Jump to content

Recommended Posts

F6WPaUwbYAAFhcC?format=jpg&name=large

Off Topic

F5OHSp6bkAAPV3c?format=jpg&name=largeF66aTebawAAG82C?format=jpg&name=medium

Image

A Good Day to Be a Dog (오늘도 사랑스럽개)
Страна: Южна Корея
Също така известен като: Onueldo Sarangseureobgae
По webcomic на: Lee Hey - "A Good Day to Be a Dog" (오늘도 사랑스럽개)
Период на излъчване: 2023 – Октомври – 11 до 2023 – ? – ?
Време на излъчване: Сряда
Жанр: Комедия, Романс, Фентъзи, Свръхестествен
Канал: MBC
Епизоди: 14
Режисьор: Kim Dae Woong (Start Up the Engine, LOVE+SLING)
Сценарист: Baek In Ah (Drama Stage Season 3: Woman with a Bleeding Ear)
Субтитри: Английски

Участват:
Cha Eun Woo (ASTRO) като Jin Seo Won
Park Gyu Young като Han Hae Na
Lee Hyun Woo като Lee Bo Gyeom
Yoon Hyun Soo като Choi Yul
Ryu Abel като Han Yoo Na
Yoo Seung Mok като [Vice Principal]
Lee Seo El като Yoon Chae Ah
Song Young Ah като Song Yi
Cho Jin Se - Song Woo Taek
Kim Yi Kyung като Min Ji Ah
Jo Ah Young като Song Da Eun

Резюме: Драмата разказва историята на Чин Со Уон, който се страхува от кучета, и на Хан Хе На, която е наследила проклятие, което я превръща в „куче“, ако бъде целуната. 
Хан Хе На прави всичко възможно, за да избегне семейното проклятие да се превърне в куче след първата си целувка. Какво ще стане, когато първата целувка на Хе На е с човек, който се страхува до смърт от кучета?!

Свали с английски субтитри :click:

Онлайн с английски субтитри :click: :click:

Онлайн с руски субтитри :click:

• Like 4
  • Haha 2
  • Sad 1

Куче? Май само това не бяхме виждали в корейски сериал (Гумихотата ги изключвам). Някак при тайландците мога да го приема, че си спомних за един лакорн, в който главната се превръщаше в птичка. Ама те там са си смахнати така или иначе. Корейците обаче ме изумяват все повече в последно време.

• Haha 4

На 5.09.2023 г. at 4:52, hegemonia написа:

Куче? Май само това не бяхме виждали в корейски сериал (Гумихотата ги изключвам). Някак при тайландците мога да го приема, че си спомних за един лакорн, в който главната се превръщаше в птичка. Ама те там са си смахнати така или иначе. Корейците обаче ме изумяват все повече в последно време.

Е, как бе? Корейците още преди няколко години изкараха сериал, в който главния беше котарак - Welcome (Meow, the Secret Boy).

А сега главната се превръща в куче :lol:.  Няма как трябва да има равновесие в природата. Ще му дам шанс заради главните актьори. Така или иначе с Ча Ън гледам всичко, щото ми е достатъчно да гледам... него.:wub:

• Like 6

Преди 10 часа, tania_pt написа:

Младежа е симпатичен , но играе много дървено и безизразно.

Не са го взели заради талант.

• Upvote 2

Преди 13 часа, tania_pt написа:

Младежа е симпатичен , но играе много дървено и безизразно.

Ми той става само за гледане. Изключително красив е, но всички роли са му еднотипни. Еднаква меланхолия, еднакво изражение и игра на лицето. В един филм ако си го гледал, все едно всички си изгледал. Няма да е лошо да разнообрази малко репертоара си и смени жанра. 

• Like 1
  • Haha 1
  • Upvote 1

преди 19 минути, estranged написа:

Ми той става само за гледане. Изключително красив е, но всички роли са му еднотипни. Еднаква меланхолия, еднакво изражение и игра на лицето. В един филм ако си го гледал, все едно всички си изгледал. Няма да е лошо да разнообрази малко репертоара си и смени жанра. 

И професията.

• Haha 1
  • Upvote 1

На 12.10.2023 г. at 19:07, estranged написа:

Е в ISLAND много добре се справи, даже се учудих. :lol: Харесвам го от 2016г. и ще продължа. Задължително ще гледам драмата, все пак съм изгледала 'True Beauty' докрай, нищо, че ми беше доскучало... Но в тази драма и дамата я харесвам от бая драми, и ми харесва как играе, особено в 'Sweet Home'!

• Like 1

На 27.10.2023 г. at 8:46, десс58 написа:

<_<ангел, котка  игра , сега пък   ще целува куче :lol2:

Ангел и котарак игра друг актьор!

• Upvote 1

Гледам го и това чудо. Въпреки странния, да не кажа смахнат сюжет ми харесва, защото ми е много забавен и прекрасно си разпускам с него.

Голям смях пада с кученцето, а и е много сладичко. Ча може да е дръвче, ама е толкова красив, че му прощавам и му се наслаждавам... :wub:

• Like 1

Преди 1 час, desini написа:

леле хаха как съм се заблудила :swoon: срам и позор за мен

1 hour ago, desini said:

Бях приел на доверие твърдението, защото всичките (изпускам думата, че някакви хора се засягат на цариградска тематика) си приличат. Но, като го каза, проверих.

Истина е!

Kim Myung Soo (оказа се тук няма тема за него, най-близкия е някакъв Min) e различен от Ча Ън У.

Него съм го гледал в няколко, много сладки, юношески сериалчета. Той играе лошия в тях и публиката го мрази. Въпреки това очаквам с нетърпение да го гледам пак в едно филмче с любимата актриса на жена ми (Ким Се Рон).

Edited by k-drama-monk
връзки
  • Like 1