услуги, промотирани от мобилните оператори, за да ви оскубят за още 23 лв. към плана, срещу което получавате неща като Диема Спорт или HBO и евентуално боклучав "безплатен" телевизор, който изплащате 36 месеца. :28558: 

 

У наш'то къщи телевизията не е на почит от години, особено когато имам възможност да гледам каквото си поискам от торенти и да не се натоварвам с черна хроника, медийна пропаганда и реклами на всеки 15 минути. Признавам си, че имам Нетфликс и душата ми се разкъсва между вариантите да протестирам срещу поредната woke-корпорация, като си спра абонамента, и това да си пусна филм с два клика на дистанционното. The struggle is real. :cry:

 

Както и да е, да се върнем на откритието ми и защо го пускам във форума. Представям ви https://webstreamserver.com/ (сайтът е италиянски). Услугата позволява да гледате онлайн телевизия от цял свят, включително и над 100 български канала. Реших да видя как стои въпроса с корейските канали и се оказа, че можете да гледате цели 22. Ето пълен списък на тези, които тръгват на моя плейър (сигурен съм, че ще познаете поне няколко): 

 

Arirang
TVN
TVN Movies
KBC
KBS World
MBC
BBS
CTS
EBS 1
EBS 2
EBS English
EBS Kids
EBS Plus 1
EBS Plus 2
FTGTV
GS Shop
Home & Shopping
KCTV
NBS Korea Agricultural 
NHTV
NS Home Shopping
TV Work Net

 

Повечето изброени са само на корейски (предполагам ще ви харесат, ако искате да учите езика :dunno:), но някои имат английски субтитри или английско аудио с корейски субтитри. Има естествено и куп японски, китайски, тайвански и други канали, но не съм си играл да ги тествам един по един. Както вече споменах, има канали от цял свят. Мобилните оператори това не ви го предлагат. 

 

Услугата естествено не е безплатна, но за това, което предлагат, не е и скъпа. Аз плащам 8 евро на месец. За сравнение само Нетфликса ми е 10 евро. Още тествам Web Stream Server-а, но като гледам разнообразието от филми, май май ще закривам Нетфликса след някой друг месец. 

 

Ако сте със смарт телевизор, има доста приложения, с които може да гледате директно на телевизора. Аз например ползвам SS IPTV за тази цел, но има безброй алтернативи. За компютър може да гледате през браузър или като си изтеглите плиейлист с каналите и го заредите във VLC player. При втория вариант обаче препоръчвам да си редактирате ръчно списъка с канали в плейлиста, защото ако заредите всички 15 000+ канала и 200 000+ филма наведнъж, гарантирано ще ви забие програмата. 

 

Дано ви е полезно. Тествайте на воля (има възможност за безплатен trial период) и споделете как ви се струва. :nunchako:

  • Like 3
  • Thanks 2
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...