bond Posted July 18 Share Posted July 18 Разбира се, че се майтапя. Но девойчето по средата има прави крачета. Останалите да вземат пример от него. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
desini Posted July 18 Share Posted July 18 Преди 4 часа, bond написа: Аз пък се заглеждам. Едната е с абсолютно прави крака. Нашата коя е, че в гръб не ги разпознавам? Те две са с абсолютно прави крака и една с абсолютно криви. За по-лесно разпознаване -тя винаги е тази с най-кривите крака, независимо с кой и с колко народ се снима. 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
helyg Posted July 18 Share Posted July 18 Да не бъдем лоши, сигурно пък за сметка на това са удобни... И понеже тя залитна да се прехласва по сладоледа в Банкок, аз да ви поспамя още малко с човека, написал възторжена ода за възхвала на сладоледа. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
helyg Posted July 23 Share Posted July 23 Най-доброто средство за премахване на червилото на Са Ранг. 2 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tania_pt Posted August 7 Share Posted August 7 По лигаво нещо не бях гледала, с голямо превъртане се гледа ако имаш време за губене 1 1 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talasuncho Posted August 7 Share Posted August 7 3 hours ago, tania_pt said: По лигаво нещо не бях гледала, с голямо превъртане се гледа ако имаш време за губене и с превъртане не става 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
felicyti Posted August 13 Share Posted August 13 На мен много ми хареса! Супер сладко, неангажиращо, розово сериалче. Без големи интриги и напрежение, без отрицателни герои - просто гледаш, хилиш се, ахваш от целувки и този влюбен поглед на Джуно през цялото времеееее..... как не ми омръзва. Джуно имаше нужда да нареди едно такова заглавие сред филмографията си! Нека има разнообразие! И тук, поне според мен, показа класа в актьорската игра и се раздаде на макс във всяка сцена! А героят му е мъжът мечта за всяка жена! Юн А ми е със стандартно лице на азиатка, харесва ми това - не е нито много сладникава, нито с дръзко излъчване. Страхотно си изигра ролята и има хубав глас. Много ми харесаха и второстепенните персонажи. Двете приятелки на Са Ранг бяха много колоритни и супер неангажиращо се развиха и техните истории, без да досаждат в сценария. Музиката също беше в синхрон със случващото се. Хареса ми! Благодарности за страхотния превод! Има случаи, когато някой сериал ме "натовари" с твърде много драма или заплетена кримилна история, е, тогава е хубаво да се появява по един такъв сериал като Кингленд, който да отпусне умът ми и да ме зареди с усмивки! 10 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimbland Posted September 11 Share Posted September 11 Тъй като явно вече съм се "поизхабил" или нещо подобно, на мен този проект не ми хареса. Определено проект с продуктово позициониране - новото лице на И Джун Хо, дългите кльощави краченца на Юна, локуми с вкус на роза, локуми - от обикновен, с мента до парченца с орехи, които ти засядат в зъбите. Клечки за зъби няма. Абсолютен локум. Мляс. Гррр! Оценка 2 от 10. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kitket Posted September 16 Share Posted September 16 Колко много противоположни мнения в тази тема! Няма лошо, даже ми е по-интересно да ги чета. Аз съм от феновете на Юна и Джуно и в този розовичък сериал съм много доволна от двамата, отново. Имаха отлична стиковка и показаха нормални взаимоотношения. Много често се усещах, че стоя нахилена щастливо - каквото търсих, получих. Само от време на време си се чудех как толкова убедително може да се целуваш с приятелче? Много съм благодарна за българския превод! 4 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hegemonia Posted September 22 Share Posted September 22 Аз не успях да го завърша, дори и заради прекрасният Джуно. Толкова клиширано, че почти нямаше момент, който да не мога да предвидя. И романтичните моменти изобщо не успяха да ме трогнат и да ми подействат някак, тъй като всичко беше сякаш нагласено, едно такова изкуствено. Беше ми смешна цялата нелепост. Жалко, защото наистина имах очаквания. И втори шанс на Юна няма да давам. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriella Posted November 4 Share Posted November 4 Доста дълго попадах на драмата и доста дълго я отлагах. По-голямо предизвикателство за мен бе да дам шанс на Ю На. Не съм впечатлена от нея, но сега по-малко бих отбягвала проектите й. Така и не разбрах защо през цялото време се говореше, че има хубава усмивка.. Много лесно някой може да ме грабне с усмивката си, но не и самата тя. Та, една от причините, поради които отлагах драмата - вече съм гледала подобни сериали с подобна история. Въпреки това в началото не съм превъртала, но последните епизоди вече ми бяха дори досадни. Харесах двете приятелки. Харесах двойката с полетите повече. Като цяло не беше кой знае какво, но поне успяха да ме разсмеят няколко пъти. Има много по-добри драми от тази и то с подобен сюжет. Spoiler Очаквах да има по-голяма заигравка със сестрата на Ку Уон. Очаквах тя да е тази, която да ги раздели със Са Ранг. Първата им целувка ме изненада изключително много, защото не бе скована, каквито бяха очакванията ми. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
k-drama-monk Posted November 4 Share Posted November 4 (edited) 20 minutes ago, Gabriella said: Има много по-добри драми от тази и то с подобен сюжет. Давай ги! Защото този го гледах половината и попадна в любимите ми. Причината да не ми е в личната класация, че все пак не го догледах. А съм се зарекал да го догледам с любим човек. Докато го гледах (в почти реално време), тук единствено обсъждаха, колко е кривокрака главната. И някакви снимки от Instagram пускаха, дето няма как човек да ги види. Явно съм сляп, защото не забелязах криви крака. Edited November 4 by k-drama-monk 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriella Posted November 5 Share Posted November 5 17 hours ago, k-drama-monk said: Давай ги! ''What's Wrong with Secretary Kim'', разбира се. Любим ми е. Дори ''Her Private Life'' & ''My Secret Romance'' (които пак са офис романтика) задържаха повече вниманието ми от това тук. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
k-drama-monk Posted November 5 Share Posted November 5 (edited) Секретарката е безапелационния ми първенец. Гледал съм го три пъти. И пак ще го гледам. „Личния ѝ живот“ определено е добър, но има непреодолими слабости. Най-голямата е, че манията ѝ отива на второ, че трето, даже пето място. Сиреч, ако филма имаше друго заглавие, щеше да е за шестица. Сега е за тройка по милост. Другия проблем е главния, който е абсолютен ръб. Добре, че там е Пак Мин Йонг, че да спаси нещата. Всъщност този филм е в графа „двойки в службата“ само по погрешка. Щото и за това не става въпрос. Но да, гледал съм го два пъти и също го препоръчвам. Макар може би да няма трети. Това третото е за техноложката нали? Имаше страхотен потенциал, ама прекалено сладникав. Половината време гледаме, как шефчето я преследва безпричинно като разгонени пес. Последните серии, не го догледах. Друго, какво има? Онова, голямата гордост на Мечтите? Не стигнах даже до втора серия. Не можех да си представя цял сериал да гледам този, дебел, нисък, зализан клоун. „Тайния живот на секретарката ми“ го спрях в началото на шеста серия, когато: Spoiler За трети път се престори на бившата си шефка. Първия път имаше причина. Втория път, как да е. Ама третия път беше напълно безсмислено. В този момент го спрях и повече не го пуснах. „Офис романс“ ли се казваше онова пак за техноложка, ама този път в компания за полуфабрикати. Не беше лошо и го догледах, макар тук да имаше коментари (уф, не тук, при майките беше), че главната е мутреса и за малко не са го спрели. Ама иначе не харесвам тези глупости: Подпиши договор, че ще се правиш на мое гадже, ако не ще те разчекна между четири коня. Другата мис О? Не знам защо наричат това нещо забавно. Това е едно от най-ужасно тъжните неща, които съм гледал. Със стиснати зъби го догледах. И си вкараха автогол да ни говорят за тонрежисьор и да обърнем внимание, колко е долнокачествено собственото им озвучаване, нещо, което зрителите обикновено не правим. Заинатил съм се да гледам онова банковото, но понеже съм работил в няколко банки, та ми се струва, че ще ги псувам за недосоверност. Edited November 5 by k-drama-monk правописки и андроидки 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skio Posted November 8 Share Posted November 8 On 11/4/2023 at 8:21 PM, k-drama-monk said: Давай ги! Защото този го гледах половината и попадна в любимите ми. Причината да не ми е в личната класация, че все пак не го догледах. А съм се зарекал да го догледам с любим човек. Докато го гледах (в почти реално време), тук единствено обсъждаха, колко е кривокрака главната. И някакви снимки от Instagram пускаха, дето няма как човек да ги види. Явно съм сляп, защото не забелязах криви крака. Наборе, аз ако чаках да гледам корейси мелодрами с любимата, нямаше да съм изгледал нито един ... поредното самотно хоби ... та за това съм и в този форум. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
k-drama-monk Posted November 9 Share Posted November 9 (edited) А ве то е така. Наистина гледаме заедно, най-вече, когато е отпуска. А аз съм домоуправител и имам повече време. Пак е относително де, защото и на мен ми се намират задължения. Примерно от миналата седмица насам нищо не съм гледал. Само уточнение за Краля. Той не е мелодрама! Типичен, сладък, весел romcom е. Нищо не те напряга. Това е любимия ми жанр. Докато ти си по- дълбоките сюжети. Ще ти дойде плитичък. Но пък мадамите са три на брой. Четири са, ако броим сестрата на главния, но тя не е много мацка. ~~~ Съвсем между другото. Имаше скандал с този филм, защото показаха арабски шейх, който пие и преследва булки. Според коментари нагоре е изигран от главния от „Шеф Ким“ и още няколко, други комедии. Това за пиенето на алкохол и аз не го разбрах, защо го направиха. Почти предрекох, че ще се разсърдят. Предрекох, че ако го видят, няма да са доволни. Те взеха, че го видяха. От archive.org знам, че персите са почитатели, но не знаех за арабите. Обаче думата ми беше за бройкането. Покрай нещото в Палестина, Дахер даде интервю за ЮКК и се видя, колко големи светци са шейховете. Edited November 9 by k-drama-monk 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
k-drama-monk Posted November 9 Share Posted November 9 On 9/22/2023 at 9:36 PM, hegemonia said: сякаш нагласено Винаги, във всеки филм, всичко е нагласено. Иначе няма да има история. Предвидимостта е друг въпрос, но не е непременно лошо. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bealonenomore Posted November 23 Share Posted November 23 Благодаря за субтитрите – най-хубавото нещо в този сериал Изпреварват дори Джуно, който си е прелест винаги, но в такава скучновата история някак и той ми се поизгуби. Освен това му бяха сложили пак тези тежки въздишки, които ме издразниха преди време и в Confession – все едно не може да изрази достатъчно добре с изражение чувствата си, та трябва да въздиша драматично по пет пъти на епизод. Не, мерси. Юна никога не ми е била чак неприятна, дори се е случвало да я харесам тук-там, но в този сериал по-скоро ме дразнеше. Поне откъм фалшива усмивка, в каквато я обвиняваше главният в началото, нямаше равна Приятелките бяха с интересни истории, искаше ми се повече реакция от тяхна страна да има на тормоза и кофти отношението в работата им, но все беше нещо. А най-голямата тъпотия, която измислиха, беше с това пътуване до Тайланд – цял епизод детинщини, все едно гледах третокласници на училищна екскурзия. P.S. Може би точно оплютите сцени с арабския шейх ме забавляваха най-много в целия сериал, исках още даже 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightFlower Posted Saturday at 08:10 PM Share Posted Saturday at 08:10 PM Благодарности за субтитрите! Така не се бях смяла от много време, сериалът е страшно забавен. Харесаха ми закачките с други техни роли. Е, имаше и изтъркани моменти... По едно време тръгна страшно бавно, все едно се чудят какво да покажат, че да направят 16 епизода. Относно проблемния епизод, който беше оплют - нищо лошо не видях, нито обидно. Както и да е, всеки си има мнение, за мен беше приятно разсейване и силно го препоръчвам. 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts