gal Posted November 6 Share Posted November 6 Преди 2 часа, snowmoon написа: Харесаха ми крилата в клуба. Скрий съдържанието Ретро - не ретро, важното да е забавно. Искрено ме радват. Скрий съдържанието Танците бяха супер, ретро, но се забавляваха Мале, чак сега виждам крилата отзад на сцената. Другаде съм гледала май 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snowmoon Posted November 9 Share Posted November 9 Епизод 29 Off Topic - Това е моят телефон. - По-късно ще ти го върна. Те па сега, с дреболии ще го занимават. Още с началото ме напуши на смях. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal Posted November 10 Share Posted November 10 Преди 11 часа, snowmoon написа: Епизод 29 Покажи скритото съдържание - Това е моят телефон. - По-късно ще ти го върна. Те па сега, с дреболии ще го занимават. Още с началото ме напуши на смях. Тез са направо чудесно трио Няма търпение да се прибера и да почна да го гледам пак. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snowmoon Posted November 13 Share Posted November 13 Не, 30 епизод изтепа рибата просто. Няма такъв смях. Голямата се вихри долу, малката - горе. Малката: "Како, какво правиш?", голямата: "Вие какво правите?", а на момчетата им дреме, не отстъпват. Още не мога да сваля усмивката от лицето си. Сладури! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted November 20 Share Posted November 20 И накрая да си кажа: Не харесахте хокеистите, ама те завършиха сериала. Качиха се на мотора и отпрашиха към някой нова драма. А дано, че аз пък си ги харесах. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snowmoon Posted November 20 Share Posted November 20 Преди 2 часа, bond написа: И накрая да си кажа: Не харесахте хокеистите, ама те завършиха сериала. Качиха се на мотора и отпрашиха към някой нова драма. А дано, че аз пък си ги харесах. Симпатяги, и аз ги харесах. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal Posted November 20 Share Posted November 20 Не мога да ги трая просто Малко като тийн история в сериал за големи Аз се настройвам да гледам едно пък бам! На ти малко хлапаци, че и с отвратително държание на сестрата! Кат си е харесала толкова чичката, да ходи тя да се сваля с него, какво натиска сестра си. Нееее, не мога да ги трая и тримата, барабар с чичката. Исках малко повече да видя от бившия и най-добрата приятелка, ама не, хокей да има Така де, радвам се, че на вас са ви харесали Много е добре като всеки зрител харесва различни неща, за всекиму по нещо Компенсирам гледането на хокей като преповтарям сцените с тримата млади дизайнери, много ме кефят те. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts