Lawandula Posted May 6 Share Posted May 6 Автопреводи дал Бог, но първо ме чака четвъртия епизод на "доктора-романтик Ким", че там битка на титаните голяма се очертава. После ще докладвам тук. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukreciana Posted May 7 Share Posted May 7 Динамично и фантасмагорично. Пълни измислици, квот му дошло на акъла писал сценариста или натъкмил режисьора., не че писателството не е това де. Е, и гледам си, то нали е сексито Грозник и Ким Бом,, няма къде. да ходя. 1 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sword Posted May 8 Share Posted May 8 Странни събития, но ми беше интересно. С нетърпение чакам следващите серии 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawandula Posted May 8 Share Posted May 8 Преди 6 часа, Sword написа: Странни събития, но ми беше интересно. С нетърпение чакам следващите серии Че странни-странни, а двата епизода- средно интересно. Заради Грозника и Бом ще продължа с гледането, може пък да ми заинтереснее. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sword Posted May 9 Share Posted May 9 Така така, радвах им се и на двамата 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted May 9 Share Posted May 9 Доста са прекалили с глупостите. Засега и аз няма да се отказвам, но не мога да кажа, че първите два епизода ми харесаха. 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dido100 Posted May 9 Share Posted May 9 Преди 6 часа, bond написа: Доста са прекалили с глупостите. Засега и аз няма да се отказвам, но не мога да кажа, че първите два епизода ми харесаха. Хубавото е, че не са се взели насериозно. И не се е получила типичната за корейците банална, скучна повторяемост (приликите с някои докторски сериали са чиста случайност). Гледаш леко и без да мислиш. Само за удоволствие. 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tini4 Posted May 9 Share Posted May 9 Още не мога да свикна с динамиката на втория сезон... но изгледах двете серии на един дъх 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukreciana Posted May 9 Share Posted May 9 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matrim Posted May 9 Share Posted May 9 Много ми е трудно да се загледам. Все се разсейвам и трябва да се върна, за да изгледам пропуснатото. Ким Бом изглежда пораснал. 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawandula Posted May 10 Share Posted May 10 Преди 16 часа, Matrim написа: Много ми е трудно да се загледам. Все се разсейвам и трябва да се върна, за да изгледам пропуснатото. Ким Бом изглежда пораснал. И аз така, понеже за сега е пълен хаос. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted May 10 Share Posted May 10 Хаос, хаос, ама моята хубавица я показаха по за секунди тук и там. Много съм недоволен. Уважавам двамата главни, но този сезон заради момата гледам, пък тя на всичкото отгоре в ханбок, не и отива. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dido100 Posted May 10 Share Posted May 10 преди 10 минути, bond написа: Хаос, хаос, ама моята хубавица я показаха по за секунди тук и там. Много съм недоволен. Уважавам двамата главни, но този сезон заради момата гледам, пък тя на всичкото отгоре в ханбок, не и отива. За коя става въпрос? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawandula Posted May 10 Share Posted May 10 Дидо, Ким Со Йон. Беше писал Бонд, че играе във "Всичко за Ева" любимката му. И аз я харесвам. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dido100 Posted May 10 Share Posted May 10 Преди 4 часа, Lawandula написа: Дидо, Ким Со Йон. Беше писал Бонд, че играе във "Всичко за Ева" любимката му. И аз я харесвам. Всички харесване Ким Со Йон!!!! Обаче как така са я показали само за секунди??? Че то, втора серия, си беше половината нейна. И то без ханбок. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawandula Posted May 10 Share Posted May 10 преди 6 минути, dido100 написа: Всички харесване Ким Со Йон!!!! Обаче как така са я показали само за секунди??? Че то, втора серия, си беше половината нейна. И то без ханбок. Шшшт, като харесваш някой, времето минава неусетно бързо. А и в белите дантели беше красива. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted May 10 Share Posted May 10 Оплаках се малко предварително, след първа. Извинявайте. Така или иначе тя си е главна героиня. Великолепна жена, искам такава. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dido100 Posted May 10 Share Posted May 10 преди 30 минути, bond написа: Оплаках се малко предварително, след първа. Извинявайте. Така или иначе тя си е главна героиня. Великолепна жена, искам такава. Вземи си номерче! 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted May 10 Share Posted May 10 40 minutes ago, dido100 said: Вземи си номерче! На тази опашка аз от години чакам. Ама го огря някой си И Санг У. 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawandula Posted May 11 Share Posted May 11 Преди 9 часа, bond написа: На тази опашка аз от години чакам. Ама го огря някой си И Санг У. Ама някой си! Опашката и за него не беше малка. И малко хубост в червено за късмет за деня. 3 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts