lazeto Posted August 29 Share Posted August 29 Off Topic Sunshine by My Side (骄阳伴我) Слънцето до мен Страна: Китай Също така известен като: Jiao Yang Ban Wo Година на излъчване: 2023– Септември – 01 до 2023 – Септември – 17 Време на излъчване: Понеделник – Неделя 19:30 Жанр: Офис романс Канал: CCTV, iQiyi, Tencent Video Епизоди: 36 Режисьор: Wang Jun, Song Xiao Fei Сценарист: Li Xiao Субтитри: Английски Участват: Xiao Zhan като Sheng Yang Bai Bai He като Jian Bing Tian Yu като Xue Yiming Zhu Zhu като Liang Shanshan Yuan Wen Kang като Fang Mu Liu Xun като Song Chen Xiang Han Zhi като Pan Rou Wu Xing Jian като Hao Junjie Han Qiu Chi като Wang Youde Yang Hao Yu като Sheng Xiangqian Wang Lin като Luo Meijuan Dai Le Le като Liu Jiale Hugo Ng като Jian Zhongde Bu Guan Jin като Jian Shuang Резюме: Пътищата на Дзиен Бин, която е известен рекламен директор, и Шън Ян, който е новак в този бизнес, се пресичат. Нейният брак тъкмо е приключил, а той е разочарован от любовта. Съвсем неочаквано между тях се пораждат чувства. Благодарение на Шън Ян, тя възвръща самоувереността си. Благодарение на Дзиен Бин, той се развива в турбулентния сектор на маркетинга. Но предизвикателства в живота винаги има. Изправени са пред много различия между тях и пред недоволството на семействата си от връзката им. И решават да оставят всичко на съдбата… Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри 6 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted August 29 Share Posted August 29 Баш в рекламния бизнес е бил дизайнер Сяо Джан. Няма да му е трудно да изиграе себе си. Радвам се, че започнаха да валят сериали с него. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal Posted August 29 Share Posted August 29 Трейлър и ТУК Не знам защо непрекъснато трият трейлъра от youtube 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal Posted August 30 Share Posted August 30 Нови постери големи са сладури 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bealonenomore Posted August 30 Share Posted August 30 Мацката в главната роля също си има тема при нас Харесах я много в Only side by side with you и още тогава исках да я гледам и другаде, но така и до момента не съм успяла. Сяо Джан знам, че има доста фенове, но и него съм го гледала само в един сериал, така че ми се иска да го видя и в други роли, за да си изградя по-сериозни впечатления. Сега ще имам този шанс благодарение на този сериал, още повече че ще има и български субтитри, за които отсега благодаря! 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal Posted August 30 Share Posted August 30 Казват, че смехът е заразен. На тях със сигурност им е било забавно 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal Posted September 1 Share Posted September 1 Качвам още 2 тийзъра За съжаление този акаунт/компания в ютуб са купили правата за сериала за ютуб и трият всички клипове на фенове, било то едити, било със сложени субтитри, почти всичко. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal Posted September 5 Share Posted September 5 След изгледаните 10 епизода, мога да кажа, че въпреки многото хумористични моменти, този привидно лек сериал всъщност засяга проблеми от всички сфери на живота ни: отношенията с хората, връзките, проблемите на работното място. Това в никакъв случай не е от типичните така наречени в Китай "idol" сериали. Показва реалността, как все някой с някого трябва да се съобразява, показва и различните степени на развитие и класи в обществото. Главният герой Шън Ян е в началото на кариерата си и трудностите са безкрайни: шефът му само гледа да го стъпче, да открадне идеите му, заплатата е нищожна. Вдъхновението му идва точно от една среща с главната преди много години и той неуморно следва мечтата си. Когато я среща отново, чувството му на възхищение бързо прераства в повече. Главната героиня Дзиен Бин стига до момент в живота си, в който разбира, че коренно трябва да промени нещата за себе си, много е решителна и силна. Харесва ми как нещата се развиват и постепенно се променят за двамата. И второстепенните роли са интересни образи, харесват ми всички, най-добрият му приятел и новата стажантка, родителите му са уникални, карат те да се смееш и плачеш с тях, дори бившия на главната и нейната най-добра приятелка. Гледала съм и други сериали, където главната е по-голяма /тук им е 10 години разликата/, но винаги сякаш нещата са се позамазвали и когато гледаш не усещаш много разликата. Тук ми направи впечатление, че разликата между тях е осезаема, продукцията не се е опитала да я замаже, а сякаш нарочно е подчертано дори колко много са розлични. Много ми е интересно какво ще стане нататък. 5 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted September 7 Share Posted September 7 (edited) Още в първа серия така се ядосах на началника на Сяо Джан, че ми идва да го разфасовам на място. Малко закъснях с гледането, но ще наваксам. Харесва ми. Актрисата с голям опит, той с голям талант, очаквам много от тази драма. И възможно е да се окаже най-доброто, в което Сяо Джан се снима след Неукротимия. Засега натам върви. Edited September 7 by bond 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted September 7 Share Posted September 7 Мислех си, че е банално - видял хубавица на спирката и се влюбил, а после решил да стане като нея. Но ... оказа се, че рекламата има за него дълбок личен смисъл. Отлично върви сериалът, добър екип, добри актьори, добър сценарий. За нула време изгледах 4 епизода. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal Posted September 8 Share Posted September 8 На 7.09.2023 г. at 11:59, bond написа: Още в първа серия така се ядосах на началника на Сяо Джан, че ми идва да го разфасовам на място. Малко закъснях с гледането, но ще наваксам. Харесва ми. Актрисата с голям опит, той с голям талант, очаквам много от тази драма. И възможно е да се окаже най-доброто, в което Сяо Джан се снима след Неукротимия. Засега натам върви. Чакай да стигнеш до 15, 16 епизод направо ще ти се иска да го смажеш гадината. Има малко филъри, свързани с хокейните младежи, които са ми излишни за момента, но иначе добре върви. Най-добрата приятелка на главната също игра лошата в Боен континент По някаква причина не мога да слагам реакции и линкове от телефона в коментарите, та клипчета и снимки ще сложа в понеделник. Очакват се и 2 интервюта със Сяо Джан за ролята му на Шън Ян. В превюто каза, че всички казват, че Шън Ян като роля е много близо до него, но всъщност като характер са различни, Шън Ян е много общителен човек, докато Сяо Джан казва за себе си, че е по-тих. Но професията му е много близка на Сяо Джан. Като седнал на работното място на Шън Ян да снима и изведнъж се бил пренесъл във времето преди години, когато той е имал дизайнерска агенция 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal Posted September 9 Share Posted September 9 Ама какви са тез хокейни пълнежи ве, тез малките са като вмъкнати от друг сериал, почти нямат връзка със сюжетната линия, направо са като снимани отделно. И на всичкото отгоре така е направен монтажа, че прекъсват най-интересните моменти, за да им вкарат сцените. Някой бая е платил да бъдат яко лансирани. За сметка на това стажантката и най-добрия приятел са супер готини. Всичко ми харесва освен досадните хокейни изпълнения, които нямам идея защо са там. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted September 9 Share Posted September 9 За първи път, след Неукротимия, виждам Сяо Джан да играе толкова спокойно и истински пред камерата, а не скован от нечии нелепи виждания и изисквания. Същото се отнася и за всички останали актьори. Създават незабравими и топли образи. Е, някои вече ги намразих, ама такава им е ролята. Не съм гледал кои са сценариста и режисьора на драмата, но моите почитания към тях. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal Posted September 9 Share Posted September 9 Дааа, наистина чудесни образи има сериалът, много ми харесва (аз много си харесвам и Най-дългото обещание, де, просто е много различен тип сериал от този ) Ахахахаха, моментът, в който бившият й се среща с наш човек... смях се с глас 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawandula Posted September 9 Share Posted September 9 (edited) Сяо Джан играе страхотно, естествено -съгласна напълно с @bond по отношение на него, главната я харесвам много и толкоз.Започна добре, но до едно време вървя така. Превъртам само тях след десети епизод- другото, за мен - скука и смятам да го зарязвам. Язък, мислех, че са сътворили нещо съвременно, приятно за гледане, а то разводнено до небесата. Мама, тати, кака, бати, бившия, на баба Златя шуре ѝ и шуренайката, сите колеги и за капак хокеистите. Те главните не могат да съберат десет минути екранно време на серия. И язък, поне за мен, че можеше да се развива къде, къде по-смислено и съсредоточено върху главните и някои от второстепенните. Edited September 9 by Lawandula Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawandula Posted September 9 Share Posted September 9 Приятно гледане на харесващите. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted September 9 Share Posted September 9 Ще трябва да сравним с тайвансия на Руби Лин. Една и съща история. Аз засега харесвам този, но съм далеч от хокеистите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawandula Posted September 9 Share Posted September 9 преди 48 минути, bond написа: Ще трябва да сравним с тайвансия на Руби Лин. Една и съща история. Аз засега харесвам този, но съм далеч от хокеистите. Кой е тайванския? Харесвам Руби Лин. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted September 9 Share Posted September 9 My Dear Boy. Исках линк да ти дам, но нищо не работи при мен. Пиши дали ти е харесал. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal Posted September 10 Share Posted September 10 Общ превод: "мисля, че Дзиен Бин вижда своето по-младо аз в Шън Ян, а той има много какво да научи от нея, за да намали професионалната разлика между тях. Мисля, че това е и най-голямото послание на сериала: че възрастта на хората, каквато и да е тя, може да ги обогати, всеки човек има различни изживявания и опит. Мисля, той има, каквото тя няма, а тя има, каквото той няма. Така че двамата се допълват, развиват се заедно и всеки кара другия да се чувства по-смел." 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts