Lawandula Posted June 30 Share Posted June 30 (edited) Разтоварващо-глуповато, като за лято, когато те е напекло слънцето- става. Най-класното в четирите епизода беше песента на Теянг от Бигбенг. Не ме дразни айдълията, на тия двамата вече съм им свикнала. Младежът винаги си е бил биващ, а кривокрачка хич да не е, е позадобряла в годините,че и кокала е поналяла, но който го дразни, с половин очи спокойно се гледа. Edited June 30 by Lawandula 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dido100 Posted June 30 Share Posted June 30 преди 30 минути, Lawandula написа: а кривокрачка Ако обърнеш внимание, вече е с прави крака! И понеже спорихме по разни форуми как е станало, проверих. Става само с много операции чрез чупене и нагаждане на костите, за да се получи права линия. Но на тази и половин око не мога да хвърля. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawandula Posted July 1 Share Posted July 1 Преди 14 часа, dido100 написа: Ако обърнеш внимание, вече е с прави крака! И понеже спорихме по разни форуми как е станало, проверих. Става само с много операции чрез чупене и нагаждане на костите, за да се получи права линия. Но на тази и половин око не мога да хвърля. Ами не я виждам да е с прави. Не намирам с какво да прикача, за да се аргументирам. Към всички- дайте моля засветен линк за прикачване на снимки, че нещо ми бягат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
desini Posted July 1 Share Posted July 1 Преди 3 часа, Lawandula написа: Ами не я виждам да е с прави. Не намирам с какво да прикача, за да се аргументирам. Към всички- дайте моля засветен линк за прикачване на снимки, че нещо ми бягат. Абсолютно. По-рано за мен тя беше момичето с най-кривите крака, които съм виждала някога. После на някакво нейно участие и снимки й изглеждаха доста прави и и аз реших, че си е правила операции. Сега обаче я гледам в сериала и недоумявам защо краката й пак са ужасно криви, пълна мистерия 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dido100 Posted July 1 Share Posted July 1 Преди 4 часа, Lawandula написа: Ами не я виждам да е с прави. Не намирам с какво да прикача, за да се аргументирам. Към всички- дайте моля засветен линк за прикачване на снимки, че нещо ми бягат. Не мога да намеря от старите снимки, когато краката й бяха като обръчи на бъчва. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawandula Posted July 1 Share Posted July 1 (edited) Залезът прекрасен за аргумент. Имаше още моменти с къса пола, но не помня в коя серия вече, където крачетата бяха много по-фрапантни, особено като ходи. Off Topic Дидо, просто ги прилепва, кръстосва и какво ли не още и изглеждат по-прави на нагласените снимки. За мен си е еднаква с преди. Да не говорим, че направо дебелка за корейските стандарти, адмирации за което, че не гладува. А тук направо пИрфектна от младини. Младежът и той повъзмъжал и наедрял. Хубава двойка са в сериала. Edited July 1 by Lawandula 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted July 1 Share Posted July 1 Фотошоп. Щом Харисън Форд на 80 го направиха да изглежда като на 40, с едни крака ли няма да се оправят. @Lawandula, направо ми заби нож в сърцето с това "хубава двойка". 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
helyg Posted July 1 Share Posted July 1 Ахахаха, не знам в 5 епизод кой филм на ужасите гледаха, но беше за една с криви крака. Хубавото е, че предстои пак селска идилия. Аз харесва. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawandula Posted July 2 Share Posted July 2 Преди 14 часа, bond написа: Фотошоп. Щом Харисън Форд на 80 го направиха да изглежда като на 40, с едни крака ли няма да се оправят. @Lawandula, направо ми заби нож в сърцето с това "хубава двойка". Амии, просто съм прогнозирала какво ще каже в новия-пети епизод, сервитьорката в ресторанта. Нали коментираме сериала. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
helyg Posted July 3 Share Posted July 3 Айде и тия вече са на прицел. Цък тук Както ми беше първата реакция - и един мармот завива станиол. Още в зори и двете агенции са отрекли, като първо са казали, че ще проверят какво става, а после обяснението е логичното - че двамата са близки приятели от 15 години. Не е като да са нямали възможност, просто не е това. Аз дори за официалната връзка на Никкун с Тифани преди години съм по-скоро на мнение, че беше пиар и че приятелството между групите помогна да им повярват. За 15 години сефте го забъркват в точно такъв тип "скандал", ама той не седи да търпи, когато има нещо по негов адрес. Сега чакам следваща новина: Джуно съди медии за фалшиви новини. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted July 3 Share Posted July 3 3 hours ago, helyg said: Айде и тия вече са на прицел. Цък тук Ох, сакън или както там е думата. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawandula Posted July 3 Share Posted July 3 Ще чакаме по-точно Дисрач да даде компромати, ако не му платят подобаващо или ако има скандал с политик. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mina Posted July 8 Share Posted July 8 (edited) Аз много се опитвам да го гледам , но нещо не ми се получава . 5 серия на три пъти Иначе Юна и Джуно са сладки. Edited July 8 by Mina 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukreciana Posted July 9 Share Posted July 9 Сладка 7-ма серия. Леко, неангажиращо, като забравим за травмите от детството... На Джуно много добре му се получават влюбените погледи, кога слагаха покривката на масата. Повярвах му, как няма да има приказки по техен адрес в реала. Юната, малко и кривички краката, но и тя е сладка в ролята, дори без грим /така ми изглежда/е симпатична. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
helyg Posted July 9 Share Posted July 9 То коя би му устояла на тия погледи и намеци - трябва да е от мрамор, не жива. 2 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukreciana Posted July 10 Share Posted July 10 Петминутна целувка. Ама целувка, не нагласена работа. 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawandula Posted July 10 Share Posted July 10 Очакваше се по средата- осми епизод все пак, закъде без целувка! Изляха захарния сироп яко, сега ще летим в облаците, после малко"мъко моя" и за край Менделсон за Пепеляшка и принца. Всичко по реда си, дет се вика. Те пък и красиви на всичкото отгоре, не мога да кажа на черното- бяло, пък кой иска да мята доматите. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
helyg Posted July 10 Share Posted July 10 Нетизъните са им я засичали с възмущение - само минута и 45 секунди без прекъсване. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawandula Posted July 10 Share Posted July 10 Преди 1 час, helyg написа: Нетизъните са им я засичали с възмущение - само минута и 45 секунди без прекъсване. Е, де, дишаха от време на време. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted July 10 Share Posted July 10 1 hour ago, helyg said: Нетизъните са им я засичали с възмущение - само минута и 45 секунди без прекъсване. Готови са за гмуркачи. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts