lazeto Posted August 14 Share Posted August 14 (edited) Off Topic The Worst Of Evil (최악의 악) Страна: Южна Корея Също така известен като: Choeagui Ag Излъчване: 27 септември 2023 г. Време на излъчване: Сряда Жанр: Екшън, Криминален, Драма Канал: Disney+ Епизоди: 12 Режисьор: Han Dong Wook (Man in Love, The Unjust) Сценарист: Jang Min Suk (Local Hero) Субтитри: Английски Участват: Ji Chang Wook като Kang Joon Mo Im Se Mi като Yoo Yoo Jung Wi Ha Joon като Jung Ki Chul Резюме: През 1995 г. започва разследване за разбиване на наркокартелите в Корея, Китай и Япония. Провинциалният детектив Пак Джун Мо минава под прикритие в рамките на издигащия се Съюз Кангнам, без да знае за сложните отношения между съпругата си и шефа на бандата. Преплетените им съдби водят до най-лошия от възможните сценарии... Свали с български субтитри Онлайн с български субтитри Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри Edited October 17 by felicyti добавени линкове за онлайн 5 3 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedStorm Posted September 29 Share Posted September 29 Първите 3 серии излязоха наведнъж. Някой гледал ли го е да каже как е? А иначе ще бъдат 12 серии, като до 25 октомври ще бъдат излъчени всички. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivaiva Posted October 16 Share Posted October 16 И аз чакам мнения, не вярвам никой да не го гледа.... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tania_pt Posted October 16 Share Posted October 16 Опитах се да го гледам, но не е моето 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dido100 Posted October 16 Share Posted October 16 (edited) Още чакам някой камикадзе да се прежали и да каже.Форумът пак нещо не дава да се поставят знаци за одобрение. Edited October 16 by dido100 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted October 16 Share Posted October 16 Ще ти правя компания в чакането. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
verguca Posted October 17 Share Posted October 17 (edited) Гледах първите две серии. Чакам трета. Лично за мен филмът си е екшън. Малко прекаляват с кървищата, но нищо ново за корейците. В интерес на истината исках да го гледам заради Ji Chang Wook и засега съм доволна. Опитах се преди това да гледам два сериала с него, но главните героини бяха такива лигли, че се отказах. Но този сериал определено ми харесва стига да не се разводни като "Taxi driver" И големи благодарности на човека, който превежда сериите. Edited October 17 by verguca 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xx ArroganT xX Posted October 26 Share Posted October 26 За мен сериалчето е доста добро 7/10 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaharchee Posted November 18 Share Posted November 18 На мен ми харесва... Уки Обичам да го гледам в такива роли. Ха Джун много ми прилича на До Хуан, но без секши гласчето. Сюжетът е банален, но интересен, особено частта с любовния триъгълник. Прекаляват с екшъна и кървищата, но ги превъртам. 12 серии - екстра, без излишни пълнежи. Изгледах първите пет серии, чакам останалите. Благодаря за превода 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Калисто Posted November 19 Share Posted November 19 Хареса ми. Насилието е излишно много и натрапливо, и аз също превъртам. Страхотна роля на Уи Ха Джун, само заради това бих гледала сериала отново. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts