lazeto Posted June 2 Share Posted June 2 Off Topic Celebrity (셀러브리티) Страна: Южна Корея Също така известен като: Selleobeuriti Излъчване: 30 юни 2023 г. Време на излъчване: Петък Жанр: Трилър, Мистерия, Драма Канал: Netflix Епизоди: 12 Режисьор: Kim Chul Gyu (Flower of Evil, Confession, Mother, Chicago Typewriter) Сценарист: Kim Yi Young (Haechi, Splendid Politics, Horse Doctor, Dong Yi, Yi San) Субтитри: Английски Участват: Park Gyu Young като Seo A Ri Kang Min Hyuk (CN Blue) като Han Joon Kyung Lee Chung Ah като Yoon Shi Hyun Lee Dong Gun като Jin Tae Jeon Jun Hyo Seong като Oh Min Hye Jung Yu Mi като Hwang Yu Ri Junho (2PM) като cleaning crew staff (епизод 12) Резюме: Слава, пари, власт. Една млада жена се бори да стане следващата най-гореща знаменитост в бляскавия, но скандален свят на инфлуенсъри в Сеул… Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри По описание, типичен американски сериал как сценарист, писал хубави исторически сериали, пише сценарии за америакнска боза с корейски актьори... 3 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted June 2 Share Posted June 2 Ако не за пари, то за повече пари ще напише каквото му кажат. Пълна девалвация на... всичко. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dido100 Posted June 2 Share Posted June 2 Режисьорът е много зле. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted June 2 Share Posted June 2 48 minutes ago, dido100 said: Режисьорът е много зле. Вярвам ти, няма да проверявам. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
estranged Posted July 2 Share Posted July 2 Последна сцена на последна серия е с усмихнат ..... Off Topic Джуно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
helyg Posted July 2 Share Posted July 2 Прекалява, значи. Не може да ме накара да гледам това нещо заради финалната сцена. Явно са се чудили как да вдигнат рейтинга на последния епизод. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted July 3 Share Posted July 3 Някой е стигнал до последния епизод?! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dido100 Posted July 3 Share Posted July 3 Преди 2 часа, bond написа: Някой е стигнал до последния епизод?! Аз. Беше по-добро от очакваното. Но няма нужда от продължение. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tania_pt Posted July 3 Share Posted July 3 Определено не очаквах да ми хареса. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laleto2002 Posted July 3 Share Posted July 3 Не беше зле сериала. Пък и темата е изключително актуална. Мен ме зариби още от първа серия. Нещо неочаквано напоследък от корейската сцена. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milena Zla Posted July 21 Share Posted July 21 Май за първи път пиша, но за таз продукция искам да кажа, че е уникална! Актьорска игра, диалог, сценарий, режисура, всичко е на високо ниво. Който харесва It's okay to not be okay, Doom at your service ще хареса и това. Аз лично се надявам да бъде преведен, за да го разберат по-вече хора. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShiplessOcean Posted July 21 Share Posted July 21 По какво си прилича с It's ok to not be ok? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milena Zla Posted July 21 Share Posted July 21 По актьорска игра, сценарий, диалог. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moonlover94 Posted September 12 Share Posted September 12 Този сериал беше една въртележка от емоции без нито един скучен момент. Хареса ми , че беше структуриран като изповед. Засяга както актуалната тема за социалните мрежи, така и вечните общочовешки теми за завист, алчност, предателство, гордост. Това е сериал, към който трудно можеш да останеш безразличен. Силно го препоръчвам и се надявам и на вас да ви хареса! 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anirtimid Posted September 17 Share Posted September 17 Хареса ми сериалчето. Като се има предвид последната сцена, очаква ли се втори сезон? С актьора от последната сцена? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
helyg Posted September 17 Share Posted September 17 Тц. Чакаме го като супергерой в някакъв нетфликски проект. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts